レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt 😄), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... もっず芋る

䌁業情報

1. メディア䌚瀟

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ze was vriendelijk

Ze was vriendelijk, professioneel, informatief en snel.

2025幎7月8日

Hi JP,

Top, dat zijn nog eens sterke eigenschappen! 💪 Fijn dat je het waardeert en bedankt voor je review.

Tessa | Zibber

Top fotograaf

Super relaxte fotograaf met kennis van zaken, en geeft graag uitleg over z’n werk.
Zijn passie was zeker merkbaar, maar na het luisteren en uitvoeren van zijn tips

zeker terug te zien in de foto’s. Hij was nieuwsgierig naar het verhaal van de woning, en werkt zonder tijdsdruk.

2025幎6月27日

Hi Daniel,

Bedankt voor je positiviteit!

Zo te horen is de fotograaf lekker bezig geweest; fijn dat dit ook terug te zien is in het resultaat. We hopen dat de woning zijn verhaal binnenkort mag voortzetten met een nieuwe bewoner en wensen je alle succes daarmee.

Tessa | Zibber

5぀星のうち1の評䟡

Onprofessioneel

Slecht bereikbaar, komt afspraken (via makelaar) niet na. Matige kwaliteit van de foto's. Maten bij plattegronden deels onjuist. Bedrijf voert verbeteringen niet door.
Kies dit bedrijf niet als u een professionele presentatie wilt voor uw huis.

2025幎6月28日

Beste,

Wat jammer om te horen.

We staan juist voor kwaliteit en een goed bereikbare klantenservice, dus we zouden het graag rechtzetten. Laat me met je mee kijken en dan kunnen we hopelijk samen een oplossing vinden.

Ik zou je heel graag spreken; zou je alsjeblieft contact met ons op kunnen nemen op tel. 0850402131 of een mailtje sturen naar support@zibber.nl met je (adres)gegevens?

Team Zibber

5぀星のうち5の評䟡

Dank Zibber voor het verzorgen van de

Dank Zibber voor het verzorgen van de fotoshoot voor de verkoop van ons huis. Mandy werkte gestaag door maar nam ook de tijd voor het juiste plaatje. Ze had goede adviezen over wat wel en wat niet op de foto mocht. Een heel prettige manier van werken en omgang. Mandy je bent een topper. Ik zou Zibber zeker adviseren aan vrienden en kennissen.

2025幎6月23日

Hallo Huib,

Hartelijk dank voor je complimenten!

Fijn dat Mandy het juiste tempo aanhield voor je en dat je kon vertrouwen op haar expertise. Dat zal ze leuk vinden om te horen. Wij vinden haar ook een topper ;)

We wensen je heel veel succes met de verkoop van het huis en alles wat daarna mag komen.

Professionele werkwijze

De werkwijze was uiterst professioneel met een opvallend goed gevoel voor detail.

2025幎6月17日

Hoi Bert,

Bedankt voor je positieve feedback.

We zijn blij om te horen dat onze fotograaf een goede indruk heeft achtergelaten. Hopelijk mag de rest net zo voorspoedig verlopen.

Heel veel succes en geluk gewenst!

Snel, duidelijk en soepel

Ik was voorbereid om de woning foto gereed te maken.

Communicatie was goed over aankomst, uitleg over proces en duur. Dit met een ontspannen sfeer. Verliep professioneel en snelle levering.

Resultaat is een mooie woningbrochure

2025幎6月20日

Hi Jeffrey,

Dankjewel voor je enthousiaste review.

Het is erg waardevol om te horen dat ons vlotte proces en de bijbehorende communicatie prettig voor je was - daar doen we het voor.

Veel plezier van de brochure en hopelijk draagt het bij aan een succesvolle verkoop.

5぀星のうち5の評䟡

Professionele, uitgebreide en zeer aangename aanpak

Vooraf waren we al goed geïnformeerd hoe we ons huis het beste konden presenteren. Tijdens de opnames werden we heel prettig en duidelijk geïnformeerd over de werkwijze en wat er van ons verwacht werd. De uitgebreide en serieuze aanpak gaf veel vertrouwen in de kwaliteit van de presentatie. Kortom wij waren blij met dit professionele en aangename bezoek. Dank!

2025幎6月19日
5぀星のうち1の評䟡

Extreem slecht bedrijf

Extreem slecht bedrijf, ik heb zwarte plekken en extra ramen op en in mijn gevel. Het ziet er echt belachelijk uit. Zibber en de makelaar wijzen naar elkaar. Het huis komt nu via een andere makelaar en fotograaf opnieuw op Funda maar alle tijd die erin zit is weggegooid. Die reacties die ze onder reviews plaatsen zijn ook onzin. Ze ondernemen niets en geven de gemaakte fouten niet toe. Jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen zodat er zichtbaar is hoe bizar de foto’s zijn geworden.

Update: zowel per telefoon als per mail contact opgenomen. Zoals al voorspeld wordt er geen oplossing geboden. Reageer dan als bedrijf gewoon niet op een review.

2025幎5月15日

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van een review. We vinden het spijtig om te lezen dat je ontevreden bent over de foto's.
We hebben je order bekeken en we willen graag met je kijken wat we voor je kunnen betekenen. Dit zullen we ook in overleg met de makelaar doen.

Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op via tel. 0850402131 of stuur een mailtje naar support@zibber.nl.

Team Zibber

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス