ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De pull die ik bestelde bleek toch weer rechtstreeks uit China te komen en de kwaliteit is ernaar. Geen aangenaam tricot maar een synthetisch 'breisel' met opgedrukt dessin, dat bovendien geen enkele... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bestel niet bij deze organisatie.
Bestel niet bij deze organisatie.
De info die ze geven over hun webwinkel klopt niet de dames ook niet.
Pure oplichting!!!
Lees de voorwaarden goed
over retourbeleid !!!
NIET DOEN!!!!
NIET DOEN!!!!! Pure oplichting, duurt 3 weken voordat je wat ontvangt, ronduit slechte Chinese troep, ze bieden 15% retour en terugsturen schijnt helemaal drama te zijn. Jammer dat mensen op deze manier hun geld verdienen en de boel belazeren.
Chinese troep
Chinese troep. Pure oplichting. Heb ze aangemeld bij ACM en bij Facebook gerapporteerd.
Niet bestellen bij Zusje Mode!!
Na een bestelling bij Zusje Mode heb ik na ruim twee maanden nog steeds geen bestelling ontvangen. Toen na enkele weken de bestelling nog niet was bezorgd, was er in eerste instantie een keurige mailwisseling. Na een week of vijf stopten ook de antwoorden op mijn mails. Ook op mijn verzoek om terugbetaling kreeg ik geen enkele reactie. Uiteindelijk heeft Whop mij terugbetaald. Zusje Mode is ellende en Whop is top!
Oplichterij!!!!!
Geen nederlands bedrijf
Geen nederlands bedrijf. Produkten komen uit China en niet overeen met de order. Retourneren kan alleen op eigen kosten naar China. Na veel emailverkeer en volhouden mijn geld teruggekregen. Pas na dreiging van aangiftes bij instanties gingen ze overstag. Produkt mocht ik houden maar kon zo de prullenbak in. Trap er niet in !!
Ik had kleding besteld bij Zusje modeâŠ
Ik had kleding besteld bij Zusje mode en nergens werd bericht van 'internationale' samenwerking. Na mijn bestelling kreeg ik nog dezelfde dag bericht dat ze aan de slag gingen met mijn bestelling maar vervolgens had ik na een week nog geen product in huis. Toen ik daarnaar vroeg, bleek dat het ik een product kreeg vanuit het buitenland, China werd niet genoemd, want ze werkten met internationale bedrijven. De kleding was echt van hele slechte kwaliteit en daarom wilde ik het terugsturen. Ze boden me 15% van de aankoopprijs aan zodat ik niet hoefde te retouneren. Omdat ik voet bij stuk hield, kreeg ik een mail hoe ik het terug kon sturen. En passant tipten ze me ook om te frauderen door de waarde van het product op 5 euro te zetten. Het zijn twee vrouwen in schaapskleren die eropuit zijn om je op te lichten. ZUSJE MODE (Charlotte, Marieke of Chantal noemen ze zich).
Helaas kan je geen min sterren geven .
Helaas kan je geen min sterren geven .
Bij verzoek retour omdat het totaal troep is krijg je geen antwoord meer.
Eigenlijk zouden we met zijn allen tegelijk samen proberen hen aan te pakken.het is toch raar dat dit gewoon kan.
Rommel uit china
Kleding zie je bij Temu aan nog geen 20 euro, schande
Dit is ronduit fraude
Dit is ronduit fraude. De vrolijke website, zeggen dat je gaat verhuizen naar een grotere winkel, etc. Die is er helemaal niet. Het is gewoon een ordinaire dropshipping site. Waardeloos dat dit ook wordt ondersteund door Shop/Shopify. Zeg maar dag tegen je geld.
Winkel uit China - slechte kwaliteit
Winkel uit China, beroerde kwaliteit. Retourneren op eigen kosten.
Niets kopen, oplichting!
Niets kopen. Is oplichting. Er bestaat geen winkel of webshop in Amsterdam. Spullen worden rechtstreeks gekocht in China (dropshiping) en zijn van zeer slechte kwaliteit. Retourbeleid is zoveel mogelijk ontmoedigen. Moet retour gestuurd worden naar China op eigen kosten waar het nooit aankomt dus geen geld terug. Het "bedrijf" is ook bekend onder de naam VanLiora
1 ster is nog te veel! SCAM!!
1 ster is nog te veel. Doet de consumentenbond iets met deze oplichting? Of de ACM. Rotzooi uit China. Die totaal niet voldoet aan en lijkt op de getoonde materialen van de kleding. Of zelfs maar de patronen en vorm. Lachertje dat dit soort online shit de kans krijgt. Ze gaan zogenaamd verhuizen naar een grotere winkel en zitten in Amsterdam?? Waar dan?? Ze gaan gewoon offline en weer verder met scam onder een andere naam. De kleding op de plaatjes kunnen ook eigenlijk niet zo goedkoop zijn. En wat je krijgt is nog geen 5 euro waard. Heel slecht. Niks kopen!
DROPSHIPPING ð©
De website suggereert voorraad in de winkel te hebben en vanwege verhuizing sales prijzen maar wacht al weken op pakket en laatste bericht verzonden uit China
DROPSHIPPING!
Bedrog
Bedrog! Slechte goedkope kleding die in niks lijkt op het plaatje en retourneren is bijna onmogelijk. Echte oplichters! Niet doen, niks bestellen!!!
Zusje Mode is niet eens 1 ster waard
Zusje Mode is niet eens 1 ster waard
DROPSHIPPING met hoofdletters
Een goedkoop lor uiteindelijk ontvangen en het âeenvoudigâ retourneren blijkt voor ⬠40 naar China te zijn
Baal er zo van dat ik er ingetrapt ben :(
Zusje mode... Ik heb 4 weken geleden een broekpak enâŠ
Ik heb ruim 4 weken geleden een broekpak en een jurk gekocht voor 85 euro nr bestelling ZM202632171
Ik kreeg het maandag binnen en het was 1 te klein en de stof was 95 procent polyester en daarbij leek het totaal niet op wat ik had gezien. 4 mails verder heb ik nog steeds geen retour gegevens er wordt van alles aangeboden, opnieuw een grotere maat die hun dan voor mij bestellen, 15% van het aankoopbedrag die zij betalen als ik de artikelen hou en de kosten terugstorten kan wel 4 tot 6 weken duren en het retourneren komt op mijn kosten tussen de 20 en 40 euro!!
Totale oplichting want volgens mij kopen ze massaal in op Temu en maken ze het je extra moeilijk om spullen terug te sturen.
Ik wil nu de retour gegevens en een normale terugstuurprijs betalen!!!
Zo ga je niet met mensen om!!
Hilda van der Zalm
Hele slechte kwaliteit
Hele slechte kwaliteit; zowel qua pasvorm als materiaal. Kleding komt uit China en dat verklaart de zeer lange levertijd. Wanneer de ontvangen kleding dan verbleekt met het plaatje op de site en je een retourzending wil aanmaken, volgt de derde deceptie: belachelijk hoge verzendkosten. Die je uiteraard zelf moet betalen....
Tevens handelen ze in strijd met consumentenrecht:
1. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar. Men is verplicht een telefoonnummer te vermelden op een website
2. Verzendkosten bij retourzendingen moeten altijd in verhouding staan tot het aangekochte bedrag..
Niet gekeken op reviews voordat ik gingâŠ
Niet gekeken op reviews voordat ik ging bestellen................gevolg is dat ik dus een jurk heb gekocht van ⬠89 die ik waarschijnlijk nooit zal ontvangen!! Verdorie mensen wat worden we toch gena......d. Excuus voor dit vloeken maar het is toch verschrikkelijk.
Oplichters
Zeker oplichters producten komen inderdaad uit China.
En ze doen net of ze een winkel hebben in Amsterdam.
ZEKER NIETS KOPEN.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹