ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling 27 februari bestelt en tot op heden nog niet ontvangen maar wel als betaald Elke keer een e-mail gestuurd en wordt er steeds gezegd de verzending is op nieuw verzonden en oude track en tr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Zolora. staat voor stijlvolle, comfortabele vrouwenschoenen die je elke dag met vertrouwen draagt. Gemaakt van licht en duurzaam materiaal, ontworpen met oog voor detail én jouw comfort. Bij Zolora. kies je voor kwaliteit, elegantie en een merk dat écht met je meedenkt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nog steeds niets ontvangen
Ordered and confirmed paid for shoes inâŠ
Ordered and confirmed paid for shoes in mid January .
Never recd them or any communication re order.
Je nâai rien reçu
Bestelling 27 februari bestelt en totâŠ
Elke keer een e-mail gestuurd en wordt er steeds gezegd de verzending is op nieuw verzonden en oude track en trace kon ik blijven gebruiken dus dit bedrijf klopt voor geen meter
Heb laarzen besteld 1plus 1 gratis.MaarâŠ
Heb laarzen besteld 1plus 1 gratis.Maar mijn status van verzenden bleef staan op de vrachtwagen en kwam niet verder.Ondertussen veel mail contact gehad,maar ik moest geduld hebben.Eerlijk gezegt dacht ik ze comuniceren wel maar dit is ee bedrijf wie nooit gaat leveren.Na mijn zoveelste mail vertelden ze dat ze kosteloos een nieuw pakket zouden versturen.Deze zou uiterlijk 25 maart binnen moeten zijn.Waarop ik al dacht dat gaat vast niet gebeuren.Maar vandaag Heb ik ze ontvangen.Mijn excuus voor mijn ongeloof in jullie.De laarzen zijn Top en de communicatie met jullie ook.Dank jewel!
Mvg masja jansen
Laarzen besteld nooit ontvangen
Laarzen besteld, deze kwamen al veel later aan de dagen wat ze vermelden 6-10 werkdagen. De laarzen waren te groot en ik wilde ze retour zenden. Helaas kreeg ik geen retouradres, maar werden er kortingen gegeven. Na 3 weken strijd se cadeaubon van 30 euro aangenomen. Nieuwe laarzen dan maar besteld en een rest bedrag bijbetaald. Achja je raad het al...na veel mailen zijn mijn laarzen dus nooit aangekomen. Er wordt alleen gemeld dat er vertraging in het bezorgen is. Ik wacht al een maand en zie se bui al hangen. 1 paar laarzen te groot die voor sier in se kast staan en 1 paar die nog ergens boven de oceaan zweeft. Ik raad het niet aan om hier iets te kopen. Communicatie is verre van vriendelijk.
Slechte kwaliteit geen suÚdeâŠ
Slechte kwaliteit geen suÚde retourneren moet naar China voelt als oplichting
They kept me updated to where my orderâŠ
They kept me updated to where my order was, when it would be delivered. I was pleasantly surprised when I got my order. The boots were great, they got nicely and the quality seems good. I would order again for sure!
De schoenen hebben een mooie afwerking
De schoenen hebben een mooie afwerking, de pasvorm zit perfect, ik heb geen commentaar, doe zo verder!!!!
Ik had per ongeluk een maat te kleinâŠ
Ik had per ongeluk een maat te klein besteld, maar Zolora kwam meteen met een oplossing. Echt topservice! Ik geef jullie een dikke pluim.
Heb wel lang moeten wachten op mijnâŠ
Heb wel lang moeten wachten op mijn laarzen maar ze zijn wel goed
De unboxing ervaring maakte me echtâŠ
De unboxing ervaring maakte me echt blij. De doos was netjes, het beschermende zakje rond de schoenen voelde luxe, en er zat zelfs een klein korting kaartje bij voor een volgende bestelling.

Zolora. ããã®åç
Ik kocht laarzen voor mijn werk en benâŠ
Ik kocht laarzen voor mijn werk en ben echt onder de indruk. Ze zien er professioneel uit, voelen stevig aan en hebben toch een moderne uitstraling. De verpakking was netjes en de extra sokken die erbij zaten waren een leuke verrassing.

Zolora. ããã®åç
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht datâŠ
Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat deze schoenen zo prettig zouden zijn. Omdat ik veel sta, is comfort voor mij erg belangrijk en deze zitten vanaf het eerste moment gewoon goed. Er is geen lastige inloopperiode nodig, wat vrij zeldzaam is. Ze zien er stijlvol uit zonder overdreven te zijn en meerdere vriendinnen hebben al gevraagd waar ik ze heb gekocht. De levering was snel en het hele bestelproces verliep soepel. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen

Zolora. ããã®åç
Zolora customer service really caresâŠ
Zolora customer service really cares and helps find solutions to problems. My address didn't show correctly on Google maps, so they couldn't ship my shoes. I explained the issue with the maps and expected that no one would career, but zolora cared and communicated with me several times to solve the shipping problem. Zolora customer service went above and beyond what most companies would do. I highly recommend them. If you have a problem, explain it to them. They listen and they care. Thank you!

Zolora. ããã®åç
De modellen wijken in het echt niet af
De modellen wijken in het echt niet af. De maat is perfect en het ziet er modieus uit.
Zeer de moeite waard, ik ga vast meer kopen bij dit bedrijf.

Mooi laarzen
Mooi laarzen, lopen ook lekker. Levertijd vind ik alleen wel erg lang.

This boots are great
This boots are great. They fit . They are super good looking. Just love them. Thank you.

Teleurgesteld
Totaal niet wat je kunt verwachten!!
Zolen waar je mee uitglijd op de weg.
Dus....NIET KOPEN
Gr anits

Mooi
Het zijn mooie laarzen en zeker omdat het ook nog 2 voor de prijs van 1 was
Ik heb er wel iets langer op moeten wachten en het was de moeite om even geduld te hebben

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ