De keuze is op Zinkbouwmarkt gevallen aangezien het de enige webshop is op dit gebied die een configurator aanbiedt. Hiermee heb je een goed overzicht wat je nodig hebt en wat de opties zijn.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De bestelling was geplaatst, en twee dagen later had ik de spullen netjes op de oprit geleverd. Prima verpakt, zodat er weinig beschadigd kon worden. Kwalitatief goede zinken goten en afvoeren. E... ãã£ãšèŠã
Al meerdere malen gebruik gemaakt van jullie service en zink hulpmiddelen. Super ! Dank till next time! Peter derksen. Ps. Fijn dat jullie het zo goed verpakt afleveren.
Bestelproces ging prima met duidelijke opties voor het maatwerk van zinken trim. Materiaal is kwalitatief en was deugdelijk verpakt en volgens instructie geleverd. Bezorger wist zelfs mijn naam. Er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en keurig kompleet!
Goed product en correcte levering
Goed product en correcte levering. Ik had er wel een instructie voor montage/plaatsing bij verwacht!
Alles geleverd volgens afspraak
Top product met super snelle levering
Top product met super snelle levering. De maten kwamen exact overeen met de bestelling.
Snelle levering keurig verpakt goedeâŠ
Snelle levering keurig verpakt goede service Prima kwaliteit
Gehele bestelling complete en in korteâŠ
Gehele bestelling complete en in korte tijd Thuis beZorgd.
Verkeerde dakgoot beugel besteld ð«£
Ik had per ongeluk een te kleine dakgoot beugel besteld telefonisch contact gehad en vandaag is de verkeerde beugel kosteloos omgeruild voor een grotere beugel. Ik heb hem direct gemonteerd en de goot hangt er nu weer superstrak bij ð€. Bedankt voor de goede service ðð».
Snelle en corecte levering
Uitstekende service en meedenken
Ik had per ongeluk de verkeerde dakgootbeugels besteld, maar na één telefoontje werd mijn bestelling direct aangepast. Wat ik echt top vond: de nieuwe beugels waren duurder, maar dit werd zonder extra kosten voor mij geregeld.
Snelle service, vriendelijk geholpen en ze denken echt met je mee. Dit kom je niet vaak meer tegen.
Echt een aanrader, betrouwbaar bedrijf!
Het bestelde materiaal was goed verpaktâŠ
Het bestelde materiaal was goed verpakt en netjes op tijd op locatie afgeleverd
Een snelle afhandeling
Een snelle afhandeling, de levering verliep niet soepel, maar is direct goed opgepakt.
Maatvoering precies wat het moet zijn
Uitstekende ervaring
Heldere site, brede keuze voor een complete installatie, snelle en behulpzame levering.
Zinken goot
Duidelijke website, bestelling is in een paar minuten gedaan en niet onbelangrijk een zeer snelle levering, product netjes verpakt tegen beschadiging.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã