Banner for Zout.be

2,101
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

From the order point I received a delivery estimate, which was honoured to the final time of delivery. Very important for a 100kg delivery. Salt is as it should be of course.

5぀星のうち5の評䟡

online bestellen gaat zeer vlot, maar ze zijn daarnaast ook heel makkelijk telefonisch bereikbaar met een zeer vriendelijke medewerkster. Ik kan hen zeker aanbevelen.

5぀星のうち5の評䟡

Dit was mijn derde bestelling bij Zout.be. Telkens verliep alles vlot, zowel de bestelling als de afhandeling. De transporteur levert steeds correct op de afgesproken dag en uur. De service is telkens... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling werd niet geleverd op de gekozen leverdag. Ook werd geen track en trace voorzien. Hierdoor heb ik contact moeten nemen met de klantendienst en opnieuw verlof moeten nemen. Bij uiteindeli... もっず芋る

䌁業情報

1. 補造業者

圓該䌁業による蚘述

Dé webshop voor zout in België! Bij ons vind je elk type zout dat je nodig hebt, altijd aan scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar strooizout voor de winter, voedingszout voor in de keuken, onthardingszout voor je waterverzachter, of speciaal zout voor je vaatwasser, zwembad of wellness—wij hebben het allemaal! Met een ruim assortiment, snelle levering en topkwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel eenvoudig online en geniet van de beste service en de laagste prijs.

Waarom kiezen voor Zout.be?

圓該䌁業による蚘述

Premium kwaliteit, scherpe prijs
Zout van de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. Ons zout voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen en wordt aangeboden aan de beste prijs.
Uitstekende klantenservice
Geniet van onze bekroonde klantenservice. Ons team staat voor je klaar, wanneer je ons nodig hebt.
Gratis & snelle levering
Snel & eenvoudig. Wij garanderen gratis levering in België binnen 2 werkdagen als je vóór 12:30 bestelt en betaalt.

Gratis & snelle levering

We bezorgen jouw bestelling snel.

連絡先

(2,101)

過去12か月のレビュヌ数: 211ä»¶

レビュヌを曞く

Bedankt

Bedankt, correcte communicatie, makkelijk te bereiken en behulpzaam. Wel stond de chauffeur zonder zout op de afspraak en de volgende leveringsdatum op de verkeerde plek.

Alles is wel vlot opgelost, door de goede communicatie van de externe chauffeur en jullie, bedankt.

2026幎3月12日

Beste,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze ervaring te plaatsen. Het kan af en toe gebeuren dat er in de logistieke afhandeling iets verkeerd loopt.
Blij te lezen dat alles uiteindelijk goed kwam, daar streven we naar, elke keer opnieuw.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, reeds tweede maal zout besteld voor onze waterverzachter. En dan ook nog aan de beste prijs.

Beste Wilfried,
Bedankt voor je 5-sterren review!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service.
We waarderen je reactie enorm en kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!

correcte manier van werken

correcte manier van werken, bestelling werd geleverd op de afgesproken plaats. vlotte feed back

Beste Emmelyn,
Hartelijk dank om even tijd genomen te hebben om deze fijne reactie te plaatsen.

Altijd correcte leveringen

Altijd correcte leveringen, op tijd, prijs/kwaliteit verhouding in orde. Dik tevreden.

2026幎2月23日

Beste Peter,
Bedankt voor je positieve review! We waarderen je feedback enorm!

Alles perfect.

Beste Lucien,

5぀星のうち5の評䟡

Alles verlopen zoals het hoort

Het product is gekend en voldoet aan de verwachtingen, deze keer een tijdelijke korting van 10% wat mooi meegenomen is.
De prijs is daardoor concurrentieel.

Beste,
Bedankt voor de 5 sterren!
Super om te lezen dat alles naar wens is.

5぀星のうち4の評䟡

De levering is niet helemaal verlopen zoals gehoopt.

De levering is verlopen zoals afgesproken: de juiste bestelling op de juiste datum. Maar helaas niet meer dan dat. Ik had gehoopt dat ik een mail zpu krijgen, of dat ik via track&trace kon volgen hoe laat mijn levering zou toekomen, helaas heb ik de hele dag, van 7.00 uur 's morgens tot 17.00 uur moeten wachten tot ik de deurbel hoorde voor de aflevering!
Ik zal dus ook niet mijn bij jullie kunnen bestellen. Ik blijf nooit meer een hele, zeer zónnige, dag thuis voor een pakje.
Er was ook geen mogelijkheid om het pakket op een afhaalpunt in een of andere winkel te laten bezorgen!
Dank u.

Beste Noël,
Spijtig om te lezen dat u een hele dag hebt zitten wachten op uw levering. De Soft-Sel Harsreiniger wordt inderdaad via DPD verstuurd.
Als u ons bij een bestelling via mail contacteert kunnen we u de trackinggegevens bezorgen, of een afhaalpunt naar uw keuze selecteren.

5぀星のうち5の評䟡

Correcte bestelling en levering.

De communcatie verliep perfect en de levering is netjes geplaatst op de vooraf afgesproken plaats.

2026幎3月13日

Beste John,
Dank je wel voor je mooie review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent. Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen.

5぀星のうち5の評䟡

Heel goed en correct bedrijf

Heel goed en correct bedrijf. De verzending van het pakket wordt duidelijk aangegeven.

2026幎3月10日

Beste Camiel

snelle levering

snelle levering, brave chauffeur

2026幎3月6日

Beste,
Dank voor deze positieve feedback en de 5 sterren daarvoor.
We bezorgen de complimenten aan de chauffeur.

Alles goed in orde.

Alles goed in orde.
Levering zoals voorzien. Zoutblokken giddz kwaliteit

2026幎2月12日

Beste Johan,

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Misschien wel een tip om te laten weten dat de levering van zout en de resin cleaner steeds afzonderlijk gebeurt. Ik dacht dat men die vergeten mee te geven was...

2026幎3月5日

Beste Tony,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring.
Uw tip werd intern besproken en we zullen dit in onze bevestigingsmail noteren, zodat dit duidelijk is.

5぀星のうち5の評䟡

Het juiste product met de juiste prijs

Het juiste product met de juiste prijs en prima service. Over alle heel tevreden.

2026幎2月8日

Beste Francis,

correcte levering

correcte levering, en voldoende info

2026幎2月2日

Beste Hilde,