レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Köpte 2 parfymer - En bÀttre och en sÀmre. Imaginative Voyage - LV Klon var den sÀmre hade vÀldigt mycket alkohol i öppningen. Skulle vara LV klon, den blir aningens bÀttre senare men inte alls trevl... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hÃ¥llbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt , Allt Àr toppen, men jag saknar lite erbjudanden. MÃ¥nga andra parfymföretag har kampanjer som "köp tvÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Det vÀrsta personal i kista gallaroan . Det var min andra köp . Det var helt annan perfym frÃ¥n den provlukten som jag luktade pÃ¥ . NÀr jag Ã¥tervÀnde hos de och förklarade att perfymen inte stÀmmer m... もっず芋る

䌁業情報

1. 銙氎店
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者
  3. 銙味料、銙料、アロマ補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vårt företag Àr stolt över att vara en inspirationskÀlla från kÀnda mÀrkesparfymer. Vi hÀmtar inspiration från de mest eftertraktade dofterna på marknaden och skapar unika parfymer som fångar deras karaktÀr och stil. En annan viktig aspekt av vår verksamhet Àr vår tillverkning som sker i Sverige. Sverige Àr kÀnt för sin höga standard och kompromisslösa kvalitet inom olika branscher, och vår parfymtillverkning Àr inget undantag. Genom att tillverka våra parfymer i Sverige kan vi sÀkerstÀlla att varje flaska Àr skapad med precision och omsorg. Vi har fullstÀndig kontroll över tillverkningsprocessen och kan garantera att varje produkt som lÀmnar vår anlÀggning Àr av högsta möjliga standard.

4.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Supersnabb leverans,hög kvalitet på

Supersnabb leverans,hög kvalitet pÃ¥ parfymen och riktigt bra bemötande i mailkontakt! Har enbart gott att sÀga om Zperfume sÃ¥ hÀr har ni en happy stammis🥰✚👍!

2026幎3月31日

Tack snÀlla Petra!
Blir verkligen glad att lÀsa detta.

Så kul att du Àr nöjd med både doften och servicen det betyder mycket för oss.
Och extra kul att ha dig som stamkund.

VÀlkommen tillbaka nÀr som helst!

5぀星のうち5の評䟡

Doftar både gott och lÀÀÀnge!

Doftar bÃ¥de gott och lÀÀÀnge!! 👍🙏

2026幎3月29日

Hej Mikael!
Stort tack för dina fina ord vi blir verkligen glada att höra det!
Njut av doften och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

JÀtte bra produkt

JÀtte bra produkt, håller bra grymma dofter + grym personal

2026幎3月26日

Hej Aleksandra!
Tack snÀlla för din fina recension!
Det betyder mycket för oss att du Àr nöjd både med dofterna och vår service.

Du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Tycker att Zperfume har en underbar

Tycker att Zperfume har en underbar service och tillverkar otroligt goda parfymer! Jag som person Àr ganska petig i dofter och tycker att dom gör dom bÀsta kopior pÃ¥ original parfymer. Mycket billigt och hÃ¥ller lÀnge pÃ¥ huden och klÀderna. Rekommenderar starkt 10/10👌

2026幎3月17日

Hej Adriana,

Tack snÀlla för din fina recension, den gjorde verkligen vår dag!

Stort tack igen för ditt stöd och din rekommendation.

Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち2の評䟡

Det var inte det som jag har förvÀntat

Det var inte det som jag har förvÀntat mig det doftade inte alls som det står i innehållet.

2026幎3月10日

Hej Suhah,

Vi vill gÀrna förtydliga att Pure Hommage Àr en herrparfym, vilket framgår tydligt på produktsidan på vår hemsida.

Om du av misstag har köpt fel produkt Àr du vÀlkommen att kontakta oss så hjÀlper vi dig gÀrna vidare.

Du kan nå oss på info@zperfume.se.

VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Dessa dofter ligger i en klass utöver

Dessa dofter ligger i en klass utöver det vanliga, jag kan bara sÀga toppen från start till mål. Det Ànda som blir jobbigt Àr att få plats med alla dofter dvs. Z borde skicka med en hylla anpassat till dessa underbara dofter.

2026幎3月12日

Hej Anders!

Stort tack för din fina kommentar!
Vad roligt att du gillar dofterna så mycket, det betyder mycket för oss.

Haha, vi förstår vad du menar ibland blir det många favoriter 😄
Vi ska ta med oss din idé om en hylla!

Tack igen och varmt vÀlkommen tillbaka!

JÀttegoda parfymer

JÀttegoda dofter! Jag Àlskar Vanilla latte som luktar som ”Bianco latte”. Stort tips för den som gillar bra vaniljdofter 😍

2026幎2月27日

Hej Fanny,

Tack snÀlla! Vad kul att du gillar Vanilla Latte.
Ja, den Àr riktigt fin många gillar den.

Tack också för att du tipsar!

JÀtte bra kvalitet

JÀtte bra kvalitet

2026幎2月20日

Zperfume からの回答

Tack snÀlla för din feedback, vad roligt att du Àr nöjd med kvaliteten.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち1の評䟡

Lukten försvinner bara efter en timme

Lukten försvinner bara efter en timme, så ingen bra köp 😡😡😡😡😡

2026幎1月15日

Zperfume からの回答

tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi respekterar sjÀlvklart din feedback.

Vår egen erfarenhet, samt den feedback vi har fått från många andra kunder, Àr att Black Imperium har god hållbarhet. Vi har Àven personligen testat parfymen på hud, och i våra tester har doften inte försvunnit efter en timme Àven efter handtvÀtt sitter den kvar.

SjÀlvklart kan något ha blivit fel i ditt fall. DÀrför erbjuder vi gÀrna att kontrollera parfymen om du upplever att doften försvinner så snabbt som du beskriver. Om det visar sig stÀmma, erbjuder vi full återbetalning. Om allt Àr korrekt skickar vi istÀllet en ny parfym till dig.

Vi står för returfrakten. Hör gÀrna av dig till oss så hjÀlper vi dig vidare och löser detta på bÀsta sÀtt.

VÀnliga hÀlsningar,

Uppfyllde kvaliten de lovade

Uppfyllde kvaliten de lovade, skickade snabbt. Kanonbra firma och kommer handla dÀr igen.

2026幎1月13日

Hej Jonas,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du Àr nöjd. Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka!

Med vÀnliga hÀlsningar,

Rekommenderas varmt!

Riktigt imponerad! Underbara dofter, bra hållbarhet och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt ,
Allt Àr toppen, men jag saknar lite erbjudanden. Många andra parfymföretag har kampanjer som "köp två, få en gratis", vilket hade varit ett fint tillskott hÀr också.

2026幎1月6日

Zperfume からの回答

Stort tack för dina fina ord och varma rekommendation det uppskattar vi verkligen.
GÀllande erbjudanden har vi tyvÀrr begrÀnsade marginaler eftersom vi anvÀnder noggrant utvalda ingredienser av hög kvalitet, vilket gör större kampanjer svåra i nulÀget.
Tack för din förståelse och för att du valt oss!

VÀnliga hÀlsningar,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス