Super tevreden! Origineel ging ik naar de Zowizoo om wisselstukken te bestellen voor mijn hondenfietskar. Deze waren niet meer verkrijgbaar bij de leverancier maar Zowizoo heeft mij toen wel een he... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vandaag hebben we voor de eerste keer onze hond gewassen in de doggywash. Het was een zeer aangename ervaring. Zowel onze hond (die altijd bang is van het onbekende) als baasjes voelden zich heel c... ãã£ãšèŠã
Was bij bezoek ,uit pure interesse , naar de vogels gaan kijken. In wat voor ontzettend kleine kooitjes leven deze vogeltjes seg ! Super klein, niets van speelgoed, een valkparkiet helemaal allee... ãã£ãšèŠã
Een dierenwinkel pur sang, met veel keuze, en ook met medewerkers die duidelijk goed opgeleid zijn, want kunnen vlot en duidelijk antwoorden als je als klant vragen hebt over de producten. Ook niet on... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zeer tevreden
Wij zijn zeer tevreden over het aanbod kwaliteit en vriendelijke bediening
Ik kom geregeld winkelen en ik krijgâŠ
Ik kom geregeld winkelen en ik krijg steeds vriendelijke mensen die me altijd verder helpen als ik het vraag.
We hebben 3honden,vogels, .dus dan heb je soms wel wat vragen
Top mensen die altijd vriendelijk en beleefd zijn . Ook met het hart op de juiste plaats...altijd warm
Alles positief
Alles positief, grote keuzes, vriendelijk en behulpzaam personeel als ge wat moet zoeken naar wat ge nodig hebt, en last but not least blije hondjes aan de kassa als ze hun snoepje krijgen, en als het door de drukte vergeten wordt laat ons poedeltje zich wel even horen ð¶ðŸ
Fantastisch team ,,,
Fantastisch team ,,,, er gaan 2 schitterende sterretjesâšð«ðheeeeeel fier op jullie zijnâ€ïž
Beste
Beste
Ik ben zeer tevreden over jullie
Steeds vriendelijk en behulpzaam
Ben al jaren klant en zal dat ook blijven vindt alles wat we nodig hebben voor onze dieren
En ik dank jullie voor het klantvriendelijk
Mvg Gerdje
5* dierenwinkel
Beste dierenwinkel in Antwerpen en omstreken. U vindt er voor elk wat wils! Het TOP team staat je bij met raad en daad indien je vragen hebt of ergens aan twijfelt. Kortom een echte aanrader!!
Topservice!
Ruime keuze en vriendelijke bedieningâŠ
Ruime keuze en vriendelijke bediening en hulp bij vragen maakt winkelen aangenaam !
alles is heel netjes en goed geordend
alles is heel netjes en goed geordend, vriendelijk personeel steeds bereid om te helpen
Heel groot assortiment ,zeerâŠ
Heel groot assortiment ,zeer vriendelijk, en prijs vriendelijk
BIj zowizoo staan mens en dier steedsâŠ
BIj zowizoo staan mens en dier steeds centraal. Altijg professioneel geholpen en met de glimlach.
Bij Zowizoo ben je als klant ECHT koning !
Leuke winkel
Zowizoo is een winkel waar het steeds leuk vertoeven is. De mensen die er werken zijn steeds enthousiast en je kan er alles vinden voor je huisdier.Kortom een echte aanrader.
Zeer goede winkel en zeer goed verzorgt
steeds vriendelijk personeel
steeds vriendelijk personeel - goed voor dier en baasje - deskundige uitleg
Perfecte winkel voor al je huisdieren.
Perfecte winkel voor al je huisdieren.
Altijd vriendelijk personeel.
Groot assortiment.
Gewoon top.
(Als we aan onze hond zeggen: "we gaan naar de 'koekenwinkel'" staat ze meteen aan de deur en wilt ze mee. Eenmaal in de winkel is de belangrijkste weg, de weg naar de kassa. Want daar krijg je ZOWIZOO een koek. )
Een winkel waar de klant vorop staat enâŠ
Een winkel waar de klant vorop staat en niks te veel is.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã