ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De neusstrips zijn werkelijk perfect. Ze kleven heel goed en blijven goed zitten zelfs tijdens inspanningen van 4uur + in warm weer. De service is zeer vriendelijk en enorm behulpzaam bij verdere v... ãã£ãšèŠã
Bestelling geplaatst en wat meer verzendkosten betaald zodat de zending de volgende dag geleverd zou worden. Echter zijn we nu 2 dagen verder en is er nog niks geleverd. Meerdere mails gestuurd ma... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zippit helps promote nasal breathing. Our products have already helped over 100,000 people breathe better â and as a result; sleep, train, and perform better. Our mouth tape, nasal strips, and inhalers help people breathe more freely and easily through their nose every day. Itâs no coincidence that 92% of our customers report being satisfied with their purchase.
Try our products with our 60-day money back guarantee
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- We are dedicated to help you breathe better
- How you breathe can be very influential in how you feel. Mouth breathing has all sorts of adverse health effects. It reduces oxygen intake, is bad for your oral health and is the main cause of snoring. Healthy breathing is through the nose. Every doctor and medical specialist knows that. We help you breathe through your nose at all times.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisch product
Fantastisch product. Hele goede service. Heel erg tevreden over.
De producten zijn hoog in kwaliteit enâŠ
De producten zijn hoog in kwaliteit en makkelijk in gebruik!
Ik merk echt een flink verschil! Normaliter werd ik minimaal 2-3x wakker per nacht en nu is dit zo lager.
Iâve been using the Zippit nasal stripsâŠ
Iâve been using the Zippit nasal strips for a while now and Iâm honestly really impressed. I didnât expect such a noticeable difference, but my breathing feels much clearer, especially at night. They stay in place well and are comfortable to wear, even when moving around or sleeping.
Itâs a simple product, but it actually does what it promises. Definitely something Iâll keep using ð
Bestelling geplaatst en wat meerâŠ
Echter zijn we nu 2 dagen verder en is er nog niks geleverd. Meerdere mails gestuurd maar geen reactie ontvangen.
Minder snurken en een gevoel dat jeâŠ
Minder snurken en een gevoel dat je meer lucht hebt. Ook bij periodes van hooikoorts of bij lichte verkoudheid.
Nadeel: elke keer lange levertijd. Ontvangst ongeveer 2 weken. Wat toch te lang is in deze tijd
Fout met order snel opgelost
Er was iets fout gegaan met mân order, oplossing binnen een dag geregeld, volgende dag binnen. Super!
Van neussprayverslaving af!
Goede kwaliteit en, netjes verpakt. Het werkt goed voor mijn nachtelijke dichte neus. Ben helemaal van de neussprayverslaving af sinds het gebruik van neuspleisters!
Vind de producten geweldig
Vind de producten geweldig! Gebruik alles al een tijdje en mijn slaap is enorm verbeterd
De neusstrips zijn werkelijk perfect
De service is zeer vriendelijk en enorm behulpzaam bij verdere vragen over producten.
Zelfs mijn ploegmaats waren zeer verrast over de neusstrips en hoe ze de inspanning bevorderen
Met hooikoorts slapen is nooit fijn
Met hooikoorts slapen is nooit fijn.
De neustrips zijn echt een life changer ð³
Endurance Athlete Review
Als Endurance Atleet zijn alle marges van belang, ik gebruik de mond en neus stickers. De vo2Max variant voor de neus is waar echt het verschil wordt gemaakt. Waar andere merken altijd los kwamen te zitten door zweet, was dat nu opeens opgelost. Voor mij het belangrijkste detail.
Beste strips, goed voor sport & slaap
Mega fijn! Voor hardlopen, slapen/ als je verkouden bent of duursport doet. De VO2max strips zitten ook nog beter ð
Vernieuwde neusstrips
Om heel eerlijk te zijn geloofde ik niet dat deze plastic neusstrips zouden werken.. maar de vernieuwde sweat proof neusstrips werken echt fantastisch!!! Als je ze goed plakt, volgens gebruiksaanwijzing blijven ze de hele run zitten, en ik zweet véél..

Zippit ããã®åç
De collageen mondtape van Zippit isâŠ
De collageen mondtape van Zippit is top! Ik voel hem niet tijdens het slapen en dankzij het soepele materiaal is hij heel makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Zippit
Fantastisch product, mijn dochter gebruikt zippit met de collageen en mijn man de normale . De pleisters plakken goed en blijven de hele nacht zitten ! De nachtrust is enorm verbeterd dus heel blij met deze mond tape

Zippit ããã®åç
Lucht is perfect die je ervaart
De lucht die ik ervaar is echt super fijn. Alleen waarom geen 5 sterren omdat mijn snurken niet wegneemt en dat vind ik vervelend

Min partner in crime
Ãrligt Zippit er min partner in crime. Det har virkelig forbedret min sÞvn og min sundhed i helhed. Jeg kan klart anbefale dette produkt!!

Helllo allemaal
Hoi
Heb al een paar keer bij Zippit neus strips en mondtape besteld,callageen mondtape is vind kzelf beter!
En supersnelle levering
Kortom kan je moeilijk of amper slapen dan is dit een goede aanrader!
Groetjes Cat

Perfecte uitwerking
Duidelijk doel met een perfecte uitvoering!
Neusvleugels worden echt gelift en zorgen voor meer zuurstof via de neus. Zou dit iedereen aanraden te proberenðªðŒ
(Voor zowel sport als verkoudheid).

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ