professionele aanpak. duidelijke uitleg over werkwijze. elke stap die er werd genomen werd vooraf verteld. en last but not least, de dame in kwestie was vriendelijk en prettig in omgang.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Wij hebben een hele aardige, spontane, meedenkende fotografe (Eline) over de vloer gehad. Ook het hele proces van het maken van de fotos verliep vlot en duidelijk. We zijn ook ontzettend blij met het... ãã£ãšèŠã
De fotograaf van Zibber was echt een topper! Keurig op tijd (ik dacht even dat hij het verkeerde huis had, zó stipt ð), ontzettend beleefd en hij legde alles duidelijk uit voordat hij begon. D... ãã£ãšèŠã
Ik ben zeer tevreden over het geheel. Vanaf het eerste contact verliep alles correct en efficiënt. Een goed functionerend platform voor contact en afspraak. De medewerkster wist het geheel goed vas... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Zibber is er speciaal voor makelaars. In het bijzonder voor makelaars die vinden dat het presenteren van woningen beter kan, maar tegelijkertijd alert zijn op hun kosten. Zibber biedt eersteklas kwaliteit tegen zeer concurrerende tarieven. De tijd van de standaard huizen presentatie is over, iets wat Zibber maar al te goed doorheeft. We maken presentaties liever visueel aantrekkelijk en spannend. Zibber is dus de partner voor de makelaar van nu, die succesvol en modern durft te zijn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden - keurig
Netjes op de hoogte gehouden van tijdstip.
Snelle vastlegging van de ruimtes.
Snelle terugkoppeling van de verwerkte beelden.
Aanrader.
Het ging allemaal heel netjes en rustig
Het ging allemaal heel netjes en rustig
Alles ging prima
Alles ging prima. Vriendelijke fotograaf. Goede uitleg. Snelle levering.
Professioneel en vriendelijk personeel!
Professioneel en vriendelijk personeel!
Aanrader
Goede fotos en alles in overleg. Vriendelijke en professionele fotograaf met duidelijke uitleg.
Zeer prettige ervaring
De fotograaf was op tijd en heeft alles duidelijk uitgelegd. Ze is erg aardig en kundig. Ik heb volop vertrouwen in het resultaat. Top gedaan en bedankt voor de fijne ervaring.
Super tevreden
Super tevreden! Zeer professionele fotograaf met goede adviezen, iemand die meedenkt.
Klantgericht, vriendelijk!
Erg vriendelijke fotografe
Erg vriendelijke fotografe, correct en duidelijk.
Professionele fotografie
Het wordt zeer professioneel gedaan en het was een vriendelijke fotograaf.

Goede fotograaf, slechte serviceorganisatie
In tegenstelling tot de fotograaf is Zibber zelf niet servicegericht. De metingen bleken corrupt geraakt en dat kwamen ze bijna 24 uur later melden. Dat controleer je toch als je ze maakt of opstuurt? In ieder geval verwacht ik een - eventueel geautomatiseerd - controlesysteem wat direct uitgevoerd wordt. Daarnaast willen ze niet communiceren met eindklanten over eventueel een spoedopdracht om alsnog op zeer korte termijn hun eigen fout te herstellen. Vreemd, gezien ik als eindklant de rekening betaal.

Zibber | Nederland ããã®åç
Ahmad is een vakkundige en beleefde fotograaf
Ahmad is een geroutineerde fotograaf met een mooi curriculum. Beleefd in de omgang en vakkundig. Hij zette nog net wat extra puntjes op de i. na mijn voorbereidend werk. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
Prachtige fotoâs en videoâs
Prachtige fotoâs en videoâs.
Vriendelijke en kundige medewerker.
Fijn om met dit bedrijf zaken te doen.
Een aanrader!

Meedenkend en creatief
Aardige fotografe met meedenk vermogen. Stipt op tijd en super fotoâs afgeleverd. Door bezette parkeerplaats niet in de gelegenheid om fotoâs te maken van de voorzijde van het huis. Zonder extra kosten kwamen ze twee dagen later weer langs om fotoâs te maken van de voorzijde. Top service en alles in overleg
Claire is een topper
Wij hadden Claire als fotografe.
Ze was keurig op tijd zeer enthousiast, maar vooral creatief.
Het is haar gelukt om het huis in film en op foto zo in beeld te brengen zoals het huis ook werkelijk is.
Alleen maar lof voor mensen die hun vak verstaan en toch creatief blijven.

Was keurig op tijd
Was keurig op tijd, goede aanwijzingen hoe de foto's gemaakt zouden worden, in een woord prima.

Zibber | Nederland ããã®åç
Keurige jongeman met kennis van zakenâŠ
Keurige jongeman met kennis van zaken maakte foto's van het huis dat in de verkoop gaat.
Gaf goede aanvullende tips over de presentatie in en om huis.

Vakbekwame en zeer vriendelijkeâŠ
Vakbekwame en zeer vriendelijke fotografe!
We hadden meteen een klik.
Silvia gaf goede tips over items die wel of niet op de fotoâs konden.
Zeer zeker een aanrader.

Vriendelijk prettig professioneel
Vriendelijk prettig professioneel

Foto reportage
Op afgesproken tijd aanwezig en fijne communicatie over hoe en wat te doen tijdens de fotoreportage.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ