レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Template gekocht, makkelijk in gebruik MAAR VOORAL DE SERVICE is SUPERGOED. Ik heb al meerdere keren hulp nodig gehad, ja zelfs voor (achteraf) hele suffe dingen. IK KREEG SUPERSNEL (vandaag zelfs bi... もっと見る

5つ星のうち4の評価

The client had choosen the template, but there was a problem! Quick response by Zign, pro active handling of the ticket and a solution within the day. Awesome.

5つ星のうち5の評価

Martijn reageert zonder uitzondering supersnel - of het nou avond is of weekend - en heeft altijd de oplossing. Ik maak zelden mee dat een bedrijf zo consistent zo'n hoge kwaliteit levert, maar Martij... もっと見る

企業情報

1. ウェブサイト デザイナー

Zign について

当該企業による記述

Een eigen website maken begint op Zign.nl!

Zonder technische kennis een professionele website maken? Het kan met kant-en-klare themes en templates voor WordPress of Zign Website Builder.

Kies een van de duizenden WordPress Themes of Zign Website Templates om te gebruiken als basis voor je website. Voeg je eigen inhoud toe, pas eventueel het ontwerp aan, en zet je website online! Zo eenvoudig is het maken van een website met de slimme webdesign oplossingen van Zign.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Website maken met Zign

Alleen maar goede ervaringen met Zign. Door de onuitputtelijke hulp van Martijn hebben we een prachtige nieuwe website gemaakt in WordPress. Altijd snelle reacties op vragen met duidelijke uitleg. Ook zorgen de mensen van Zign ervoor dat al mijn websites 24/7 in de lucht zijn, en houden ze alles voor me in de gaten en up-to-date!

2022年11月3日

Zign からの回答

Je kan altijd op ons rekenen! 😃

5つ星のうち5の評価

Professioneel bedrijf wat goed werk aflevert

Onze website moest worden vernieuwd, de site moest meer gaan leven. We hebben een website builder template uitgekozen en de belangrijkste dingen aangeleverd, de teksten, mooie foto's, en onze huisstijl, en de rest uit handen gegeven. Martijn heeft veel suggesties gedaan over wat allemaal mogelijk is. Daarna nog veel ruimte voor eigen ideeën. We zijn erg tevreden met het resultaat!

2022年10月25日

Zign からの回答

Hoi Henk, bedankt voor je review. Het was erg fijn om met je samen te werken. Ik wens je veel succes met jullie website!

Zeer tevreden met Zign

Ruim een week geleden ontstonden er problemen waardoor mijn website.
onbereikbaar was. Na verschillende pogingen om het zelf op te lossen,
heb ik contact gezocht met Zign, want daar heb ik ooit mijn template gekocht.
Ik kreeg binnen een uur reactie en nog de zelfde avond was het euvel verholpen en loopt de site weer als een trein.

De volgende keer als er weer problemen zijn, weet ik meteen waar ik moet zijn.
Het is altijd fijn om mensen om je heen te hebben die ergens meer verstand van hebben dan jij.

Maurits Dijksterhuis

2022年4月2日

Zign からの回答

Hey Maurits, bedankt voor je mooie woorden. Blij om te horen dat je website weer goed functioneert. Hopelijk heb je ons niet meer nodig, maar als je toch weer tegen problemen aanloopt met je website aarzel dan niet om opnieuw contact op te nemen. Groet, Martijn

Zign is een kleine

Zign is een kleine, zeer behulpzame, en beschikbare organisatie. Ik ben zeer tevreden. Mails worden snel en effectief beantwoord en de service is hoog. Tegelijkertijd zeer betaalbaar.

2022年3月9日

Zign からの回答

Hoi Judith, bedankt voor je mooie woorden. Als je nog vragen hebt over je website dan weet je me te vinden :) Groet Martijn.

5つ星のうち5の評価

Snel, vakkundig en betrouwbaar!

Via Zign.nl een Wordpress-template gekocht voor de website van onze band. Na een vraag over de licentie van een paar plugins en technische problemen met Elementor zeer snel en adequaat geholpen door Martijn Munneke van Zign.nl Heeft verstand van zaken, staat snel voor je klaar en is ook beried om verder te helpen.

5 sterren met een plusje waard!

2022年2月9日

Zign からの回答

Hoi Joost, fijn om te horen dat het probleem is opgelost en je tevreden bent :)

5つ星のうち5の評価

Kunst-webshop.nl is zeer tevreden over…

Kunst-webshop.nl is zeer tevreden over Zign!

Eén van onze sites die ondergebracht was bij een andere provider dan Zign, was helaas vorige maand gehackt. Dit is heel snel opgelost door Martijn Munneke van Zign. Nu staat onze site ook bij Zign, en is de site opnieuw opgebouwd met hulp van Martijn. Een dikke duim voor de snelheid en service!

2022年2月4日

Erg positief!

Inmiddels als enkele jaren mijn website in beheer van ZIGN en ik kan alleen maar positief zijn. Leveren goed werk, snel in contact en ook als niet ICT kundige begeleiden ze je bij elke gewenste stap.

2021年2月15日

Uitstekende service

Bij Zign heb ik een template gekocht voor mijn website. Ik ben erg goed geholpen door Martijn en wordt zelfs jaren later nog snel en deskundig geholpen. Een aanbeveling waard!

2020年10月27日

Vlammende services

Ik ben erg tevreden met Zign. Zij leveren top service, hulp en de moeite die ze hebben gedaan voor mij. Martijn heeft mij goed geholpen waar ik vast liep. Hij is een echte held.

Pre Tewarie - Pre Design

2020年8月30日

Good Choice

I bought a template from Zign and I'm very happy I did. The service is terrific. When I have a problem I send a message to the Helpdesk and they will reply me quickly with a solution. Good choice!

2020年5月8日

Topservice!

Topservice!

Ik had wat probelemen met de installatie van een theme. De snelheid, oplossingsgerichtheid, service was echt super. Erg tevreden. De klant staat hier op 1 en dat gebeurt niet overal meer.

2020年1月27日

Trustpilot エクスペリエンス