レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

2 verkeerde apparaten geleverd. Geen geld terug. Allebei kapot en laten weten. Eerst 10% terug te krijgen . Uiteindelijk 20% aangeboden gekregen van de €60,- die het me heeft gekost. Retour... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb mijn verpakking helemaal stuk aangekregen mijn apparaat werkt ook niet ze reageren op mail maar als ik mijn geld of een ander apparaat vraag dan zeggen ze niks 0,00aan service na verkoop!!!!... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na wat lang wachten, toch de streaming box ontvangen. Dus van mij geen negatieve review wat betreft de prijs én levering........30-01 besteld met "snelle levering". Vandaag 12-02-'26 ontvangen. Made i... もっず芋る

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

2 verkeerde apparaten geleverd

2 verkeerde apparaten geleverd. Geen geld terug. Allebei kapot en laten weten.

Retour kon ook naar een of ander adres in China of zo. Verzendkosten zelf te betalen.

Gekozen nu voor stop met al die ellende en betalen ze maar 20% terug.

NOOIT IETS BIJ BESTELLEN BIJ
ZERANO !!!!!

2026幎4月4日

Trap hier niet in

Trap hier niet in - dongels besteld werken dus niet gratis maar alleen met abbo vervolgens kan je eea naar China terug sturen tegen 30 euro zelf te betalen 💰 ik ben van de 55 euro er 45 kwijt want na veel aandringen krijg je heel creatief iets terug ⏪ maffia dit NIET DOEN !!!!’

2026幎3月31日

Miskoop van de eeuw!

Alle bovenstaande berichten kloppen met wat mijn ervaringen zijn. De SmartHome liet lang op zich wachten. Een verpakking van de Chromecast van Google met daarin de MiraAdapter zonder Nederlandse beschrijving. De app voor de MiraAdapter is onvindbaar. Dus de miskoop van de eeuw. Voortaan eerst onderzoek doen naar de website.

2026幎3月25日

Dit zogenaamde "bedrijf" is een

Dit zogenaamde "bedrijf" is een shipdropper d.w.z. bestellen in China, nemen websites integraal over als lokkertje maar leveren niet.

Houden je "zoet" met dezelfde standaard mailtjes "dat ze er alles aan doen, oprechte excuses"blablabla

Nu na 5 weken nog niets ontvangen kan mijn geld dus afschrijven, ik had meteen de recensies moeten lezen dan had ik genoeg geweten.

Nooit bij deze zwendelaars kopen, trap er niet in, je geld ben je kwijt en een hoop frustratie rijker.

Als iemand de adresgegevens van dit TUIG heeft hoor ik het graag. Ga ik ze een bezoekje brengen.
NOOIT DAAR KOPEN

2026幎2月10日

leveren nooit

Dit bedrijf is oneerlijk en bestellingen nooit leverd
Je wordt bedonderd genept Ze leveren nooit en antwoorden of reageren nooit op een mail Dit bedrijf is een nep bedrijf dus bestel er nooit wat

2026幎3月7日

Dongel besteld

Dongel besteld , niet te installeren. Retour gestuurd verzender ergens in Frankrijk. Geld terug ??? Niets. Had van hun een adres moeten krijgen , 3x gevraagd . Nu kunnen ze het niet controleren. Overigens verstuurder was een chinees transportbedrijf in Frankrijk. Dus begin er maar niet aan daar iets te bestellen.

2026幎2月17日

Freecast

Misleidende reclame over streamen, blijkt gewoon dat je alsnog met je telefoon moet streamen.
Gevraagd of ik het retour kan sturen, doen ze heel moeilijk over,en zeggen dat dat eigenlijk niet kan terwijl ze ermee adverteren.

2026幎1月27日
5぀星のうち1の評䟡

Had vitaminepillen besteld en er kwam

Had vitaminepillen besteld en er kwam niks binnen. Toen werd er gezegd dat mijn huisnummer verkeerd ingevuld was maar dan had het pakje bij de buren gekomen of ik had een mail gekregen waar ik het kan afhalen. Ik vroeg een bevestiging hoe ik mijn adres had ingevuld en paar keer gevraagd, maar niks gekregen. Ook niet een opnieuw verzending of mijn geld terug. Ik vind het ruiken naar oplichterij. De tweede keer dat ik vroeg welke adres ik had ingevuld, was de plaatsnaam ook fout nou wie doet dat nou? Ik ben heel erg teleurgesteld en nu hoor ik op mijn vragen totaal niks. Schandalig.

2025幎11月9日
5぀星のうち1の評䟡

Besteld een polshorloge voor snurken/

Besteld een polshorloge voor snurken/ slapen.
Lang op moeten wachten.
Wat een ontzettend goedkoop speelgoedding was het. Geen batterijtje, polsbandje defect, horloge werkte niet.
Na enkele mails waarin ik mijn geld terugeis, krijg ik nu een mailtje dat ik het retour moet zenden. Zonder vermelding van de kosten en adres.
HIER NIET KOPEN, OPLICHTERIJ.
ZELFDE FING GEZIEN OP SITE VAN TEMU, VOOR NOG GEEN 4 EURO!!

2025幎10月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス