レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mangler du et sted at kÞbe dine fremtidig HalskÊder og Ringe, sÃ¥ prÞv dog lige at kigge forbi Zarge Utrolig cool design og fantastisk Kvalitet til gode priser Fedt Crew du kommer i samtale med og s... もっず芋る

䌁業が回答したした

SkÞnne smykker, lÊkker indpakning, lynhurtig service. Jeg bestilte 2 ringe, som blev afsendt samme dag. Ringene, som var endnu flottere end pÃ¥ billederne, var pakket i fine, sorte Êsler samt ditto... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig smukke smykker Rigtig smukke smykker, elegante, stilrene og meget enkelte - elsker alt ved smykkerne ❀ Super hurtig levering 🀩 What’s not to like 👍🏻 Bliver ikke sidste gang jeg kÞber ho... もっず芋る

Det er godt og lige hvad man forventer, det tog 2 dage fÞr det kom, det eneste nederen ved produktet er at vedhÊnget kan falde af, og kÊdens krog er meget lille

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 宝食デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

ZARGE smykker er skabt med fokus på unikt design og alsidighed. Vores kollektion byder på tidlÞse unisex-smykker i 925 Sterling Silver og 316L Stainless Steel, der kombinerer holdbarhed med stil. Med inspirerende latinske navne bÊrer hvert smykke en historisk fortÊlling. Vi tilbyder en livstidsgaranti, der sikrer kvaliteten. Opdag vores historiefortÊllende smykker og bliv en del af ZARGE-familien i dag!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

66件のレビュヌ

Jeg har kÞbt et af deres nye armbÃ¥nd og

Jeg har kÞbt et af deres nye armbÃ¥nd og det er hele kÞbet vÊrd altid god smykker og service fra zarge🀩

2023幎11月6日

KÊre Emil,

Tak for din positive feedback og for at vÊlge vores nye armbånd. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både smykket og vores service. Vi ser frem til at fortsÊtte med at levere smykker og service af hÞj kvalitet til dig!

Great quality

Great quality. Awesome designs!

2023幎11月4日

Hey Emil,
Thank you for your kind words! We're thrilled to hear you love the quality and designs of our products. Your satisfaction is our top priority!

Best regards,
ZARGE Team

Varmeste anbefaling herfra

Varmeste anbefaling herfra! Bruger mine smykker i bad og hver dag! Og holder! Pengene vÊrd!!! Så fede

2023幎11月3日

KÊre Tobias,

Tak for din varmeste anbefaling og for at dele din positive oplevelse med vores smykker. Vi er beÊrede over at hÞre, at de holder sig smukke selv under daglig brug og i bad. Din tilfredshed er vores stÞrste belÞnning!

Mange tak,

Thank you Zarge!

Ordered some jewellery for myself and my daughter. Really impressed by the quality and fast delivery to the UK!

2023幎10月24日

Hey Marcel,
Thank you for choosing our jewelry for both yourself and your daughter. We're delighted to hear that you were impressed with the quality and the speed of delivery to the UK. Your satisfaction is our greatest accomplishment!

Warm regards,
ZARGE Team

Kun positivt at sige

Skulle have et smukke til en gave, så kom forbi Zarge.dk - Virkelig god og overskuelig hjemmeside. Ville dog gerne se smykket, så tog forbi deres pÊne butik i St.Kongensgade. Her fik jeg en god betjening og smykket med hjem, som fÞdselaren blev meget glad for.
Kommer helt sikkert igen.

2023幎10月24日

KÊre Carsten,

Tak for at dele din oplevelse både med vores hjemmeside og vores butik i St. Kongensgade. Vi er utroligt glade for at hÞre, at du fandt den perfekte gave, og at fÞdselaren blev glad for smykket. Det betyder meget for os at kunne tilbyde god service både online og i butikken. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

ZARGE Teamet

Gode smykker til gode priser

Gode smykker til overkommelige priser!
Har fået flere smykker fra Zarge, som lever op til forventning🙌

2023幎6月21日

KÊre Thomas,

Tak for din positive feedback om vores priser og kvalitet. Vi er beÊrede over, at vores smykker lever op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores stÞrste motivation!

Mange tak,

Billig,hurtig og god kvalitet

Billig ring, god kvalitet, hurtig leveringstid. Jeg har kun positivt at sige.

2023幎2月26日

KÊre Patrick,

Tak for din positive feedback. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten af ringen, prisen og vores hurtige levering. Din tilfredshed er vores stÞrste mål!

Venlige hilsen

Godt firma

Det kommer hurtigt og er sikkert og så er det meget flotte smykker både ringe og halskÊder

2022幎12月28日

KÊre Noah,

Tak for din feedback. Vi er glade for at hÞre, at du vÊrdsÊtter både den hurtige og sikre levering, samt kvaliteten af vores smykker. Din tilfredshed med vores ringe og halskÊder betyder meget for os!

Top Kvalitet

Fantastisk ringe og halskÊder til vanvittigt god kvalitet.

2022幎12月26日

KÊre Daniel,

Tusind tak for dine rosende ord om vores ringe og halskÊder. Vi er utroligt stolte over at hÞre, at du er imponeret over kvaliteten. Din tilfredshed er vores stÞrste belÞnning!

Venlige hilsner,
ZARGE Teamet

Hurtig levering, lÊkkert design. Alt i alt god oplevelse

2022幎11月9日

KÊre Theis,

Tak for din feedback. Det glÊder os meget at hÞre, at du er tilfreds med den hurtige levering og designet af vores produkter. Din gode oplevelse er vores hÞjeste prioritet!

ZARGE Teamet

LÊkre smykker og service i

LÊkre smykker og service i verdensklasse.
Kan varmt anbefales at handle hos Zarge😄

2022幎11月30日

KÊre Elias,

Tak for dine flotte ord og anbefaling! Vi er begejstrede over at hÞre, at du er tilfreds med både vores smykker og service i verdensklasse. Din tilfredshed og varme anbefaling betyder meget for os!

Utrolig flot smykke

Utrolig flot smykke, fin indpakning og hurtig levering :)

2022幎10月31日

KÊre Karina,

Tak for din positive feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med smykket, indpakningen og den hurtige levering. Din tilfredshed er vores hÞjeste prioritet!

Flotteste smykker

Flotteste smykker, god kvalitet og hurtig levering!
Er så glad for mit smykke fra ZARGE og kommer helt sikkert til at handle lidt julegaver og lidt til mig selv en anden gang!

2022幎11月28日

KÊre Cathrine,

Tak for din begejstrede feedback og loyalitet. Det glÊder os at hÞre, at du er så tilfreds med kvaliteten og leveringen af dit smykke fra ZARGE. Vi ser frem til at hjÊlpe dig med både julegaver og fremtidige selvforkÊlelser!

Topklasse kundeservice

Topklasse kundeservice, som giver en tryghed igennem hele processen, og vigtigst af alt også efter kÞbet, som vÊgter så mega hÞjt.
Super fede produkter derudover, så det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra!

2022幎11月28日

KÊre Kevin,

Tusind tak for dine rosende ord om vores kundeservice og produkter. Det er vores mål at sikre tryghed både under og efter kÞbsprocessen. Vi er glade over, at du vÊlger at handle hos os igen og ser frem til at byde dig velkommen i fremtiden.

Bedste kundeservice lÊnge🙏🏻

Bedste kundeservice lÊnge🙏🏻
Og klart de fedeste produkter pÃ¥ markedet! ✹

2022幎9月28日

KÊre Nicklas,

Tak for din fantastiske feedback! Vi er stolte over at kunne tilbyde dig den bedste kundeservice og begejstrede for, at du finder vores produkter som de fedeste på markedet. Din tilfredshed er vores stÞrste motivation!

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Manglede et smykke fra da den gamle ejer havde shoppen. Skrev så til den nye ejer, og det blev sendt med det samme, kvit og frit. Kan bestemt anbefales

2022幎9月21日

KÊre BÞrge,

Tak for din fantastiske anmeldelse og anbefaling. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe med at lÞse dit problem hurtigt og til din fulde tilfredshed. Din positive oplevelse og tillid til vores service er utrolig vigtig for os.

ZARGE Teamet

Hurtig fragt og fantastisk kundeservice

2022幎1月19日

KÊre Jonas,

Tak for din feedback. Vi er glade for at hÞre, at du vÊrdsÊtter vores hurtige fragt og kundeservice. Din tilfredshed er vores hÞjeste prioritet!

ZARGE Teamet

Pise god kvalitet og hurtig levering

Pise god kvalitet og hurtig levering Hva skal jeg sige?

2021幎11月20日

KÊre Julius,

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og den hurtige levering. Din tilfredshed siger det hele for os!

Fantastisk service

Mega god service stiller nogle spÞrgsmål inde på hjemmesiden der bliver hurtigt svaret og finder den rigtige halskÊde kan stÊrkt anbefales og mega flinke (skrev med Emilie)

2021幎11月17日

KÊre Victor,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling! Det glÊder os at hÞre, at du havde en positiv oplevelse med vores kundeservice, og at Emilie kunne hjÊlpe dig med at finde den rigtige halskÊde. Din tilfredshed og feedback er utrolig vÊrdifuld for os.

ZARGE Teamet

Hej jeg er helt vild med deres ring jeg

Hej jeg er helt vild med deres ring jeg har selv en og gÊlder mig til at få flere og prÞve halskÊderne

2021幎10月31日

KÊre Sebastian,

Tak for din entusiastiske feedback! Vi er begejstrede for at hÞre, at du er glad for din ring, og vi ser frem til at hjÊlpe dig med at udvide din samling med flere ringe og halskÊder. Din begejstring og loyalitet er utroligt vÊrdsat.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。