Banner for Zaver

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Allt gick sÃ¥dÀr smidigt som vi förvÀntar oss numera. DÃ¥ det rörde sig om ett större belopp i mitt fall, ringde de upp och stÀllde ett par kontrollfrÃ¥gor för att vara sÀkra pÃ¥ att allt var som det s... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Jag var tvungen att anvÀnda BankID för zavers kontroll mot min bank. Det kÀndes inte bra. Ingen annan betalningsförmedlare har bett om tillgÃ¥ng till mitt konto. Det var för att se. Men hur vet jag det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack vare er kunde jag betala min veterinÀrrÀkning då Awake djursjukhus inte kunde direktreglera kostnaden på nÀstan 50 000 kr. Hur skulle jag annars ha löst det?

䌁業情報

1. 支払いサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Zaver utvecklar innovativa betallösningar för att påskynda revolutionen inom mobila betalningar. Allt för att företag och privatpersoner ska kunna handla på ett mer tillgÀngligt och smartare sÀtt - offline såvÀl som online.

• Kungsgatan 34, 111 35, Stockholm, スりェヌデン

Tydlighet

Tydlighet. Återkoppling.

2026幎7月29日

Hej Maria,

Tack så mycket för det fina omdömet! ⭐ Det uppskattar vi verkligen.

Smidigt

Smidigt och lÀtt att betala

2026幎7月22日

Hej Tony,

Stort tack för dina 5 stjÀrnor!

Bra skrivet

Bra skrivet, lÀtt att förstå.

2026幎7月21日

Zaver からの回答

Vad kul att höra att du Àr nöjd! Stort tack för det fina omdömet!

5぀星のうち4の評䟡

Vi ger 4 av 5 i betyg på grund av att

Vi ger 4 av 5 i betyg pÃ¥ grund av att processen kÀndes lite oklar i början. Det var onödigt att bilhandlaren ordnade ett lÃ¥n Ã¥t oss eftersom vi planerade att betala direkt, och vi förstod inte varför det dök upp. SjÀlva finansieringsbolaget gjorde dock ett bra jobb – allt betalades i tid och utan nÃ¥gra problem.

2026幎7月21日

Hej Anastasiia,

Tack för ditt omdöme!

Kul att höra att finansieringen fungerade som den skulle och att det inte uppstod några problem dÀr!

5぀星のうち2の評䟡

Bra för sÀljaren - dåligt för köparen

Det förefaller mig att detta Àr en idé för att skydda sÀljaren från kunden. Eftersom betaldatum inte kopplas till leverans så mister kunden möjligheten att vÀnta med betalning till dess att man Àr nöjd med leveransen.

2026幎7月16日

Hej Tommy,

Vi erbjuder 14-dagars faktura för att ge våra kunder möjlighet att få hem och kontrollera sin vara innan betalningen behöver genomföras. I vissa fall kan det dock uppstå förseningar eller andra problem med leveransen som gör att varan inte hinner komma fram innan fakturans förfallodatum.

Eftersom vi endast hanterar betalningen har vi tyvÀrr ingen möjlighet att påverka sjÀlva leveransen. Vid leveransproblem Àr det dÀremot vanligt att butiken, beroende på situation, kontaktar oss för att förlÀnga förfallodatumet. Om detta inte var den lösning som gÀllde i ditt Àrende beklagar vi sjÀlvklart det.

Om du har ytterligare frågor eller om det finns något mer vi kan göra för att hjÀlpa dig, så får du gÀrna höra av dig till oss. Vi nås på 08 551 062 60, info@zaver.se samt via chatt i vår app och på vår hemsida.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。