Jeg kan varmt anbefale at handle hos Yummii Yummii! ❤️ Jeg har deres madkasser både til mig selv og mine børn, og selv min 2-årige kan nemt åbne sin madkasse helt selv. 😊 Madkasserne er i top k... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Meget fine produkter og sublim kundeservice, alverdens stjerner herfra. Og børnene er vilde med produkterne (havde ellers frygtet det modsatte, nu det er uden motiver).
Rigtig gode kvalitetsprodukter på det kemifri marked, så vi kan give vores børn de bedste vilkår. Deres madkasser i rustfrit stål er både virkelig fine og praktiske. Herudover kan jeg godt lide ta... もっと見る
Jeg bestilte to sæt med madkasse, snackbox og termoflaske. Efterfølgende kunne jeg mærke, at de store madkasser var lidt for store til vores behov, og jeg ønskede derfor nogle andre madkasser o... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Hos YUMMII YUMMII sætter vi familiens sundhed først. Vi tror på, at når vi vælger løsninger uden kemi og mikroplastik, så tager vi det bedste valg for både børn og voksne – og det giver automatisk en mere naturlig og ansvarlig vej i hverdagen. Derfor har vi skabt en one-stop shop med madkasser, drikkeflasker og tilbehør i sikre materialer som glas, bambus og rustfrit stål 18/8. Alt er testet efter de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved, at produkterne lever op til fødevaremyndighedernes krav i Danmark og EU. Vores univers handler ikke om at være perfekt, men om at gøre det nemt at vælge løsninger, der støtter familiens trivsel – og samtidig skærer ned på plastik og engangsemballage helt af sig selv.
Købmagergade 45, 1150, København K, デンマーク
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

YUMMII YUMMII からの回答
Lækre produkter og super kundeservice
Virkelig lækre produkter til en overkommelig pris. Ringede ind og fik øjeblikkelig hjælp til at fikse et produkt der var gået i stykker under leveringen.
Kan varmt anbefales herfra.

YUMMII YUMMII からの回答
En thumbs up fra en tilfreds kunde
Meget tilfreds både med servicen, som var i top og med de produkter jeg købte. Tak herfra.

Super
Skrev til kundeservice ang. en fejl ved gennemførsel af bestilling. De svarede prompte og løste problemet. Produkter som forventet😊👍🏻

Solid product
Fast delivery and solid product. The design is as simple and pragmatic as it gets (all metal), which conveys the feeling of a product that will last a lifetime. Great for outdoors adventures and a sustainable mindset!
I ordered a large thermo box and a small thermo bottle.

YUMMII YUMMII からの回答
Den hvide gummipakning der slutter tæt…
Den hvide gummipakning der slutter tæt på de inderste låg falder altid af og er rigtig bøvlet at sætte på
Undlod pakning pga bøvlet hvilket resulterede i suppe udover det hele i min datters skoletaske.
Så nu bliver den smidt ud og det var så de 400kr
Så absolut ingen gode anmeldelser herfra

Lækre produkter
Modtog varene meget hurtig. Utrolig lækre produkter både termo madkasse, glasbeholdere og drikkeflaske.
Pernille Høegh

YUMMII YUMMII からの回答
Har købt madkasser og termo drikkedunke…
Har købt madkasser og termo drikkedunke til mine børn. Drikkedunkene fungerer perfekt og holder vandet koldt, madkasserne er desværre ubrugelige da lågene falder af i skoletasken og derved mad ud over det hele. Låget må sikres med elastikker på hvert led hvilket er besværligt. Det gælder alle 3 madkasser vi har købt. Købt via Boozt som ikke accepterede min reklamation. Da madkasserne er høje i pris, forventede jeg bedre funktionalitet.

YUMMII YUMMII からの回答
Kan ikke lade være med at bedømme…
Kan ikke lade være med at bedømme dårligt. Har lige købt via jeres hjemmeside, og samtidig har min søster og niece købt samme flaske men til den halve pris på andre hjemmesider. Underligt, at jeres fine produkt falbydes til halvpris flere steder, men selvfølgelig min egen fejl, at jeg handler hos fremstiller. Det er bare øv, øv.

Super lækre produkter
Super lækre produkter, sød og altid god service af jeanette 🤩🤩 har nu kun yummi yummi produkter i mit køleskab og er så glad for at de giver mig enkelt overblik over maden i køleskabet og fryseren 😊 ville give dobbelt stjerner hvis jeg nu kunne🤩🤩🤩🤩😊

Kun positivt herfra 😃
Nem og ukompliceret handel på hjemmesiden. Hurtig levering. Købte bl.a. 2 Bento boxe med 3 rum til at bruge som madpakke til min 4-årige søn i børnehaven og har nu brugt dem et par dage,de virker mega gode - er så glad for mit køb!

YUMMII YUMMII からの回答
Det er ikke sidste gang, jeg handler hér
Overskuelig og lækker webshop. Fine produkter. Hurtig levering. Jeg skal helt sikkert ha’ mere hjem i nærmeste fremtid.
Så fantastisk lækre bokse
Så fantastisk lækre bokse,
Levering på 1-2 dage tak for god service .

YUMMII YUMMII からの回答
Nemt at overskue hvilke produkter der…
Nemt at overskue hvilke produkter der er i sortimentet.
Gode kvalitetsvarer.
Hurtig levering.
Kvalitets produkter med bæredygtig omtanke
Helt fantastiske produkter både med det simple design, kvalitet, funktionalitet og ikke mindst det bæredygtige præg denne virksomhed tilbyder. Vil helt klart anbefale andre at bestille deres kommende produkter både outdoor og indoor herfra

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。