Zorgmatras レビュヌ 1,375

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering vlgs afspraak. En kunnen betalen als je geen internet bankieren hebt met overschrijving.

䌁業情報

1. 寝宀家具店

Zorgmatras に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fijn dekbed met hoes

Fijn dekbed met hoes. Zo in de wasmachine en een paar uur drogen zo weer op bed.

Beste Ansjerita Wijnen,

Hartelijk dank voor de positieve beoordeling!

Zorgmatras algemeen

Service was goed en zoals wat is afgesproken, hadden jullie het ook waargemaakt. Duidelijk.
Producten zijn inderdaad goede producten - dekbedden en ondermatjes

Beste Stavoren,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten en service, we waarderen uw feedback!

Levering vlgs afspraak

2026幎4月30日

Beste Ria de Vries,

Hartelijk dank voor uw goede review!

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling. Medewerker was zeer vriendelijk en behulpzaam.

2026幎5月6日

Beste Joke van Klink,

Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen, daar doen we altijd ons best voor!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering! Keurig verpakt! Ook goede informatie over de producten!

2026幎4月30日

Beste Carole Vonk,

Bedankt voor de goede beoordeling, dat waarderen we enorm!

bezorgen

super snelle levering voelt vertrouwd

Beste Gerda Hense-LÃŒken,

Hartelijk dank voor de positieve feedback!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering , goede kwaliteit en vragen zijn netjes opgelost

2026幎4月28日

Beste Stok,

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering. Is een goed product voor mijn allergie.

2026幎4月24日

Beste mevrouw Kuilboer,

Bedankt voor uw feedback, dat kunnen we erg waarderen!

Super kwaliteit

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer na de was een half uurtje buiten drogen. Onlangs bij de goedkope concurrent een extra setje gekocht, maar dit is toch niet van dezelfde kwaliteit

2026幎4月27日
自発的なレビュヌ

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor de mooie uitgebreide review.
Leuk om te lezen dat u onze dekbedden al 6 jaar gebruikt en nog steeds zeer tevreden bent!

5぀星のうち4の評䟡

Ik vind de dekbedden fantastisch alleen

Ik vind de dekbedden fantastisch alleen jammer dat er geen nieuwe kleuren op prints op de site komen . Het is steeds de zelfde dekbedden. Verder goed te spreken over de kwaliteit en service

2026幎4月21日
自発的なレビュヌ

Beste Monique Smid,

Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat u tevreden bent over de dekbedden.
We proberen langzaam het assortiment uit te breiden door hier jaarlijks een of meerdere nieuwe printen aan toe te voegen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。