Heb een positieve ervaring bij het kopen van zonnepanelen via dit bedrijf. Heb een goede uitleg gekregen en ook advies over wat voor mij het beste was.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Onze energierekening is flink gedaald, super blij mee, zal swinters wel wat minder zijn maar alsnog gewoon top.
Goede besparing voor mij. Wilde al even zonnepanelen en via dit bedrijf een leuke set kunnen aanschaffen voor een normale prijs.
Onze energierekening is flink naar beneden kijk steeds op die app wat ik nu weer bespaar het haha.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Welkom bij Zonnepanelen Emmen, uw vertrouwde lokale specialist in zonne-energie! Bij Zonnepanelen Emmen zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zonnepaneeloplossingen die zijn ontworpen om uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. Wij zijn een trots lokaal bedrijf dat zich richt op de gemeenschap van Emmen en omstreken. Ons team van ervaren professionals biedt een complete service aan, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud van zonnepaneelsystemen. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, en werken nauw samen met u om de beste oplossing te vinden die past bij uw energiebehoeften en budget. Bij Zonnepanelen Emmen maken we gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw investering in zonne-energie duurzaam en efficiënt is. Onze op maat gemaakte benadering garandeert dat elke klant de aandacht en service krijgt die hij of zij verdient. Kies voor Zonnepanelen Emmen en ervaar de voordelen van duurzame energieoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis consult en ontdek hoe wij u kunnen helpen om te profiteren van de kracht van de zon!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle installatie
De zonnepanelen zijn professioneel gemonteerd. Alles functioneert uitstekend en de opbrengst is heel constant.
heel prettig dat er geen onverwachteâŠ
heel prettig dat er geen onverwachte rekeningen volgden
Kwaliteit van montage top.
simpel scherm alles duidelijk
Wat prettig was is
Wat prettig was is dat de installatie uiteindelijk beter presteert dan de berekeningen aangaven
De papieren uitleg was overzichtelijkâŠ
De papieren uitleg was overzichtelijk en niet te technisch
Het samenwerken van beide systemenâŠ
Het samenwerken van beide systemen voelt nu logisch dankzij zijn duidelijke uitleg.
ik voelde dat ze echt kennis had vanâŠ
ik voelde dat ze echt kennis had van verschillende dakrichtingen
betaling was makkelijk te regelen
met eigen panelen voel je je vrij hahaâŠ
met eigen panelen voel je je vrij haha beetje simpel maar waar
hij kreeg de installatie perfect rechtâŠ
hij kreeg de installatie perfect recht op ons lastige dak
alles werkte direct bij de eersteâŠ
alles werkte direct bij de eerste opstart dankzij hun dubbele check
ze namen de tijd om ons verschillendeâŠ
ze namen de tijd om ons verschillende panelen te tonen waardoor we zelf het gevoel hadden de juiste keuze te maken
Nog raad voor gebruik en besparenâŠ
Nog raad voor gebruik en besparen gekregen, dat voelde extra servicevol.
we kregen een voorstel dat paste bijâŠ
we kregen een voorstel dat paste bij onze situatie, geen overbodige panelen
we kregen uitleg over opbrengst
we kregen uitleg over opbrengst, garantie en verschil in levensduur
ons bedrijf heeft veel apparatuur en weâŠ
ons bedrijf heeft veel apparatuur en we zagen binnen twee maanden al flinke besparing op de stroomrekening
het team werkte als een geoliedeâŠ
het team werkte als een geoliede machine, geen onnodig gepraat, gewoon stil hun werk gedaan en weer vertrokken
hij probeerde ons niks aan te smeren
hij probeerde ons niks aan te smeren, gewoon wat we nodig hadden voor ons verbruik, niet meer niet minder
hij bleef geduldig alles uitleggen ookâŠ
hij bleef geduldig alles uitleggen ook al vroegen we soms hetzelfde nog een keer
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ