Eet Tafel deens binnen gekregen, vriendelijke bezorgers alles binnen geplaatst. Ondanks dat alles goed verpakt was er een lichte beschadiging aan het blad echter zelf bijgewerkt. Van de ook binnen ge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Na een teleurstellende ervaring bij een andere meubelzaak kwamen we terecht bij Zita Home, en wat een verschil! Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk geholpen , konden gelijk bij ze terecht... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snel, correct, persoonlijke benadering, mooie kwaliteit tafel (mangohout), goede leveringsdienst met montage. Wellicht handig om voor de monteurs een handleiding van de montage mee te geven. Ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leuke ronde tafel met kegelpoot. Alleen hol vanbinnen er zit geen gewicht in waardoor die snel kantelt. Levering perfect, netje gebeld 10 min voor levering aangekondigd dat ze kwamen. Ook fijn dat ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Zita Home ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onze belofte
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Over Zita Home
- Bij Zita Home geloven we dat een sfeervol interieur begint met meubels die karakter uitstralen én passen bij jouw levensstijl. We zijn gespecialiseerd in mangohouten eettafels en salontafels met een stoere, warme uitstraling. Persoonlijk contact en snelle service staan bij ons voorop. Geen eindeloze keuzes, maar een zorgvuldig geselecteerd assortiment waar we écht achter staan. Of je nu op zoek bent naar een complete eetset of een los meubelstuk â we denken graag met je mee, zodat jouw huis een plek wordt waar je je thuis voelt.
Onze bezorgingbelofte

éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Vlotte levering
Vlotte levering, Deense ovale tafel precies naar verwachting. Antraciete eetkamerstoelen waren niet zoals de afbeelding, maar mooier in het echt. Als verbeterpunt dus betere foto's?

Zita Home ããã®åç
Snelle bezorging, maar wel beschadigingen op het blad
Chapeau voor de bezorgers. Mijn tafel was bezorgd terwijl er een code rood was. Ik had begrip gehad als ze niet zouden komen.
De tafel is ontzettend mooi, precies zoals ze hem presenteren, maar er zitten beschadigingen op het blad. Kras op het blad en het lijkt alsof er een kuiltje is gevult (hersteld).
Dat is jammer, want ik heb natuurlijk voor een nieuwe tafel betaald, niet voor een beetje beschadigde. Ik heb ze gelijk een email gestuurd, maar nog niks gehoord.
Inmiddels contact gehad via de mail. Erg vriendelijke contact. Denken in oplossingen en zijn behulpzaam. Dankjewel! 10/10! Toppers.

Prachtig kastje
Prachtig kastje, goede communicatie over de bezorging. Enige wat jammer was, was dat er stond dat het tussen de 3 en 5 werkdagen bezorgd zou worden. Ik kreeg pas een week later een link om een afspraak te maken voor de bezorging, en toen duurde het natuurlijk nog een dag voordat het bezorgd kon worden.

Goede prijs, kwaliteit verhouding
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Snelle service en goede communicatie. Vriendelijke bezorger.

Super snelle service
Super snelle service. Ondanks dat ik geen lift heb heeft de bezorger de tafel toch naar boven gebracht. Zonder morren !
Het is een hele mooie tafel die makkelijk in elkaar te zetten is.
Super blij mee !

Goede communicatie
Goede communicatie, Zita home heeft gezorgd dat wij de tafel keurig op tijd geleverd kregen, ondanks het slechte weer.
Dikke pluim voor dit bedrijf, tafel is precies zoals op de afbeelding!
Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanraden.
Fam.Verhoeven

Zita Home ããã®åç
Snelle levering en snelle montagee.
Snelle levering en snelle montage.
Zijn blij met de mooie eettafel.

Zita Home ããã®åç
Dit is een totaal andere salontafel alsâŠ
Dit is een totaal andere salontafel als die ik besteld heb, achteraf was het wel de tafel die ik had besteld, alleen dacht ik dat het een ronde tafel was maar het was een ovale.
Ook had ik een eettafel gekocht en ze passen toch wel bij elkaar.

Heel tevreden
Mooie tafel. Top service. Ik wilde een adreswijziging doorgeven. Ik werd top geholpen door Silvester. Alles werd netjes geregeld binnen no time. Bezorging was ook heel snel.

Pracht tafel
Alles klopte, prachtige tafel, snelle levering en staat klasse in mijn winkel.
Ik beveel Zita home zeker aan.

Zita Home ããã®åç
Een 2e pakket netjes ontvangen...
Nadat ik nog steeds geen pakket had ontvangen, hebben ze mij een nieuw artikel toegestuurd. Nu met DHL en die is nog netjes voor de Kerst geleverd. Super netjes geregeld.
En waar het 1e pakket is, een groot raadsel, dankzij post.nl.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ