䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Zaboda's forpligtelse er altid at opretholde vores princip om at levere total kundetilfredshed. Vi strÊber efter at inkorporere den nyeste teknologi og udvikle nye strategier og funktioner for at give alle vores partnere og kunder den bedst mulige online shoppingoplevelse. Med et team af eksperter med mere end ti års erfaring i designerbeklÊdnings- og engrosdistributionsindustrien og en enestående track record i kundeservice og hurtige svartider, er Zaboda stolt af at vÊre en pålidelig kilde for shoppers at indkÞbe deres favorit mode brands til de laveste priser.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

9件のレビュヌ

Returvarer ikke afhentet og dermed kommet retur

Jeg har bestilt to par birkenstock sandaler og da de var for smÃ¥ skulle de returneres. FÞrst er der problemer med returseddel og returlabel, Michael skriver tilbage de har nogle udfordringer. Efter noget tid virker det og de sendes retur. Nu har jeg sÃ¥ lige fÃ¥et pakken retur igen, da den ikke er blevet afhentet😡. Kan absolut ikke anbefale at handle pÃ¥ denne hjemmeside. Jeg hÃ¥ber, at finde en lÞsning pÃ¥ hvordan jeg fÃ¥r mine penge retur.

2023幎8月7日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt en vare hos Zaboda

Jeg har kÞbt en vare hos Zaboda, som jeg Þnskede at returnere fordi sandalerne var for små. Returseddel var nem at hente på deres hjemmeside, men her 15 dage efter Zaboda har modtaget min returpakke, har jeg INTET hÞrt. Den eneste grund til at jeg med SIKKERHED VED, at de har modtaget pakken, er fordi jeg kan se det på track and trace. Jeg har henvendt mig 3 gange, uden at få svar. På hjemmesiden står der, at de typisk svarer inden for 20 min i deres åbningstid?? Jeg har både sendt mails og skrevet via en kontaktformular på deres hjemmeside. Jeg forventer at hÞre noget snarest! Måske I vil svare mig her, Zaboda?

2023幎7月10日

Jeg har kÞbt en vare hos Zaboda - problemer med returnering. 2. afsnit

ForsÊttelse på tidligere anmeldelse, hvor jeg ikke fik svar fra kundeservice på Þnsket om en returnering...
Har efterfÞlgende fået tilsendt returseddel. Har så sendt pakken til Zaboda. Den er dog så ikke blevet afhentet den, og pakken er derfor kommet retur til mig!
HVAD SKER DER ZABODA? I påberåber jer serverproblemer, men det kan jo ikke passe....

2023幎7月6日
自発的なレビュヌ

Inget svar fra kundeservice.

Inget svar fra kundeservice.
Varene kom som aftalt i lÞbet af en uges tid. Men de var desvÊrre for små, og de skal i retur. Men desvÊrre er der ingen som svarer på gentagne henvendelse på den mail som står på hjemmesiden, og der er ikke noget telefonnummer. Så derfor bliver ratingen så lav.

2023幎6月6日

Billigt

Billigt. Hurtig levering.

2023幎5月31日

Hej Heidi

Tusind tak for din flotte anmeldese.
Jeg Þnsker dig en rigtig god sommer.

Michael

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse - selvom det tog 8 dage fra jeg bestilt til min ordre blev leveret.

2023幎5月23日

KÊre kunde,

Tak for din feedback og for at vÊrdsÊtte din samlede oplevelse hos os. Vi sÊtter stor pris på dine kommentarer og Þnsker at adressere din bekymring vedrÞrende leveringstiden.

Vi beklager dybt, at din ordre tog 8 dage at nå frem. Vores gratis leveringsservice strÊber normalt efter en leveringstid på 4-6 dage, og det er uheldigt, at vi ikke var i stand til at opfylde dette mål i din sag.

Vi vil gerne påpege, at der kan vÊre forskellige faktorer, der påvirker leveringstiden, herunder weekender og travlhedsperioder. Vi vil undersÞge nÊrmere for at identificere årsagen til forsinkelsen og trÊffe de nÞdvendige foranstaltninger for at forbedre vores leveringstid i fremtiden.

Vi vÊrdsÊtter din tålmodighed og forståelse og Þnsker at forsikre dig om, at vi kontinuerligt strÊber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, herunder hurtig og pålidelig levering af vores produkter.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte vores kundesupportteam. Vi er her for at hjÊlpe dig.

Endnu en gang tak for din stÞtte og vi håber at byde dig velkommen tilbage til en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

Mit nylige kÞb af Birkenstock sandaler

Mit nylige kÞb af Birkenstock sandaler hos Zaboda var en fremragende oplevelse. Hele processen var enkel, og leveringen var overraskende hurtig. GlÊder mig til at handle der igen. Fem stjerner til Zaboda!

2023幎5月11日

Hej David

Det er fantastisk at hÞre, at du havde en god oplevelse med dit kÞb hos Zaboda! Vi vÊrdsÊtter din feedback og det er altid en glÊde at vide, at vores kunder er tilfredse med vores service og leveringstid. Mange tak for din flotte anmeldese og de 5 stjerner. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Billigste pris jeg kunne finde på nettet

Bestilte en lÊkker guess taske til en billig pris og den kom overraskende hurtigt taget i betragtning af produkterne bliver sendt fra Italien. Tasken var lige som jeg havde forventet! Kan klart anbefales

2023幎4月12日

Zaboda からの回答

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at du fandt en lÊkker Guess-taske til en god pris, og at leveringstiden var hurtigere end forventet. Vi sÊtter en Êre i at tilbyde vores kunder kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og det er fantastisk at hÞre, at din taske var lige som du havde forventet.

Vi sÊtter pris på din anbefaling, og det betyder meget for os, at du har valgt at dele din positive oplevelse med andre. Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage hos Zaboda ved en senere lejlighed!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。