Hengel adrena poison goed verpakt! Hengel is tussen fast en extra fast. Super gevoelig. Een all-round hengel waarmee je supergoed kan twitchen, carolina, gelijk wat voor techniek
レビュアーのコメントを見てみましょう
Zunnebeld is voor mij, als sportvisser, al jarenlang een vaste waarde. Het assortiment is voortreffelijk, net als de service. Ook de webshop functioneert uitermate goed. De voorraden zijn steeds up... もっと見る
Januari 2021 een JRC Cocoon 2G shelter besteld. Nadat eindelijk de avondklok in mei van de baan was, kon ik dan eindelijk een nachtje aan de waterkant doorbrengen. Kwam er helaas achter dat ik twee sp... もっと見る
Hallo, ik zou zeker deze winkel aanraden SUPER service en SUPER veel geduld. Geholpen met een compleet nieuwe set up voor De Ned rig visserij van Zman (Roofvissen) SUPER contact via de telefoon bellen... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Zunnebeld vind je meer dan 35.000 producten op het gebiedt van Hengelsport. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan kun je er zeker van zijn dat we je bestelling dezelfde dag nog op de post doen.
連絡先
オランダ
- zunnebeld.nl
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altijd op tijd verzonden,altijd op tijd…
Altijd op tijd verzonden,altijd op tijd binnen ,heb je vragen ze geven altijd ook goed advies ...ze hebben echt alles
Gewoon alles goed gedaan
Gewoon alles goed gedaan
Wat valt er dan nog te zeggen
In een woord top!
Kom hier zeker terug
Supersnel geleverd, goede kwaliteit spullen en tegen een aantrekkelijke prijs.
Ik kom hier zeker nog terug!! Thumbs up!!
Super snelle levering
Super snelle levering en alles compleet.
Product voldoet aan de omschrijving en prijs kwaliteit verhouding is goed!!
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding…
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een snelle service! Product kwam volledig overeen met de info op de website! Zeer tevreden!
Mooi prijzen
Mooi prijzen, snelle levering. Gekeken bij alle online hengelsportwinkels, en zunnebeld waren vaak die goedkoopste en altijd op voorraad. Dank je wel mannen, en fijne dagen toegewenst.
Mvg A. Magee.
Prima winkell
De bestelde spullen goed verpakt en snel geleverd.
Een goede website met alles wat je nodig hebt.
Reinier uit Voorburg
Super goede service en personeel is…
Super goede service en personeel is meedenkend had wartels besteld voor de Carolina rig en bleken niet de goede te zijn gebeld door zunnebeld en mij advies gegeven niet de goede wartels te zijn en die hebben mij alsnog de goede geadviseerd super goede service groeten Fabian roosenbrand
Altijd fijne service ,en goede artikelen.
De firma Zunnebeld,pakt het bestelde keurig in en levert netjes volgens afspraak.
Fijne webshop met mooie artikelen en ook telefonisch voor informatie wordt ik altijd keurig te woord gestaan. Fijne feestdagen toegewenst van een tevreden klant uit Almere
Goed verpakt en snel verzonden.
Goed verpakt en snel verzonden.
Ik betaald met achteraf betalen, dit werkt super.
Paar keer in de winkel geweest , vriendelijk personeel , en op vragen goede antwoorden.
Leuke artikelen voor een goede prijs
Leuke artikelen voor een goede prijs
verzendkosten niet te gek
netjes en snel geleverd
gewoon goed!
Ik bestel op achteraf betalen en wordt…
Ik bestel op achteraf betalen en wordt eerst goedgekeurd, krijg ik email dat het is geannuleerd! Waardeloze website met blijkbaar valse beloftes. Zal er niets meer bestellen en raad dat andere ook aan.
Geweldige winkel 2 weken terug trakker…
Geweldige winkel 2 weken terug trakker warmtepak besteld volgende dag binnen had even geen tijd om het pak te bekijken door drukte. Dus paar dagen later open gemaakt bleek de capuchon los te laten op de stiksels gebeld naar zunnebeld meneer we hebben er nog 1 liggen u kunt hem komen omruilen top services bedankt mannen
Vlotte levering en zorgvuldig verpakt
Na de bestelling werd het de volgende dag keurig netjes geleverd. De bestelling was heel zorgvuldig verpakt zodat het niet kon beschadigen tijdens de levering.
Fox broek ( ouder model )
Na lang zoeken toch een Fox broek ( ouder model ) kunnen vinden bij Zunnebeld Hengelsport.
Snelle levering en een goede service zoals altijd bij mijn bestellingen.
Service
Goedemorgen Harco,
Klasse hoe adequaat jullie dit hebben opgepakt, gisteren de zending ontvangen!
Bedankt en een goed weekend.
Super geholpen
Super geholpen, snel reageren en afgehandeld.. werd gelijk gebeld als er een product niet voorradig, en met een alternatief komen top top top!!!!!
Zo als altijd supersnelle levering van…
Zo als altijd supersnelle levering van de bestelde producten.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。