Absolut en varm anbefaling herfra.
Choice-Dit valg, det perfekte sted for dig at opnå dine personlige mål. VÊgttab, livsstilsÊndring og trÊningsmål. Uanset om dit mål er at Êndre din livsstil, opnå vÊgttab eller forbedre din form. Choice er trygge rammer for personligtrÊning og holdtrÊning. TrÊningen er for alle, af hÞj kvalitet, i rolige og trygge omgivelser med 100% fokus på dig! Choice-Dit liv, fordi investering i dig og din krop betaler sig. Det er vigtigt for livskvaliteten, at have en krop som fungerer så lÊnge som muligt. Hos Choice er der fokus på hele mennesket, både det fysiske og det mentale. Choice-Online vÊgttabsforlÞb og livsstilsÊndring, for dig som ikke mÞde Choice teamet fysiks.
Smedegade 21, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Absolut en varm anbefaling herfra.
Jeg har haft den store fornÞjelse at trÊne pÃ¥ hold med Marina flere gange, og jeg kan kun sige, at hendes professionalisme og dedikation er noget helt sÊrligt. Hun er fantastisk til at sikre, at jeg â og alle andre pÃ¥ holdet â fÃ¥r det maksimale ud af trÊningen, for alt er altid forberedt ned til mindste detalje.
Marina er utroligt opmÊrksom og guider os til at udfÞre Þvelserne korrekt, samtidig med at hun tager hensyn til eventuelle skavanker. Hun presser mig på den gode måde, så jeg yder lidt mere, hvilket er helt fantastisk! En kÊmpe tak til Marina for det.
Når jeg sidder i loungen inden timen, kan jeg se, at Marina ud over sin undervisning også sÞrger for, at alt i lokalerne spiller. Den passion og dedikation, man mÊrker, er virkelig indbegrebet af, hvad CHOICE står for.
Mit forlÞb hos Choice ved personlig trÊner Marina, har vÊret over alle forventninger!ðª Marina er helt igennem fantastisk med hendes positive tilgang og hjÊlpsomhed. Hun formÃ¥r at motivere og fastholde min gejst under hele forlÞbet!ð SÃ¥ledes kan jeg pÃ¥ det varmeste anbefale Marina, hun er virkelig imponerende og har fÃ¥et motivationen til trÊning frem i mig, i en alder af 58 Ã¥râïžâïž
Choice er et helt unikt sted, med plads og rum til digâ€ïž
Aino er så dygtig og kompetent. Hun får mine varmeste anbefalinger.
Marina fra Choice i Esbjerg har vÊret en fantastisk trÊner! Jeg har trÊnet med hende med fokus pÃ¥ overkroppen â isÊr ryg og arme â da jeg skal giftes, og hun har virkelig hjulpet mig med at fÃ¥ flotte og tonede resultater. Hun er super dygtig til at tilpasse trÊningen, sÃ¥ den passer prÊcist til mine behov, og hun formÃ¥r at motivere pÃ¥ en mÃ¥de, der gÞr, at man altid yder sit bedste. Hendes viden om styrketrÊning og teknik har gjort en stor forskel, og jeg har mÊrket tydelige fremskridt. Kan kun anbefale Marina til alle, der Þnsker professionel og engageret trÊning!
Some time ago I felt very bad, I had very strong pain in the joints. Painkillers did not help and I decided to turn to professionals for help. I turned to training center Choice. This is the place where I gained new knowledge. Coach Marina, this is the person who helped me with my problems, she professionally chose exercises that were good and necessary for me. Time passed and the pain passed, I feel like a very happy person now. I am very grateful to Marina for what she did for me, she showed me a life without pain. A life where sport is one of my favorite things now.
Super forlÞb og trÊning i Choice.
Det er den bedste stÞtte man kan få til at komme i gang.
Altid motiverende trÊning af kyndige instruktÞrer, der hele tiden tager udgangspunkt i ens behov og niveau. Byder på så meget mere end almindelig fitness, her trÊner du på små hold med max 8 deltager. Stedet er hyggeligt, indbydende og rengÞringen helt i top.
SkÞnneste sted med de bedste og nÊrvÊrende instruktÞrer.
Jeg startede i Choice for mere end 3 år siden og har fra dag 1 fÞlt mig velkommen og tryg.
Jeg har deltaget i vÊgttabsforlÞb og har stille og rolig tabt mere end 40 kg. Jeg har opnÃ¥et en âafhÊngighedâ af trÊning ð jeg kan ikke undvÊre det i min hverdag.
Aino har en fantastisk evne til at skabe et miljÞ med en god stemning og har fundet nogle virkelig kompentente instruktÞrer. Holdene består af max 8 personer og derfor er der tid til den enkelte.
Jeg vil til enhver tid anbefale Choice Esbjerg ðª
5 stjerner fra mig. Jeg har deltaget i bootcamp, online vÊgttab, personlig trÊning og events, jeg har altid vÊret super tilfreds. Aino forstår at sÊtte kunden i centrum, altid super professionel og godt humÞr. Fine trÊningsfaciliteter og omklÊdning.
Små hold omsorg og fokus på den enkeltes behov
Gode badeforhold
Et dejligt sted
Fantastiske personlig vejledning. TrÊningen kan varmt anbefales i hyggelige omgivelser.
Igennem et veltilrettelagt og meget inspirerende online forlÞb hos Choice. Er det for fÞrste gang lykkes mig, at knÊkke koden til et stort vÊgttab. De stÞrste anbefalinger til Choice og Aino.
SkÞnt sted hvor der er plads til alle, uanset alder. TrÊning tilpasset mine behov og Þnsker. Er vild med at jeg kan trÊne kl 6 inden jeg skal på job. Små hold med hÞjest 8 på hvert hold og super motiverende og skÞnne instruktÞrer. Kan kun anbefales.
Byens bedste fitness. LÊkre omgivelser. Små hold. God stemning her.
Det er altid en fornÞjelse at trÊne i Choice. Sjov og afvekslende trÊning på små hold, hvor der tages individuelle hensyn. Lokalerne er hyggelige og altid skinnende rene. Virkelig et skÞnt sted, hvor man altid fÞler sig godt tilpas og taget hånd om af de dygtige instruktÞrer.
Gennem Choice har jeg fundet glÊden ved at trÊne. TrÊningen forgår på små hold, hvor instruktÞren er opmÊrksom på den enkelte deltager, så Þvelserne udfÞres korrekt. Der er en rar atmosfÊre i huset uanset hvilken kropstype eller erfaringsniveau man mÞder op med. Stor anbefaling fra mig :-)
Hos Choice er det dig, der er i centrum.
Det at trÊne på små hold giver bare så meget mere.
Et hold af super dygtige og dedikeret medarbejdere står klar til at ta' hånd om dine Þnsker for trÊning, livsstilsÊndring eller noget helt andet.
Klar anbefaling herfra.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã