Banner for Zout.be

2,104
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

From the order point I received a delivery estimate, which was honoured to the final time of delivery. Very important for a 100kg delivery. Salt is as it should be of course.

5つ星のうち5の評価

online bestellen gaat zeer vlot, maar ze zijn daarnaast ook heel makkelijk telefonisch bereikbaar met een zeer vriendelijke medewerkster. Ik kan hen zeker aanbevelen.

5つ星のうち4の評価

Zeer tevreden over de prijs en professioenele opvolging. Bij de levering ging het echter mis met een norse en veel te gehaasre chauffeur die de pallet met 30 zakken reeds - vooraleer aan te bellen - p... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dit was mijn derde bestelling bij Zout.be. Telkens verliep alles vlot, zowel de bestelling als de afhandeling. De transporteur levert steeds correct op de afgesproken dag en uur. De service is telkens... もっと見る

企業情報

1. 製造業者

当該企業による記述

Dé webshop voor zout in België! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zout.be?

当該企業による記述

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in België binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

連絡先

(2,104)

過去12か月のレビュー数: 212

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Top producten en vlotte levering

Goeie producten

2025年9月8日

Beste Alexander,

5つ星のうち1の評価

transporteur zonder eergevoel voor zijn werk

de transporteur lost gewoon de pallet zonder aan te bellen , alhoewel er in de leveringsvoorwaarden staat dat er voor de levering steeds iemand thuis moet zijn!!!

2025年11月17日

Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Wij nemen deze feedback zeker mee in onze bespreking met de transporteur.
In uw geval ging het over een miscommunicatie tussen dispatch en de chauffeur. De chauffeur moest u inderdaad opgebeld hebben zodat er verder kon afgesproken worden waar de pallet kon afgezet worden. Onze excuses dat dit niet goed is verlopen.
Katie van ZOUT.BE

Goeie service

Altijd correcte en vlotte afhandeling van de bestelling.

2025年11月15日

Beste Ruben,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.
Blij te lezen dat je onze service weet te waarderen.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

2025年11月12日

Beste Marleen,

5つ星のうち2の評価

Wat onvriendelijk chauffeur en zeer…

Wat onvriendelijk chauffeur en zeer ongeduldig, moest mijn chauffeur zo gaan leveren bij de klanten zouden ze een aangetekende krijgen.

Als vervoerder ben je de laatste inde lijn dat de service geeft aan de klanten

2025年11月12日

Beste Franky,
Het spijt me te lezen dat u ontevreden bent over de levering. Ik neem uw opmerking mee in ons overleg met de transportfirma.
We streven ernaar om over de hele lijn een goede service te geven. Onze excuses dat uw ervaring niet zo prettig was.

5つ星のうち3の評価

Het product is heel goed. Levering minder

Het product is heel goed.
Het vastleggen en respecteren van de levertijd mag zeker nog wat bijgeschaafd worden.
Ook de deze keer meegebrachte transpalet leverde problemen bij het overschrijden van de lage drempel aan de autolift. Gelieve hier rekening mee te houden.

2025年11月5日

Beste Luc,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring.
Het exacte tijdstip van levering kunnen we heel moeilijk op voorhand inschatten. Onze levervoorwaarden zijn ofwel in de voormiddag of namiddag. De transporteur kan u wel op voorhand opbellen.
Wat de drempel betreft, wij leveren standaard tot aan de drempel, niet erover.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

alles verliep vlot

2025年10月8日

Beste Etienne,

Aankopen bij zout.be

Ik ben verbaasd van de vlotte afhandeling door deze mensen,vriendelijk bij de levering en degelijke service

2025年10月23日

Beste Willy,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van onze service.

Correcte levering.

Alles is goed en correct gegaan.

2025年10月4日

Beste Linda,

5つ星のうち3の評価

Het zout werd niet geleverd op onze…

Het zout werd niet geleverd op onze aanvraag. Niet aan de ingang van het gebouw gezet. Maar op een parkeerplaats gedropt.

2025年10月16日

Beste Steven,
Onze excuses voor het ongemak.
De chauffeur probeert steeds op een veilige plaats de pallet af te zetten. U mag steeds de nodige instructies op voorhand via mail doorgeven, zodat wij dit aan de transportfirma kunnen doorgeven.

5つ星のうち5の評価

Eerste aankoop zout kristallen na installatie waterontharder

De levering was zoals afgesproken op de voorziene datum. De chauffeur was behulpzaam met de zakken zout van de pallet te laden en heeft de pallet samen met de wrapfolie terug meegenomen.
Dus snelle en goede service

2025年10月15日

Beste Lucia,
Dank voor deze positieve feedback en de 5 sterren daarvoor.
We bezorgen de complimenten aan de chauffeur.

correcte levering

correcte levering, enkel de aanduiding van smorgens leveren die automatisch verschijnt is wat misleidend. Zeer vriendelijke levering.

2025年10月14日

Beste Pieterjan,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Fijn te lezen dat je tevreden bent van onze vriendelijke levering.

5つ星のうち4の評価

makkelijk te bestellen

makkelijk te bestellen, vlotte levering.

2025年9月19日

Beste Eric,
Dank voor de 5 sterren review en jouw waardering voor de levering.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。