レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er werd goed geluisterd, goede adviezen gegeven en een confronterende kijk in de spiegel. Volop tijd benutten en een fijne betrokken houding. Zeker de mails en teksten op social media houden mij bij... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mark hielp me op weg met het opstarten van een plantaardig 'dieet' ifv mijn sport. Hij gaf me enkele belangrijke basisinzichten en richtlijnen om mijn voeding zo goed mogelijk op mijn sport af te stem... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Leon van YourPlantBasedCoach is een super coach; professioneel en écht betrokken. Met als doel mensen de tools te geven om zelf hun algehele welzijn te verbeteren. Dit gaat veel verder dan voeding en... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネスず栄逊のサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

De coaches van Your Plant-Based Coach helpen je bij het behalen van je doelen en het creëren van een leuk en zinvol leven met een gezonde en duurzame leefstijl.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Masker af....

11 december 2017, de dag die in mijn geheugen staat gegrift. Ik zat die dag namelijk compleet uitgeput bij de huisarts en ik vertrok weer met slaappillen en een verwijzing naar een psycholoog richting kantoor om te werken.

Not knowing what to do.....

Diezelfde dag had ik een gesprek met twee heel bijzondere personen. Ik mag van mezelf zeggen dat ik een relatief open persoon ben, maar zo open als tijdens dat gesprek ben ik niet vaak geweest.

Als ik erop terugkijk was dit het gesprek waardoor mijn masker afviel. Ik kon niet langer alles weglachen of afdoen met een grapje. Op de fiets terug naar opnieuw kantoor wist ik wel wat me te doen stond. Ik moest voor mezelf gaan zorgen.

Door hulp te vragen en te accepteren kwam ik bij Leon en daarmee ook bij YPBC terecht. Tijdens vele gesprekken zijn we stap voor stap mijn patronen en niet helpende gedachtes in kaart gaan brengen. Het luisterend oor van Leon, zijn vooral praktische tips, maar ook kritische blik en gelukkig een gevoel voor humor, hebben geleid tot grote veranderingen.

Inmiddels ben ik vele kilo's lichter, maar dat is (wat mij betreft) niet mijn grootste prestatie. Nee, het grootste resultaat van het coachingstraject is dat ik eindelijk voor mezelf zorg, maar bovenal van mezelf hou. Niet langer dat masker, maar gewoon "the real me". En ik kan je vertellen dat die persoon soms helemaal niet leuk is en dat ze een vreselijke "pain in the ##s" kan zijn voor haar omgeving. Maar ze is wel de persoon die de touwtjes van haar leven in handen heeft genomen.

2020幎1月22日
Your Plant-Based Coach ロゎ

Your Plant-Based Coach からの回答

Bedankt voor je review Marijke.
Je bent een topper en absoluut een waanzinnig mooie inspiratie bron voor heel veel anderen!!

5぀星のうち5の評䟡

Deze manier van coaching is top!

Deze manier van coaching is top!! Ik vertel mijn problemen en ik krijg daar vervolgens de aangepaste tips en adviezen voor, hoe ik daarmee aan de slag ga. Als het even niet gaat of ik terug val in mijn gewoontes herpakken we weer en gaan we verder en stellen we wat afspraken bij zodat de drempels om het te doen kleiner worden. Mijn kilo's ben ik nog niet onwijs kwijt geraakt maar ik heb mij wel heel erg kunnen ontwikkelen. Ik heb eindelijk de switch gemaakt naar een andere carriÚre. En ik weet meer balans te vinden tussen rust en relaties en dingen die '' moeten ''
Mijn rust hartslag is van 130 naar gemiddeld 80 gegaan. Ik ben al super blij met deze dingen, en ik ben mij veel bewuster geworden van mijn eten.

2020幎1月22日

Doel bereikt.

Heeft mij erg geholpen. Mijn doel is bereikt en ik ga er zeker mee verder.
Ikzelf ben niet zo goed in het communicatie gedeelte, dat ligt niet aan jullie. Maar als ik om hulp vroeg kwam er gelijk antwoord.

2020幎1月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス