䌁業情報

1. 芳光ツアヌ代理店
  2. レストラン

圓該䌁業による蚘述

YumWalk erbjuder unika matupplevelser i Stockholm dÀr du under en och samma kvÀll besöker flera noggrant utvalda restauranger. IstÀllet för att vÀlja en enda restaurang får du uppleva flera, dÀr varje stopp bidrar med en del av middagen. Tillsammans skapar det en komplett middag och en varierad smakupplevelse. Genom en digital guide får du en smidig och inspirerande upplevelse dÀr allt Àr planerat och bokat av YumWalk. Guiden innehåller tider, adresser och all information du behöver för att enkelt ta dig mellan stoppen. Du går sjÀlv mellan restaurangerna och meddelar personalen att du bokat via YumWalk vid ankomst. YumWalk passar perfekt för dejter, vÀnner, kollegor eller dig som vill upptÀcka nya restauranger på ett enkelt och roligt sÀtt. Det Àr också ett populÀrt val för turister som vill uppleva flera smaker av Stockholm under en kvÀll, utan att behöva planera något sjÀlva. Vårt mål Àr att göra det enkelt att upptÀcka nya favoriter och samtidigt skapa minnesvÀrda upplevelser. Vi samarbetar med noggrant utvalda restauranger för att sÀkerstÀlla hög kvalitet i både mat och helhetsupplevelse. Med YumWalk får du mer Àn bara en middag. Du får en upplevelse.

4.4

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち4の評䟡

JÀttebra upplÀgg och vÀldigt god mat

JÀttebra upplÀgg och vÀldigt god mat. Kul att testa så olika restauranger. Dumplingsen hade kunnat få ha något lite tillbehör till, blir lite futtigt att stanna bara för att Àta två små dumplings, hann inte ens ta vår drink order innan vi hade Àtit klart. Kommer absolut testa någon av dom andra paketen!

2026幎7月11日

Supertrevligt!

Trevligt, annorlunda och prisvÀrt koncept. Lagom tid på varje stÀlle. Vi kÀnde oss verkligen vÀlkomna och omhÀndertagna på varje stÀlle. Och vÀldigt god mat.

2026幎6月24日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för din fina recension! Så roligt att ni uppskattade konceptet, maten och att ni kÀnde er så vÀlkomna på restaurangerna. Hoppas vi får vÀlkomna er tillbaka på fler matvandringar!

5぀星のうち5の評䟡

Vi bokade YumWalk för vÃ¥rt företag och

Vi bokade YumWalk för vårt företag och Àr mycket nöjda! Upplevelsen uppskattades av både de yngre och Àldre i gruppen.

Allt fungerade smidigt och maten höll genomgående hög kvalitet. En lyckad kvÀll som vi gÀrna gör om!

2026幎6月4日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för de fina orden!

Så roligt att allt fungerade smidigt och att maten levde upp till förvÀntningarna. Ni Àr varmt vÀlkomna tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Sjukt bra koncept och fantastisk mat!

Yumwalk Àr helt Àrligt ett av de bÀsta matkoncepten jag testat pÃ¥ lÀnge. Sjukt smart idé dÀr man fÃ¥r upptÀcka flera olika stÀllen och smaka riktigt bra mat pÃ¥ ett roligt sÀtt. Hela upplevelsen kÀnns genomtÀnkt frÃ¥n start till slut – bra variation, grym kvalitet och dessutom en vÀldigt skön vibe genom hela rundan.

Maten var över förvÀntan på varje stopp, och man mÀrker verkligen att de valt ut stÀllen med omsorg. Perfekt både om man Àlskar mat eller bara vill göra något annorlunda med vÀnner, dejt eller familj. Det blir som en mix av food tour och upplevelse, fast mycket mer avslappnat och modernt.

Kan verkligen rekommendera Yumwalk till alla som gillar god mat och vill testa något nytt. Kommer definitivt köra igen!

2026幎5月23日
5぀星のうち5の評䟡

Supergott, rikligt med mat och roligt koncept

Vi hade en fantastisk eftermiddag. vilket toppenkoncept att man får prova på flera olika restauranger! Allt var jÀttegott och rikligt med mat på alla stÀllen! Det hÀr var toppklass till rimligt pris. Kan inte bli bÀttre!!!

2026幎3月14日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för den fina recensionen ❀ JÀttekul att bÃ¥de restaurangerna och konceptet levde upp till förvÀntningarna ✹ Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks framöver!

Super roligt koncept

Super roligt koncept! Fick möjligheten att testa mycket nytt vilket var vÀldigt spÀnnande. Rekommenderar starkt!

2026幎5月19日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för recensionen ❀ Så roligt att ni gillade konceptet. Vi ser fram emot att vÀlkomna er på fler matvandringar!

5぀星のうち5の評䟡

God mat och hÀrlig upplevelse

Lagom gÃ¥ngstrÀcka mellan mysiga restauranger som kunde anpassa maten efter specialkost och allergier! En perfekt upplevelse för turister som vill hinna med fler Àn en restaurang och stockholmsbor som Àr sugna pÃ¥ nÃ¥got nytt 😍

2025幎11月8日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för den fina recensionen ❀ SÃ¥ fint att höra att allergianpassningarna fungerade bra 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks framöver!

Superkul upplevelse

Superkul upplevelse! Kul mix av mat och ganska perfekt avstÃ¥nd mellan stÀllena. GÃ¥tt paketet pÃ¥ Södermalm tvÃ¥ gÃ¥nger. En gÃ¥ng med min fru och en gÃ¥ng med vÀnner. Ser fram emot fler roliga alternativ 🙏🏌

2025幎11月19日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för den fina recensionen ❀ Roligt att ni redan gått paketet på Södermalm två gånger! Vi ser fram emot att få vÀlkomna er på fler YumWalks framöver!

Gick Södermalms matsafari med nÃ¥gra

Gick Södermalms matsafari med några kompisar och vi var alla sjukt nöjda och så mÀtta. VÀldigt god mat, hÀrlig mix av restauranger och kul att få upptÀcka stÀllen man annars inte hade gått till. Kommer testa något mer paket i sommar!

2026幎5月16日

Yumwalk からの回答

Stort tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ hÀrligt att ni var sÃ¥ nöjda med Södermalms matsafari och gillade mixen av restauranger 😊 Vi ser fram emot att vÀlkomna er igen!

Vi Àr ca 85Ã¥r gamla och hade en kul och

Vi Àr ca 85år gamla och hade en kul och intressant matupplevelse. Enda problemet var att vi åt och drack lite för mycket i början och fick dra ner på maten och gå över till vatten på slutet.
En rolig eftermiddag med många nya smaker på söder i Stockholm.

2026幎5月16日

Yumwalk からの回答

Tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att ni hade en hÀrlig matupplevelse med mÃ¥nga nya smaker pÃ¥ Söder 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden!

Super trevlig aktivitet

Super trevlig aktivitet. Trevliga stÀllen med fantastiskt bemötande, och bra möjlighet att vÀlja bland olika rÀtter. Vi var så mÀtta efteråt. Har redan rekommenderat detta till flera.

2026幎5月14日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att höra att ni gillade bÃ¥de restaurangerna och de olika valmöjligheterna 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden, och stort tack ocksÃ¥ för att ni rekommenderat YumWalk vidare!

5぀星のうち5の評䟡

Roligt koncept, vÀrt att testa!

Gick på en yumwalk med en kompis, konceptet Àr vÀldigt roligt och man får se lite av Stockholm på vÀgen mellan stoppen samt prova restauranger som jag sjÀlv kanske inte hade hittat i vanliga fall!

2026幎3月21日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att ni gillade konceptet och fick upptÀcka bÃ¥de nya restauranger och lite mer av Stockholm pÃ¥ vÀgen ✹ Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Roligt koncept och riktigt god mat!

Fick en Yumwalk i present av min kompis och det passade mig perfekt – sÃ¥ mycket roligare Àn ett vanligt restaurangbesök! Dessutom var maten jÀttegod, och vi blev bÃ¥de vÀldigt mÀtta och nöjda 🌟

2026幎5月7日

Yumwalk からの回答

Tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att YumWalk blev en lyckad present och att ni hade en hÀrlig matvandring 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden!

Kul upplevelse!

Kul att gå mellan olika restauranger. Maten var jÀttegod på alla stÀllena och portionerna var bra storlek. Hela gÀnget var supernöjda och rekommenderar verkligen detta koncept för en hÀrlig matupplevelse.

2026幎4月24日

Yumwalk からの回答

Tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att höra att hela gÀnget var nöjda och gillade bÃ¥de restaurangerna och konceptet 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden!

5぀星のうち4の評䟡

Fantastisk upplevelse med god mat

Fantastisk upplevelse med god mat! Den indiska restaurangen hade vi kunnat hoppa över, smaklöst och ingen servering av alkohol. Resterande stopp var toppen!

2026幎4月25日

Yumwalk からの回答

Tack snÀlla för recensionen ❀ TrÃ¥kigt att den indiska restaurangen inte levde upp till förvÀntningarna, vi tar sjÀlvklart med oss feedbacken framÃ¥t. Men sÃ¥ kul att ni hade en fin upplevelse pÃ¥ resterande restauranger 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalks i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

God mat och trevligt bemötande

Mycket trevlig upplevelse med Yum walk. Vi valde premium bites, fina restauranger och vÀldigt god mat.

2026幎4月24日

Yumwalk からの回答

Tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att ni hade en trevlig matvandring och gillade Premium Bites paketet 😊 Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalk-middagar i framtiden!

5぀星のうち5の評䟡

Vi blev verkligen glatt överraskade och

Vi blev verkligen glatt överraskade och så kul koncept. Vi fick prova på så mycket olika rÀtter och restauranger som man normalt kanske inte valt i vanliga fall.
Generösa portioner på dom olika restaurangerna, trodde man skulle få smakportinoner så verkligen bra pris för mycket mat.

2026幎4月11日

Yumwalk からの回答

Tack för den fina recensionen ❀ SÃ¥ roligt att ni gillade konceptet och fick upptÀcka nya restauranger ✹ Hoppas vi ses pÃ¥ fler YumWalk-middagar i framtiden!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。