レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Innacteptabil sa faci o comanda pe 2 ian 2026 si nici pe data de 10 ian 2026 sa nu ti fie livrata fffffffffff prost zooplus.ro pe zooplus.es asa ceva nu se intampla si mai presus de toate foarte puti... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Niște țepari, plătești produsele și nu le livrează, nu recomand. Dacă semnalezi problema ai de-a face cu niște incompente care habar nu au să gestioneze situația și care nu-și asumă responsabilitatea... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Da, au preturi mari. Foarte mari. Dar cand am comandat intotdeauna am primit, si intotdeauna daca a fost vreo nemultumire, s-a rezolvat. Nu am ce sa reprosez decat preturile.

䌁業情報

1. ペットショップ
  2. 家畜飌料販売業者
  3. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Confidenţialitate și securitate: http://www.zooplus.ro/content/privacy Dragi fani zooplus, Sperăm să vă distrați la fel de mult ca noi pe pagina noastră de facebook! Am fi încântați dacă ați folosi această platformă pentru a discuta cu noi despr...

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Stealing from old customers

Their payement app is set to take your money twice the value and it takes more than a week to fix it. Happened twice.
No third time for me. The customer relations girl was rude and entitled.
The money they took was big (500 euros) each time.

2024幎10月31日

Dirty shop

Dirty shop ! The pack arrived after 2 weeks, opened and with the scattered content ! And is not the courier fault, because the dog food bag was broken ! 1 from 2 !
This is the respect for the client: sending an already opened pack with dog food ! It's the last time I order from them ! I let another people to try and maybe they will have more chance. But, take care: is on your money !
Avoid this so called "shop" !It's a dirty shop !

2024幎11月1日

Site OK care se transforma in Scam

Abonamentul Zooplus relax e o teapa. Atentie, au introdus un buton care iti propune o reducere de 5% doar ca trebuie sa te inscrii la un abonament care iti repeta comanda lunar. Am dat clic crezand ca e vorba de vechiul plan de economii la care plateai o suma si apoi la fiecare comanda primeai o reducere. M-am trezit cu comanda repetata la 30 de zile. Cand am sunat la serviciul clienti, mi-au zis ca o gramada de lume s-a pacalit cu acel buton.

Atunci cand introduci un astfel de serviciu il prezinti separat undeva, nu faci ca orice comanda sa se transforme in comanda recurenta intr-un singur clic.

Sper sa ii zvinte costurile retururilor de luna asta.

2024幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

Este halucinant preturile pe care

Este halucinant preturile pe care Zooplus le practica.
In doi ani de zile unele preturi s-au dublat, ceea ce nu s-a intamplat in niciun alt sector.
Exemplu: produsul Josicat Crunchy poultry. Pret zooplus ROMANIA 10 kg: 205,9 ron. Pret Josera GERMANIA: 26.99 euro (134 RON).
Pret Josicat Crunchy poultry 20 kg zooplus ROMANIA: 403,9 RON. Pret Josera GERMANIA: 51.28 EURO (255 RON), deci cu 148 RON MAI SCUMP. Nici un magazin online de pe Terra nu practica astfel de preturi bazate exclusiv pe lacomie.
Iar acesta este doar un exemplu. Sunt sute de alte exemple.
Apropo, pe un site din ELVETIA, acelasi produs, JosiCat Cruchy Poultry costa 26 CHF, in jur de 135 RON. Iar preturile din Elvetia sunt muuuult mai ridicate.
Ceea ce face Zooplus este inadmisibil si nejustificat. Sa nu mai vorbim de faptul ca acelasi Zooplus cenzureaza review-urile negative publicate de clientii reali. Ce incredere sa ai intr-un magazin care iti cenzureaza dreptul la opinie? Ce incredere sa ai intr'un magazin unde sunt doar pareri pozitive legate de produse? Wow, halucinant.

2024幎2月12日
5぀星のうち4の評䟡

Great diversity, but you have to order in bulk

Really great diversity of products and decent prices. My only issue is with the fact that there are certain products which you have to order in bulk. Cans of dog food, for example, have to be bought in packs of 12 or 24. I have a very small dog, so, for me personally, making more frequent smaller orders would be great. It's the only reason why I'm not giving them five stars.

2024幎1月15日
5぀星のうち5の評䟡

Este un magazin foarte fain

Este un magazin foarte fain, au diversitate mare de produse si preturi accesibile. Comand exclusiv de aici mancare, jucarii si accesorii pentru pisica mea. O singura data am avut probleme cand a ajuns o jucarie deteriorata, dar am luat legatura cu ei si rapid mi-au virat banii inapoi. Au des promotii si au si un program de fidelitate cu puncte pe care le poti schimba pentru tot felul de produse, sau le poti dona. Personal, mie imi place foarte mult magazinul, fara el as fi fost obligata sa cumpar din 10 parti tot ce aveam nevoie, dar aici nici nu e nevoie sa ies din casa pentru asta. Bravo, Zooplus, pisica mea si eu va multumim!

2024幎1月26日

Livrare de rahat

Experienta foarte proasta cu livrarea si cu suportul lor pentru clienti. Nu mi-a ajuns coletul dupa doua saptamani de la comanda si nu primesc niciun raspuns de la ei.

Nu va lasati pacaliti de preturile mici, experienta de livrare si suport este foarte proasta.

2024幎1月8日

Un pet-shop online grozav

Un magazin online pentru hrana si orice alte accesorii pentru caini, pisici, pasari, etc. Am comandat de cateva ori pana acum si de fiecare data am primit comanda prin curiei rapid si fara minim efort. Desi pachetele sunt livrate in majoritate din afara tarii ajung mai repede la usa ta decat de la alte magazine online din Romania.
In ceea ce priveste calitatea produselor acestea sunt extraordinare. Au cateva marci excluisive de senzatie dar si celelalte branduri comercializate sunt de inalta calitate. Foarte multumit de serviciile si produsele oferite. Voi ramane un client fidel!

2020幎7月16日

Probleme cu livrarea

Probleme cu livrarea, nu se fac reponsabili pentru DPD si timpi lor de functionare/livrare. Imi sugereaza sa trimit coletul de cateva kg bune la alta adresa si sa ma duc sa le iau de acolo. Inadmisibil. De ce platim curierat ? Ca sa livreze doar intre 13.00 si 15.00, desi in mesajul primit, curierul DPD, livreaza de la 9.00 la 17.00. Nu se fac deloc responsabili pentru serviciile de curierat contractate de ei, ca agentii au multa treaba si ca nu pot impune ore. Cu alte cuvinte in email-urile trimise la suport, am 2 optiuni, ori trimit in alta locatie si ma descurc cum oi transporta, coletul de aprox 15kg, ori imi iau liber ca sa astept la miezul zilei curierul.

2019幎11月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス