Jeg fandt tÊt op mod jul en taske pÃ¥ Zaya, som var udsolgt alle andre steder, til en fin pris. Jeg havde et par spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ jeg ringede til telefonen inden for Ã¥bningstiden, men ingen tog den. Jeg r... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt en gave til min Valentine, og havde for sjovs skyld, skrevet i kommenterfeltet, om de ikke kunne skrive glÊdeligt Valentine... Havde ikke forventet noget... Men de gjorde sÞrme noget ud... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte min vare fredag formiddag, men fÞrst her mandag formiddag fÃ¥r jeg besked pÃ¥ at labels er oprettet til gls. Synes det er underligt, da ting jeg bestilte samme tid hos et andet firma allere... ãã£ãšèŠã
Har kÞbt et par handsker, fandt ud af efter bestilling, at de skulle vÊre en anden stÞrrelse, det blev Êndret uden problemer. Og varen blev leveret på to dage. Meget Fin service.
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Velkommen til Zaya â stedet hvor du finder et stort udvalg af smykker, tasker, punge og andre accessories. Vores mission er ikke blot at give en enestÃ¥ende kÞbsoplevelse, men ogsÃ¥ levere de bedste kvalitetsprodukter fra kendte europÊiske mÊrker pÃ¥ markedet til fantastiske priser
Stormarks Allé 53, 4900, Nakskov, ãã³ããŒã¯
- +4560790009
- kundeservice@zaya.dk
- zaya.dk
Hurtig levering.
Rigtig god service, og hurtig levering.
Meget Fin service.
God service â efter et stykke tid.
Jeg fandt tÊt op mod jul en taske på Zaya, som var udsolgt alle andre steder, til en fin pris. Jeg havde et par spÞrgsmål, så jeg ringede til telefonen inden for åbningstiden, men ingen tog den. Jeg ringede igen senere og igen.... men ganske forgÊves. Så sendte jeg en mail og hÞrte stadig intet, så jeg droppede faktisk tanken om at kÞbe tasken. 28 timer senere kom der pludselig svar, og så var servicen i top, og pakken nåede frem lige inden jul. Så alt i alt en god, men lidt shaky oplevelse. Havde telefonen vÊret åben som lovet på websitet, eller var der kommet respons på mailen inden for overskuelig tid, havde der vÊret fem stjerner.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering
Flot indpakning som var gratisð
Jeg har ikke modtaget ordre bekrÊftelseâŠ
Jeg har ikke modtaget ordre bekrÊftelse
Ej heller vare.
Har ikke modtaget min ordre pÃ¥ trods afâŠ
Har ikke modtaget min ordre på trods af at de skriver varerne leveres indenfor 1-2 hverdage?
Firmaet svarer hellere ikke på mine beskeder? FÞler mig snydt.
Tak for god handel ðVender gerneâŠ
Tak for god handel ðVender gerne tilbage...er yderst tilfreds ð
Lynhurtigt levering og god pris
Fin service
Fin service. Flot taske. Og pakket ind som en tidlig julegave. Whats not to like!
NÃ¥r de skriver at pakken nu er afsendtâŠ
Når de skriver at pakken nu er afsendt er jo ikke rigtig når den ikke er modtaget af gls endnu, men pengene er trukket i banken. Hvis jeg er så heldig modtage den i morgen, har det taget 4 dage fra Nakskov til KÞbenhavn. Det er ikke godt nok. Kom nu
Hurtig levering af lÊkkert penalhus
Hurtig levering af lÊkkert penalhus, jeg kommer til at have i mange år.
Meget tilfreds med varen.
Den langsomste âforsendelseâ jeg har vÊret ude for.
Den langsomste âforsendelseâ (stadig kun registreret hos GLS) to dÞgn efter, den er blevet âafsendtâ.
Min erfaring med GLS siger mig, at det ikke er dem, der er l a n g s o m m e.
Tusind tak!!!
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt. Bestilte torsdag middag og fredag kunne jeg hente min pakke. Nem og overskuelig hjemmeside, lÊkre varer. Handler der gerne igen.
Super god service og hurtig levering
Hurtigt og nemt