Vorige week wat voederbakjes besteld. Ze waren keurig en conform kleurverzoek, maar….. zouden op dinsdag geleverd worden, waren op er op woensdag nog niet. De telefoon werd nooit opgenomen, op maile... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Bestelling nooit geleverd en bedrijf reageert niet op mijn mailtjes. Nu gedreigd met doen van aangifte! Kijken of dat werkt. Ik bestel hier nooit meer. Ik ben het zat dat bedrijven niet bereikbaar zij... もっと見る
Snelle reacties op mails van zowel Manon als Nick, die binnen 24 uur mijn kant op kwam om mijn terrarium persoonlijk te bezorgen. Nick was vriendelijk en heel behulpzaam, zo kreeg ik ook nog allerlei... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Producten zijn erg goed, beetje lange levertijd maar het is het waard
Bestelde verschillende dingen, nu konden ze niets leveren na 4 a 5 weken. Als men het niet kan bezorgen moet je tniet op uw site zetten!

Zooply からの回答
Over 1 ding wat niet geleverd kon worden gebeld. Helaas bleek er met de levering een aantal dingen ook niet erbij te zitten. Gebeld en wat niet geleverd is geld retour en foutief geleverd materiaal mocht ik houden. Wel jammer, maar fijn opgelost. Alleen nog wachten op het geld, dit kon 7 werkdagen duren.
Snelle reactie op mail. Vriendelijk en bij afhalen grote mate van service en informatie
Reeds meerdere keren besteld. Altijd op de afgesproken dag, kwam mijn bestelling aan. Er ontbrak niets. Konijnen ook blij.
Snel geleverd. De zakken waar het konijnenvoer in was verpakt zijn tijdens het vervoer blijkbaar kapot gegaan, waardoor het voer los in de doos is aangekomen. Ik heb dit gemeld, waarop ik netjes een antwoord heb ontvangen met een kortingscode.
Bestelde items werden thuis in goede orde afgeleverd. Goede service. En advies op maat. Kortom, waardering als uitstekend beoordeeld.
Pakketje is goed afgeleverd. Wel vond ik het een beetje raar dat ik geen bevestiging of pakketnummer kreeg.
Na lang gespaard te hebben had mijn zoon het bedrag voor het aanschaffen van een terrarium en alle benodigde spulletjes bij elkaar. Hij koos voor een terrarium bij Zooply en we hebben deze opgehaald en meteen een hamster gekocht. We zijn zeer vriendelijk geholpen en mijn zoon was helemaal happy.
Thuis aangekomen wilde hij zijn terrarium gaan inrichten en bij de eerste schep bodem bedekking sprong er een scheur in de glazen zijwand van het terrarium.
Heel vervelend natuurlijk. Ik heb contact gezocht met Zooply en er werd zonder twijfel gezegd dat wij de bak terug konden brengen voor reparatie of omruilen voor een nieuwe bak. Zo gezegd zo gedaan, we hebben een nieuwe bak gekregen, blije zoon en blije hamster. Geweldige service! Nogmaals bedankt.
Fijne webwinkel. Erg klantvriendelijk. Blij met de service. Gewoon top dus!
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。