Profesyonel hizmet dediÄin böyle olur..
Web sitemle ilgili uzun zamandır canımı sıkan sıkıntılarım vardı. Sorunları çözmek için daha önce görÃŒÅtÃŒÄÃŒm yerler hep yarım yamalak yardımcı oldu, iÅler hiçbir zaman tam içime sinecek Åekilde ilerlemedi ve hep bir Åeyler eksik kaldı. Ta ki *Zep BiliÅim* ile yollarımız kesiÅene kadar... Zep BiliÅim sayesinde sonunda o aradıÄım kaliteye ve gerçekten tam olarak istediÄim sonuca ulaÅabildim.
Beni bu sÃŒreçte en çok rahatlatan Åey, sÃŒrecin her anında yanımda olmalarıydı. İŠbitene kadar deÄil, iÅ bittikten sonra bile en ufak problemde direkt, kesintisiz bir Åekilde iletiÅim kurabildim. Aklıma takılan her soruda, karÅılaÅtıÄım her pÃŒrÃŒzde sabırla ve çözÃŒm odaklı yaklaÅarak tam destek verdiler. Piyasada iÅini baÅtan savma yapan onca yer varken, iÅini bu kadar sahiplenen ve mÃŒÅterisine bu kadar gÃŒven veren bir ekip bulmak gerçekten çok zor.
EÄer web siteniz için macera aramak istemiyor ve arkanıza yaslanıp profesyonel bir hizmet almak istiyorsanız kesinlikle doÄru yerdesiniz. Zep BiliÅim'e ve tÃŒm ekibe verdikleri bu samimi ve kusursuz hizmet için çok teÅekkÃŒr ederim. GönÃŒl rahatlıÄıyla tavsiye ediyorum.