Imponerende de ikke er gået konkurs endnu. Meget kedeligt sted til prisen og nÊsten ingen mennesker - Wonder why. ;-)
Umulige at komme igennem til pr tlf og svarer heller ikke pÃ¥ emails Vi havde nogle spÞrgsmÃ¥l inden vores planlagte tur til Zoopark, men pga den manglende kundeservice har vi nu Êndret vores des... ãã£ãšèŠã
Vi havde Virkelig en skÞn tur... dyrene var sÞde og opsÞgende for lidt nus og godter som vi havde kÞbt ved indgangen...( dyrefodder) dyrene havde fÃ¥et stÞrre omrÃ¥der at vÊre pÃ¥ end da vi var der for 1... ãã£ãšèŠã
Dejligt at se dyrene har god plads. Jeg var positiv overrasket over parken. En meget hyggelig zoo park som helt klart er turen vÊrd. Meget flink personale også.
Imponerende de ikke er gÃ¥et konkursâŠ
Dejligt at se dyrene har god plads
Vi hyggede os
Vi hyggede os, lidt for dyrt, men underholdende, Fik en snak med dyrepasserne. På en solskinsdag er der gode stole og borde. tigeren Rejer var inaktiv, men reagerede på vores kald. Fedt at den har så stort sted. Stor legeplads. SpÊndene hovedindgang, klapperslangen var skrÊmmede, Jeg var inde hos kamelen, pas på med det, den er hurtig til at komme over til jer. Pengene vÊrd, men stadig lidt for dyrt.
Vi havde virkelig glÊdet os til atâŠ
Vi havde virkelig glÊdet os til at skulle have en hyggelig dag, og endte med at blive super skuffet, både over "parken" eller hvad man skal kalde det, at kalde det en park er en stor overdrivelse, og så alle de penge vi har brugt på absolut INGENTING!!! det hele er simpelthen så slidt og falde fÊrdigt, og stortset ingen dyr, simpelthen så sÞrgeligt.At de kan vÊre sig selv bekendt at tage måsen på folk der kommer i god tro for at få en dejlig dag, og så kommer man ind til det mest sÞrgelige vi nogensinde har set. Dårligste oplevelse til dato!!
Hvis i vil have et godt råd, så hold jer laaaangt vÊk!!
Dejlig lille zoopark
Dejlig lille zoopark! Dyrene trives max, der er pÊnt og rent, derudover er personalet er helt i top! Fantastisk dag i parken i dagð
Rigtig hyggelig lille park
Rigtig hyggelig lille park! Min datter pÃ¥ 2 Ã¥r nÞd virkelig dagen og parken havde en god stÞrrelse til hende. Mange muligheder for at spise medbragte madpakker og en fin legeplads. Vi kommer helt sikkert igen ð
Vi havde Virkelig en skÞn tur..
Vi havde Virkelig en skÞn tur... dyrene var sÞde og opsÞgende for lidt nus og godter som vi havde kÞbt ved indgangen...( dyrefodder) dyrene havde fået stÞrre områder at vÊre på end da vi var der for 13 år siden... en klar forbedring for dyrene... der var også kommet en del siddepladser og legepladsen var bestem populÊr blandt bÞrnene.. personalet var sÞde og imÞdekommende... vi var så heldige at vÊre der da der skulle fodres kameler og nÊsebjÞrne... der fortalte personalet lystigt om dyrene og oplevelser de havde haft med dem... det var ret hyggeligt.... vi kommer helt klart igen inden lÊnge...de små penge betaler vi gerne for at få en hel dag med kerneminder
ForfÊrdelig oplevelse
ForfÊrdelig oplevelse. Man skal kun bruge 10 minutter for, at have set hele parken. ForfÊrdelig ZOO
Trist oplevelse
Slidte bure, små indhegninger uden natur til dyrene og en nedslidt legeplads. Kun få dyr til den pris. Det kunne vi have oplevet på en besÞgsgård gratis.
En af de bedste zoo-oplevelser lÊnge
En af de bedste zoo-oplevelser lÊnge. IsÊr tiger-anlÊget er I sÊrklasse det bedste af sin art, vi har set. Stort anlÊg med smukke, aktive og velpassede dyr. Super legeplads. Dejligt madpakke område. Venligt personale og en meget kÊrlig kamel
Hyggeligt lille sted
Hyggeligt lille sted , og hyggeligt sted for bÞrn da du kan komme i kontakt med mange af dyrene. Dyrene har det godt her. Et sted jeg vil komme igen. Man kan side og nyde sin mad pakke lige ud til tigerne. Og meget hyggelig butik. Det er flot af en mand kan bygge sådan et sted op uden nogle form for stÞtte . Godt gået.
Bedste sted âºïž
Spild af penge !!
Super skuffende oplevelse. Meget nedslidt og sÞrgerligt. Dyrene lignede heller ikke nogen der trives. Kaninen som var alene havde sÃ¥ lange negle den nÊsten ikke kunne gÃ¥, og buret den var i, var bare udtÞrret jord, uden skyggen af grÊs ð
Glimrende lille zoo.
Vi har lige vÊret der for fÞrste gang. Men ikke sidste. Vores bÞrn elsker stedet. Hyggelig at kigge lidt på dyr
Mens legepladsen kunne bruges nÃ¥r der skulle pause til. Vi var der i 4,5-5 timer og bÞrnene var ikke trÊtte af at vÊre der, de ville ikke hjemððŒ
Note : rigtigt godt personale, der tag sig tid til at svare på spÞrgsmål om dyrene.
Fem stjerner er slet ikke nok!
Fem stjerner er slet ikke nok!
Der er en ting som er helt sikkert - Corona tiderne får os til at slå Þjnene op for det vi har lige i baghaven.
Og sikke en baghave :-)
Halloween var vores kald - vi havde hÞrt så meget om ZooParks forkÊrlighed for denne hÞjtid og valgte derfor at hoppe i kostumer og suse der ned af.
WAUUUWWWW - nÞj hvor var der givet hele armen. Hele parken har et stort Halloween mekka og vi kunne nÊsten ikke komme der fra!
Ejeren var passioneret og et utrolig inspirerende menneske - der tydeligvis brÊndte for at hans dyrepark. De smukkeste tiger, kamelen Bent (such a beauty) og de nuttede alpaca'er <3
ZooPark vi kommer igen og vi glÊder os til at fÞlge jeres udvikling!!!
Lille hyggelig park
Lille hyggelig park, etisk flot. Vi nÞd at vÊre der, godt vÊre at nogen ikke syntes der er nok dyr, men vi var der i 3 timer og nÞd det hele. Vi glÊder os til at fÞlge udviklingen i parken. Selv på en regnvejrsdag nÞd vi dyrene. Vi kÞber klart sÊsonkort til den nÊste sÊson.
For få skyggesteder, - men vi havde en dejlig dag.
Var der i dag med to af vore bÞrnebÞrn. De hyggede sig - uagtet at der var 30 grader i skyggen. Dyrene var af samme grund lidt dvaske.
Men vi endte med at veksle vores billet til årskort., - så vi kan tage flere bÞrnebÞrn med derned.
Den sidste stjerne får I når der er etableret flere skyggesteder, til både dyr og publikum. Tak for en hyggelig dag.
Dyremishandling er det eneste jeg kanâŠ
Dyremishandling er det eneste jeg kan kommentere om dette sted. Blev desvÊrre fÞrst bekendt med det efter jeg havde besÞgt stedet. Men dyr i for små bure, de få de havde, intet med en rigtig zoologisk have at gÞre. efter en halv time havde vi vÊret rundt og se det hele, stedet lignede en losseplads. tyveri at tage penge for den oplevelse.
Se ogsÃ¥ artiklen pÃ¥ mediet Heartbeats: "Ãjenvidne-fra-zoopark-i-naestved-han-loeb-rundt-paa-en-vold-og-skoed-efter-levende-grisene"
Jeg kan desvÊrre ikke få lov til ay sÊtte linket ind af Trustpilot
Det eneste sted dyrerne har PLADS ogâŠ
Det eneste sted dyrerne har PLADS og har det godt â€ïžâ€ïž jeg er sÃ¥ fan..
FÞrste og sidste gang vi kom der
FÞrste og sidste gang vi kom der. Troede vi skulle have haft en god dag med bÞrnenebÞrnene. Skulle have lyttet til alle andre om stedet, så havde vi sparet mange penge