レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg fÞlte en stÊrk impuls til at skrive en anmeldelse for denne virksomhed. Jeg bestilte en fatning samt glÞdepÊre til min saltlampe og min pakke kom i lÞbet af fÃ¥ dage. Det var i den smukkeste indpak... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg plejer normalt ikke at skrive anmeldelser, men her fÞler jeg virkelig, det er fortjent. Fantastiske produkter og service. Jeg kÞbte for nylig 3 saltlamper, og de er fuldkommen vidunderlige... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter at vÊre flyttet langt vÊk, uden mulighed for at besÞge forretningen fysisk, sÃ¥ bestiller jeg stadig min rÞgelse hos Zeymer. Jeg bliver sÃ¥ glad hver gang jeg modtager de fint indbundne pakk... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super servicemindet og personlig kundeservice. Zeymer Krystaller går helt sikkert op i deres kunder og Þnsker dem den bedste service.

䌁業情報

1. 岩石ショップ
  2. 倩然石提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Zeymer Krystaller sÊlger vi sten og krystaller i forskellige stÞrrelser og former. Du finder både rå og polerede sten og krystaller i vores sortiment. Hvis du er glad for sten og krystaller så glÊd dig til at kigge rundt i vores webshop. Du kan også besÞge vores dejlige krystal butik i Roskilde. Vi serverer gerne en varm kop kaffe eller te, mens du går og kigger på sten og krystaller. Har du brug for personlig vejledning, står vi klar til at hjÊlpe dig.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

24件のレビュヌ

Hurtigt levering, gode produkter og rigtig fin indpakning.
Kan klart anbefales.

2026幎4月19日

KÊre Matilde
Tusind tak for din sÞde anmeldelse:-)
Den er vi rigtig glade for

Smukke krystaller

Smukke krystaller, god pris og flot indpakning.

2026幎4月7日

KÊre Signe
Tusind tak for dit fine kÞb i vores webshop og den meget fine anmeldelse. Den sÊtter vi stor pris på :-)

Hjertevarme i en lille pakke

Jeg fÞlte en stÊrk impuls til at skrive en anmeldelse for denne virksomhed. Jeg bestilte en fatning samt glÞdepÊre til min saltlampe og min pakke kom i lÞbet af få dage. Det var i den smukkeste indpakning med en dejlig naturlig duft, sammen med et englekort og en sten, med et budskab som ikke kunne passe bedre til mig lige nu. Udover at jeg igen kan glÊde mig over lyset fra min lampe, var det en virkelig dejlig overraskelse, med den lille ekstra tanke. Jeg vender med sikkerhed tilbage igen. Af hjertet tak for en hjertevarm oplevelse.

2026幎4月2日

KÊre Tina
Tusind tak for din meget fine og varme anmeldelse. Den sÊtter vi rigtig meget pris på:-) og hvor er det dejligt du kunne bruge budskabet fra englekortet. Der er mere mellem himmel og jord:-)

Hurtig service

Hurtig service. God shoppingoplevelse. SÞde og rare. TrovÊrdig webshop.

2026幎3月16日

KÊre Hansen
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den betyder rigtig meget for os:-)

Godt udvalg, hurtig levering

Let at finde rundt på deres side, let at finde varerne, hurtig ekspedition og en lille gave i pakken

2026幎3月23日

KÊre Thea
Tusind tak for din anmeldelse, den sÊtter vi virkelig pris på:-)
Vi er meget glade for at hÞre, at vores hjemmeside er let at finde rundt på:-)

Fantastisk oplevelse

Fantastiske produkter og service.

Jeg kÞbte for nylig 3 saltlamper, og de er fuldkommen vidunderlige – de skaber en helt sÊrlig hygge i mit hjem.
Desuden blev det hele leveret direkte fra butikken til min dÞr inden for få dage.

Alt i alt en virkelig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

2026幎3月20日

KÊre Tak
Tusind tak for din anmeldelse. Den sÊtter vi meget stor pris på:-)
Hvor er det dejligt, at du er glad for dine Himalaya Saltlamper og at de hygger i hjemmet.
Endnu engang tusind tak for din bestilling:-)

Stort udvalg og god service :- )

Hyggelig krystalforretning med stort udvalg.
Nydeligt indrettet med Þje for Êstetik.
Jeg kÞbte en flot båndametyst til en god pris.
God og smilende service.
GlÊder mig til nÊste gang jeg skal ned og finde en sten.

2026幎3月5日

Hej Pawel
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores butik. Du er altid velkommen :-)

Jeg havde bestilt en saltlampe hjem

Jeg havde bestilt en saltlampe hjem, det er noget af det smukkeste, det giver rummet en dejlig varm hyggelig vibe, det var worth it

2026幎2月9日

Hej Hanifah
Tusind tak for din anmeldelse og hvor er det dejligt du er glad for lampen:-)

SkÞnneste forretning med flot udvalg

SkÞnneste forretning med flot udvalg. Derudover mÞdte vi de sÞdeste ejere og en overjordisk kundeservice.

2026幎1月9日

Hej Jessica
Tusind tak for din pÊne anmeldelse og de flotte ord.
Det sÊtter vi pris på:-)

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Personlig og hurtig levering af de to lamper jeg kÞbte, som lever helt op til forventningerne. Tak :-)

2025幎12月8日

Hej Erik
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
HÃ¥ber lamperne giver en masse hygge her i den kolde tid:-)

Efter at vÊre flyttet langt vÊk

Efter at vÊre flyttet langt vÊk, uden mulighed for at besÞge forretningen fysisk, så bestiller jeg stadig min rÞgelse hos Zeymer.
Jeg bliver så glad hver gang jeg modtager de fint indbundne pakker, ofte er der vedlagt et skÊbnekort eller en lille smuk sten.
Jeg sender en taknemmelig tanke når jeg bruger rÞgelsen.

Pakkerne bliver sendt lynhurtigt, i dag få timer efter bestilling.
Tak for jer!

2025幎12月6日

KÊre Tanja
Tusind tak for din fine anmeldelse:-)
Vi bliver altid i godt humÞr når vi sender rÞgelse, da det dufter så godt:-)
Tak til dig

Fantastisk service og flotte lamper

Fantastisk service og flotte lamper

Jeg havde bestilt 3 saltlamper, hvoraf jeg ikke brÞd mig om farven på den ene. Firmaet var med det samme klar på at bytte den til en anden lampe uden ekstra omkostninger og endda med ekstra service oveni. Jeg takker for den gode behandling.

2025幎12月6日

Hej Emmeline
Tak for din fine anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på:-)
Vi er glade for at du kan lide dine saltlamper og dejligt vi kunne finde en lÞsning.
HÃ¥ber du kigger forbi en anden gang:-)

Fantastisk virksomhed med god service og hurtig levering.

Fantastisk virksomhed med god kvalitet og hurtig levering. Jeg takker for den fantastiske service.

2025幎10月6日

Hej Sabrina
Tusind tak for din anmeldelse, som vi sÊtter stor pris på:-)
Vi håber du bliver glad for dine varer og du er altid velkommen tilbage.

Packed with love

Fik min smudge stick og den var pakket så fint og så dejligt med små gaver med ! 🥰 Som bare var spot on!
Man kan virkelig mÊrke alt er pakket med omhu🥰

2025幎8月18日

Hej Nynne
Tusind tak for din fine anmeldelse☺.
Den sÊtter vi stor pris på.
Dejligt du kunne lide vores indpakning som vi altid forsÞger at gÞre til en oplevelse i sig selv.
Du er altid velkommen igen og i vores butik hvis du kommer forbi.

Jeg har vÊret kunde hos Zeymer.dk i

Jeg har vÊret kunde hos Zeymer.dk i snart 3 år, og ejerne er vidunderlige mennesker.(mand og kone)

Deres krystaller lige så.

Helle er tidligere praktiserende healer. Så man er i meget trygge hÊnder hos zeymer.dk, og med den vejledning man får.

2025幎8月17日

Hej Anders
Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi glad for.
Det er dejligt du bÃ¥de kan lide vores krystaller, og os☺
Vi prÞver altid at skabe en rolig og behagelig energi og vi prÞver altid at give en god vejledning.
Det er også hyggeligt når du deler ud af dine tanker og refleksioner når du er på besÞg i butikken.

Rigtig god service

Rigtig god service, modtog et håndskrevet kort med ordren hvor de også havde givet mig et ekstra produkt med grundet de synes farven på stenen ikke var helt som forventet uden omkostning.

De var hurtige til at sende ordren og var rigtig fint pakket ind.

Super tilfreds med min ordre og bestemt ikke sidste gang jeg kÞber derfra!

2025幎8月6日

Hej Christian
Tak for din flotte anmeldelse☺
Den er vi rigtig glad for.
Vi sÊtter en stor Êre i at prÞve at gÞre modtagelsen af pakken til en oplevelse og naturligvis at varerne lever op til forventningerne.
Du er altid velkommen i vores webshop og naturligvis ogsÃ¥ i vores butik, hvis din vej en dag kommer forbi☺

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。