Fakkels besteld, goede service zowel aan de telefoon als de snelheid van de levering. Ik bestel zeker vaker wat ! Top bedrijf
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
In februari setjes batterijen besteld, omdat ze hier lekker goedkoop waren. Na een paar weken bericht gekregen dat ze er nog niet waren en levertijd nog niet duidelijk was. Vervolgens nooit meer wat g... ãã£ãšèŠã
Batterij van 70 euro besteld 2 weken geleden 2x gebeld zouden verzonden worden tot heden niks ontvangen geen email van vertraging of iets mijn ervaring heel slecht De naam staat ook niet op nona... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zaklampen.nl is een topbedrijf! Op 11 mei 2 speciale batterijen, bottomtop, besteld. Dat was fout, want ik moest flattop baterijen hebben. 1 van de batterijen had ik al uit de verpakking gehaald, om... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zaklampen.nl is een online winkel met het grootste assortiment in lampen voor in huis, onderweg of bij outdoor activiteiten. Of je nu op zoek bent naar een handlamp met een groot aantal lumens of naar een pocketlamp die je gemakkelijk bij je kunt dragen, Zaklampen.nl heeft het. We doen al jaren niks meer met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over zaklampen zie Webwinkelkeur.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering. Top!
Erg tevreden
Erg tevreden, zeker gezien de rare tijd we momenteel in zitten
De gevraagde batterij was niet meer opâŠ
De gevraagde batterij was niet meer op voorraad vanwege leveringsproblemen tgv het coronavirus. Kreeg een goed alternatief , tegen een redelijke prijs extra aangeboden of wachten. Dit laatste gedaan en binnen anderhalve week al vandaag het gevraagde product. Eén sterretje minder vanwege beperkte voorraadbeheer. Verder nette afhandeling en levering.
Oplaadbare baterijen en oplader
Een zeer betrouwbare site Zaklampen.nl snelle levering en kan achteraf betalen.SUPER
Levering van artikelen door de firmaâŠ
Levering van artikelen door de firma Zaklampen.nl vinden snel en effectief plaats. Het is een goed en betrouwbaar bedrijf.
Snelle levering!
Super
Onlangs is het bestelde artikel (een kleine maar krachtige zaklantaarn) afgeleverd. Het lampje functioneert prima en komt bijzonder goed van pas bij het âs avonds uitlaten van onze hond. Bovendien geschiedde de levering conform de verwachtingen. Ga zo door!
Juiste maat snel afhandeling heel ergâŠ
Juiste maat snel afhandeling heel erg bedankt.
Goede prijs
Goede prijs. Snelle levering (snel genoeg, hoeft niet altijd binnen een dag in huis te zijn).
Bestellen ging snel en makkelijkâŠ
Bestellen ging snel en makkelijk verzenden duurde wel 4 dagen helaas. Maar hopen dat het voor het weekend binnen is.
Klein maar fijn
Klein maar fijn. Makkelijk in de hand te houden en geweldig om te dimmen. Soms kan in de duisternis een normale zaklamp zoveel licht geven dat je ogen als het ware verblind worden. Hiermee dus niet. Precies wat ik zocht
Degelijke producten aan correcteâŠ
Degelijke producten aan correcte prijzen. Bestelling geplaatst voor verschillende artikelen. Correcte levering en zeer degelijk verpakt geleverd (ook belangrijk). Met 1 van de artikelen was er een probleem maar dit is na een paar mails en 1 telefonisch contact op een correcte professionele manier opgelost. Foutjes kunnen altijd en overal gebeuren, maar de kwaliteit en snelheid waarmee ze opgelost worden is iets wat de reputatie van een bedrijf kan maken of breken. Dat is ook de reden waarom deze firma 5 sterren verdient. Er zijn veel firma's die hier niet kunnen aan tippen.
gaat zo best lekker
heb 2x een zaklamp besteld en eerste keer heb ik het moeten anuleren ivm een lange levertijd van de leverancier.
heb nu weer een zaklamp besteld en kreeg na 5 dagen ( inclusief weekend) een mail dat de bestelling onderweg is.
ik zou hier best nog een zaklamp bestellen.
Top service en snel geleverd
Erg snel geleverd. Zeer goed geholpen door service.
Goede en duidelijke service tijdens hetâŠ
Goede en duidelijke service tijdens het telefoongesprek, ook de medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam.
Zeker een aanrader
Vlotte en zéér snelle service/levering!
Vlotte en zéér snelle service/levering!
Heel tevreden!!!
Snelle levering, goed verpakt.
Bij telefonische navraag: vriendelijk en goed geholpen
Fijne ervaring
Overzichtelijke site, goede service, snelle (gratis)verzending, fijn dat je kunt kiezen voor ophalen bij een PostNL locatie (ook pakket/briefautomaat)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã