Bra support- och kundavdelning. Jag hade bestÀllt min ryggsÀck men glömde lÀgga till de tvÃ¥ gratisprodukter som fanns med i erbjudandet. Mejlade supporten och fick direkt svar att de skickade dem s... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mycket nöjd med min 21-liters rolltop. Har anvÀnt den under en weekendresa och kunde anvÀnda den som personligt föremÃ¥l, alltsÃ¥ avgiftsfritt, pÃ¥ Ryanair trots att den ligger nÃ¥got över mÃ¥tten för en... ãã£ãšèŠã
RyggsÀcken pÃ¥ 20L Àr jÀttebra och skön att bÀra. Rymlig och har precis de fack man behöver. Min dator fick inte plats i datorfacket men det Àr pga att jag har ett numeriskt tangentbord vilket gör da... ãã£ãšèŠã
Jag har lÀnge tÀnkt köpa en Zeeksack, och nu slog jag till pÃ¥ den som rymmer 15 liter. Den Àr toppen, med utmÀrkt genomtÀnkta fack, och den Àr perfekt för en kortare resa. Jag tycker sÀrskilt om att d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ZEEKSACK⢠is a brand driven by functionality. We create the travel gear & accessories you need for a more functional & organized journey. Designed in Sweden.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kjapt og presist levert
Alles bestens
Alles bestens. Zwar noch nicht getestet, aber Lieferung war sehr gut.
Behövde en ryggsÀck att komplettera medâŠ
Behövde en ryggsÀck att komplettera med nÀr jag har incheckat bagage och jag köpte den större, helt lysande ðð»ðð»
Bin total begeistert von demâŠ
Bin total begeistert von dem praktischen Rucksack. Farbe Olive 30 Liter. Echt schön macht wirklich viel SpaÃ.
Mega-Rucksack
Mega-Rucksack,
30L ich werde uns wahrscheinlich einen Zweiten kaufen mÃŒssen,
da unsere Tochter auch einen möchte!
Veldig god ryggsekk
Veldig god ryggsekk, utmerket kvalitet og design.
Kundeservicen er ekstraordinÊr. Jeg hadde et problem med bestillingen på grunn av en feil, og problemet ble lÞst på kort tid.
Anbefales innkjÞp av den produkt.
WiederholungstÀter
Ist schon mein zweiter Rucksack von dieser Firma wieder alles perfekt. Top QualitÀt top Service
Veldig gode reisesekker med god plassâŠ
Veldig gode reisesekker med god plass og supre lÞsninger! Har både 30 l og 40l. Skal også kjÞpe 15 l som får plass under flysetet. Anbefales!
Vielen Dank fÃŒr die unkomplizierteâŠ
Vielen Dank fÃŒr die unkomplizierte Regelung meines Anliegens.
ErittÀin hyvÀlaatuinen reppu
ErittÀin hyvÀlaatuinen reppu! Tilasin 15L:n Underseatin matkustelua varten, mutta pÀÀsi alkuun kÀyttöön jo kahden vauvan Àidille hoitolaukuksi ja kyllÀ toimii ð
Erinomainen palvelu
Aivan huippu palvelu, nopea toimitus ja vaikuttaa toimivalta repulta.
Zeeksack 15 l
KjÞpte zeeksack 15 l.
Positiv.:solid og kvalitet.
Negativ: pris 1500 for hÞy, hoftebeltet bÞr vÊre fastmontert i sekken . Siden det nå bare henger i kroker fÞles det veldig lÞst og vinglete.
Guter Service um den Bestellvorgang undâŠ
Guter Service um den Bestellvorgang und der Versandabwicklung.
Snabb leverans och jag bestÀllde 40 lâŠ
Snabb leverans och jag bestÀllde 40 l ryggsÀcken, den Àr rymlig och rejÀl!
Toppen kundservice
Toppen kundservice! Råkade bestÀlla fel men det löstes smidigt och enkelt.
Der Underseat 15L sieht toll aus
Der Underseat 15L sieht toll aus, Stabiles Material. Das Produkt hat volle 5 Sterne verdient. Jedoch die Lieferung war eine Katastrophe. UPS Schweiz ist unterirdisch. Die Lieferung wurde 3x verschoben obwohl die Lieferung laut Tracking nur 1 Dorf von mir entfernt war. Jedesmal wurde die Lieferung wieder zurÌck ins Depot gefahren und auf den nÀchsten Tag geschoben. Nach 3 Tagen verschieben kam er dann am 4ten Tag endlich an. Kontakt mit UPS war nicht möglich. Da man schlicht aus der Leitung gewirfen wird.
Verkligen nöjd!
Verkligen bra från bestÀllning, uppdatering inför leverans, snabb leverans och slutligen en mycket bra ryggsÀck! Ser fram emot att resa med den om ett par veckor.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ