レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kontaktede Your Garden mhp. at fÃ¥ lagt ny belÊgning rundt om hele vores hus. Vi bad om inspiration til hvordan det kunne se ud, og Jakob leverede bedre end vi kunne forestille os. Kom med et hurt... もっず芋る

Super god oplevelse med Jakob og Your Garden. De skulle fÊlde et enormt bÞgetrÊ, som blev klaret professionelt, hurtigt og levede helt op til forventningerne. Opgaven bestod af bÃ¥de fÊldning, rodfrÊsn... もっず芋る

Godt arbejde af Your Garden Ve er utroligt tilfredse med med Your Garden og deres arbejde Vi skulle flytte en en hÊk samt fjerne et stort trÊ De levede et fantastisk stykke arbejde Dygtige me... もっず芋る

䌁業情報

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Et fantastisk samarbejde

Vi har haft et fantastisk samarbejde med YourGarden.

HÞj kvalitet, klare aftaler, god kommunikation og ikke mindst rare mennesker hele vejen igennem.

Resultatet er vores drÞmmehave med trÊterrasse, store soldaterfliser, hegn og masser af planter og buske. De arbejder super omhyggeligt og med stor respekt for både detaljer og helhed - og tydeligt stolte af deres håndvÊrk.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

2025幎11月1日
自発的なレビュヌ

Kan ikke give nok stjerner ⭐

Vi kontaktede Your Garden mhp. at få lagt ny belÊgning rundt om hele vores hus. Vi bad om inspiration til hvordan det kunne se ud, og Jakob leverede bedre end vi kunne forestille os. Kom med et hurtigt tilbud. Han har gennem hele processen taget os med i beslutningerne. Han har vÊret nem at komme i kontakt med, hvis der har vÊret spÞrgsmål.
Vi havde den fornÞjelse at have primÊrt Christian og Thomas gående i knap 4 uger. Så imÞdekommende og dygtige medarbejdere skal man lede lÊnge efter. De havde tid, hvis der var spÞrgsmål, sagde pÊnt godmorgen og viste generelt respekt og interesse i os som familie, da jeg går hjemme på barsel. Herudover kan de deres kram. Vores indkÞrsel og baghave står knivskarpt.
Vil klart anbefale Your Garden, hvis man overvejer ny belÊgning.

2025幎10月9日

Great plants

Absolutely love the plants and packaging from You Garden. Really great experience sending gifts to friends. And quick to arr8ve which is good so you don't worry about tge plants stuck in a box for weeks. The only downside is th £10 postage. Very expensive but the delivery is good...so, I suppose you weigh that up personally. I believe you can join their club for discounts...but still, its a lot when you forget to buy something.

2025幎9月4日
自発的なレビュヌ

Vi har haft en helt fantastisk

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Your Garden som stod for belÊgning af vores indkÞrsel, stier rundt om huset, anlÊgning af grÊsplÊne og beplantning af hÊk.
Det har vÊret en virkelig god oplevelse, lige fra vi kontaktede Jakob fÞrste gang. Han var hurtig til at vende retur, komme ud og besigtige grunden og opgaven, og vende retur med et tilbud.
Og opgaven er udfÞrt meget tilfredsstillende, og vi er super glade for både samarbejdet undervejs og resultatet til sidst :-)
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Your Garden, Jakob og hans folk.

2025幎6月2日

300 Spring Bulbs

Ordering was easy. Delivered by Yodel undamaged as promised. Bulbs in separate packages in a cardboard box but no planting instructions provided? Referred me to their website that basically gave generic bulb planting instructions based on size. So will use YouTube or similar to plant bulbs. Next spring will be best judge of how good the bulbs actually are.

2024幎9月12日

First time purchaser

Ordered from You Garden for the first time a small order. that was on offer. Have today received my plants and both my wife and I agree they are the best we have ever had from an online mail order company.

My only regret, I never found this company whilst I was active in the garden, unfortunately I can no longer tend it myself and have to rely on others to help out. I will certainly recommend them to family and friends

2024幎5月14日

Godt arbejde af Your Garden

Godt arbejde af Your Garden

Ve er utroligt tilfredse med med Your Garden og deres arbejde
Vi skulle flytte en en hÊk samt fjerne et stort trÊ
De levede et fantastisk stykke arbejde
Dygtige medarbejder som udfÞrte arbejdet
Oprydning efterfÞlgende var i sÊrklasse
Kan varmt anbefale Jacob og Your Garden

2024幎3月1日

Super god oplevelse med Jakob og Your

Super god oplevelse med Jakob og Your Garden. De skulle fÊlde et enormt bÞgetrÊ, som blev klaret professionelt, hurtigt og levede helt op til forventningerne. Opgaven bestod af både fÊldning, rodfrÊsning, oprydning og bortskaffelse. Der blev brugt både kran, lift, rodfrÊser og motorsave

2024幎2月27日
自発的なレビュヌ

Det som gjorde det til en kanongod

Det som gjorde det til en kanongod oplevelse for os at vÊlge Your Garden, var at der har vÊret god kommunikation hele vejen igennem med hele teamet som skulle udfÞre de forskellige opgaver. Super serviceminded, Meget professionelt og dygtige folk som har vÊret på opgaverne med at lÊgge fliser og anlÊgge grÊsplÊne. Vi har vÊret trygge gennem hele processen. Vi er meget imponerede over deres effektivitet og håndtering gennem hele forlÞbet. Vi kan varmt anbefale at vÊlge Your Garden, vi ville til hver en tid vÊlge dem igen.

2023幎10月2日
自発的なレビュヌ

Fremragende haveprojekt med Your Garden!

Vi er utroligt tilfredse med Your Garden og det komplette haveprojekt, de har udfÞrt for os. Hele processen, fra start til slut, var en fornÞjelse. Teamet var professionelt, kreativt og punktligt. De leverede et fantastisk resultat med en fin indkÞrsel, trÊterrasse, trÊer og en grÊsplÊne m.m.
Kan varmt anbefale Your Garden!

2023幎9月21日

Godt samarbejde

Vi har fÃ¥et belÊgningssten, trÊterrasse samt anlÊgning af grÊsplÊne. Vi har haft et rigtig godt forlÞb og fÞlt der har vÊret god kommunikation + service har vÊret i top. Det er nogle gode, flittige gutter der knokler i alt vind og vejr. Vi benytter gerne YourGarden igen! Stor anbefaling fra os. 😁

2023幎6月16日
Your Garden ロゎ

Your Garden からの回答

Hej Ditte.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du er tilfreds både med resultatet og med den service vi har leveret.

You Garden are fantastic!

You Garden are fantastic, definitely a company you can trust for getting plants. I placed an order and it appeared like one plant was not coming (they were a bare root purchase) You Garden were just fantastic! They were fully prepared to give me another plant until I had to contact them again as it had started to grow! Samantha Freeman was just fantastic and so polite. I wish more companies had customer service colleagues just like her

2023幎4月27日
Your Garden ロゎ