䌁業情報

1. 職業・教育の提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij scouten tech-talent, leiden ze op en begeleiden ze naar een start van hun tech-carriÚre. Wij gaan voor de beste match: een character fit. Met onze maatwerkopleidingen bieden we onze young professionals alle hard en soft skills om hun carriÚre te kickstarten.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Een moderne, doel- en servicegerichte organisatie!

Ik heb met behulp van Young Coders een mooie stap in IT kunnen zetten. Het intakeproces en de bijbehorende tests heb ik als zeer prettig ervaren. Ook het contact daarna voelde erg natuurlijk.

Een aanrader als je een nieuwe uitdaging zoekt in IT! Kijk naar de website, bel ze, doe de tests en neem de kans :)

2025幎2月3日

SAP GRC Challgership

I recently completed the challengership in SAP GRC at PwC, and I couldn't be more satisfied with the experience. Coming from a different background, this opportunity was invaluable in kickstarting my career in this area. The program was well-structured and highly informative, providing me with crucial insights and skills in SAP GRC. I was particularly impressed by the professionalism and support of everyone I interacted with, especially Jan-Willem, whose guidance was instrumental. Overall, this challengership has been a significant and rewarding step in my career journey.

2024幎8月1日
5぀星のうち4の評䟡

Mijn challengership bij Young_Coders was top!

Young coders heeft me goed opgeleid en begeleid waardoor ik nu een vast contract heb bij een IT bedrijf. Daarom is mijn ervaring overwegend positief. Ik heb vooral van de eerste maanden genoten toen ik regelmatig op hun kantoor was voor trainingen en soms langer bleef voor de gezelligheid.
De reden dat ik geen vijf sterren geef, is omdat de begeleiding na een half jaar wel heel abrupt verminderde. Ondanks dat ze altijd open stonden voor een gesprek en advies, miste ik toch de connectie in de tweede helft van mijn traineeship. Ik begreep dat ze de dat in de toekomst beter gaan regelen, maar afgelopen jaar was dit een verbeterpunt.

2024幎2月7日

Young_Coders からの回答

Bedankt voor je mooie review en feedback Rens!
We gaan hier inderdaad mee aan de slag!

5぀星のうち5の評䟡

Erg bekwame traineeship waarbij jouw

Erg bekwame traineeship waarbij jouw ondersteuning en progressie op meerdere vlakken voorop staat! Een jaar bij Young Coders is een jaar vol ontwikkeling en zelfrealisatie binnen de IT.

2024幎1月24日

Young_Coders からの回答

Bedankt voor het delen van jouw ervaring Bilal!
We zijn blij dat we een rol hebben mogen spelen in jouw ontwikkeling binnen de IT en wensen je het allerbeste toe in je IT-carriÚre!

5぀星のうち5の評䟡

CV versus testen van talent

Ben een iets ouder kandidaat wat (logisch) bij andere bedrijven voor wat vragen zorgde. Bij YoungCoders laten ze zich echter leiden door de testen die je moet doen en die dus echt laten zien of je een geschikte kandidaat bent ipv alleen naar je CV te kijken. Hierdoor kon ik laten zien dat, ondanks mijn leeftijd en CV, ik wel een geschikte kandidaat ben.

2023幎7月19日

Young_Coders からの回答

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en voor de mooie review!

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring gehad, na een wat lang proces (corona) bij een werkgever geplaatst waar ik het ongelooflijk naar m'n zin heb. Ik kon al snel goed meedraaien vanwege de solide basis die mij werd meegegeven vanuit het bootcamp. Er werd best wat van je verwacht wat betreft het bootcamp, maar dat motiveerde ook heel erg om zelf de schouders eronder te zetten. Zeker omdat er ook een persoonlijke sfeer heerst met duidelijke afspraken, je weet wat er van je verwacht wordt en wat je terug krijgt. Als je een overstap naar de IT overweegt is dit echt een van de beste opties, waar de meeste traineeships je de deur wijzen voordat je ÃŒberhaupt een gesprek hebt gehad (vanwege diplomas e.d.) is hier het startpunt je capaciteiten en hoe je past bij een mogelijke werkgever. Meer bedrijven zouden mensen moet plaatsen/in dienst nemen adhv hoe mensen bij 't bedrijf passen i.p.v. welke papieren/ervaringen ze hebben. Absolute aanrader.

2023幎4月4日
5぀星のうち2の評䟡

Goed idee, matige uitvoering

Het idee is goed, maar de uitwerking wat minder. De bootcamp is erg minimaal: het equivalent zal een paar uur aan YouTube tutorials zijn. Er is regelmatig onduidelijkheid en de communicatie is niet altijd even soepel.

Het ontdek_tech platform is veelbelovend, maar kan nog sterk verbeteren. In plaats van functionaliteiten toevoegen zoals vrienden toevoegen, chatrooms en media delen, zou er meer gefocust moeten worden op verbetering van de cursussen. Dit houdt in: typfouten eruit halen en meer diepgang toevoegen.

Al met al is het idee goed, alleen de uitwerking wat minder en de focus ligt verkeerd.

2023幎2月27日

Hi,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring. In onze beleving is een twee maanden durende klassikale bootcamp niet zo gemakkelijk te vergelijken met YouTube tutorials, maar desalniettemin jammer dat jij jouw bootcamp zo hebt ervaren.

Wat betreft Ontdek_Tech heb je natuurlijk helemaal gelijk, daarom lanceren we in april een gloednieuw e-learning platform :-)

Bedankt voor je feedback!

Great company

Great company with very kind and helpful people. They work together with large companies where you can learn and apply the skills that are taught in the bootcamp sessions.

2022幎11月3日

Ervaring met YC

Vlot proces en duidelijke communicatie. Ook veel bereidheid om te helpen bij vragen. Zeer aardige mensen overigens.

2022幎8月1日

Young_Coders からの回答

Bedankt voor je review en fijn dat je het proces zo hebt ervaren!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。