De Zwemspecialist レビュー

TrustScore 5段階評価の1.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

OPLICHTERS, BESTEL HIER NIET! Dit bedrijf adverteert met a merken en als je dan iets koopt dan krijg je een b merk toegestuurd. Ik had op Google specifiek gezocht naar een Ridgid pvc knipper. Dan... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Ik vind dat er meer gecommuniceerd mag worden over levertijd. Ik vind het niet erg om wat langer te moeten wachten (in deze tijd wordt vrijwel alles binnen 1 a 2 dagen geleverd), maar wees hier dan tr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zwemspullen besteld, zou eind van de maand binnen komen ivm niet geleverd, nu anderhalve maand verder nog niks gehad, word niet gereageerd op mijn mailtjes en ook op whatsapp 0,0 reactie... nooit kope... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Door een foute maatvoering zwemkleding retour gedaan. Via de app en mail alles gecommuniceerd. Volgens zeggen is de juiste maat zwemkleding mijn kant op gegaan, wacht er nu al bijna een week op. Geen... もっと見る

企業情報

1. 水着店
  2. フィットネスと栄養のサービス
  3. 水泳競技会
  4. プール

さまざまな外部ソースから提供された情報

De Zwemspecialist is de (online) zwemspecialist van Nederland. De beste merken - snelle levering - persoonlijk advies en gratis verzending boven 100 euro.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Snelle verwerking en levering en uitstekende service!

Snelle verwerking en levering. Daarnaast ook uitstekende service bij omruilen. Top!

2019年6月20日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Eve, Ook bij het retourneren proberen we het zo snel mogelijk te laten verlopen. Fijn dat je dit proces goed hebt ervaren.

Super snelle levering

Super snelle levering.
Goed voor elkaar en fijn om zo goed op de hoogte gehouden te worden hoever de order behandeld is.

2019年5月30日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi YV, Fijn dat je een positieve review deelt! Hier zijn we natuurlijk erg blij mee.

Vlotte reactie op vragen

Vlotte reactie op vragen. Denken mee. Goed advies. Snelle levering! Persoonlijk. Top.

2019年5月30日

De Zwemspecialist からの回答

Hallo S. Bedankt voor je review!

Goeie service

Goeie service. Altijd fijne hulp bij vragen💪🏽

2019年5月25日

Bedankt Yvon! Tot snel!

Top!

Snelle levering en ik kreeg de nieuwste uitvoering van het badpak omdat het oude model niet op voorraad was. Ik ben er heel blij mee!

2019年5月12日

De Zwemspecialist からの回答

Goed om te horen dat het badpak goed in de smaak viel. Hopelijk tot snel bij de ZwemSpecialist!

5つ星のうち5の評価

Veel aanbod, goede service. Wel een langere levertijd.

2019年4月12日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Claartje, Dank je voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wanneer een product eerst moet worden besteld omdat we deze niet meteen voorradig hebben, kan het zijn dat de levertijd wat langer wordt. We zullen hier aan gaan werken en hopelijk zien we je binnenkort weer bij De ZwemSpecialist.

Super service

Super service. Veel kennis en ervaring in de sport.

2019年3月21日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Demi, bedankt voor je review! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service:) Tot snel!

5つ星のうち4の評価

In prijs en kwaliteit goede producten…

In prijs en kwaliteit goede producten en vrij snelle levering. Leveringssnelheid is wellicht het enige wat nog kan verbeteren.

2019年3月21日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Paul, bedankt voor je review, fijn dat je tevreden over ons bent. Wanneer artikelen niet meteen bij ons voorradig zijn kan het zo zijn dat we deze eerst moeten bestellen. Hierdoor wordt de levertijd inderdaad wat langer. We zullen er mee aan de slag gaan om te zorgen voor een nog snellere levertijd!

Top website

Top website, proper aanbod, snelle bezorging.
En de gratis badmuts en 10% korting bij de nieuwsbrief is ook mooi meegenomen :)

2019年2月21日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Sjoerd, We proberen onze klanten zoveel mogelijk informatie te geven over de producten op onze website. Dit doen we door nieuwsbrieven, YouTube video's, blogs en social media berichten te voorzien van nuttige informatie. Leuk dat je ons ook hier hebt weten te vinden. We hopen je snel weer te zien bij De ZwemSpecialist!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen! Snelle levering, perfecte verpakking, en goede prijs!

2019年1月31日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Michele, Leuk dat je wat bij ons hebt besteld en dat je tevreden bent over onze service. We hopen je natuurlijk snel weer te zien bij De ZwemSpecialist.

Meedekend

Goede begeleiding als iets niet voorradig om een goed alternatief te kunnen vinden . En goed advies te geven om de juiste keus te maken . En vooral persoonlijk gericht . Spreek me Erg aan !

2018年12月10日

De Zwemspecialist からの回答

Hallo meneer van der Linde, we proberen onze voorraad zo goed mogelijk up to date te houden. Het kan alleen wel gebeuren dat een product toch niet meer voorradig is. Gelukkig hebben we je hiermee goed kunnen helpen met het vinden van een vervangend artikel. Graag tot snel!

Goede hulp

Goede hulp, snelle reactie

2018年11月27日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Lotte! Leuk om te horen dat je tevreden bent over De ZwemSpecialist! Tot snel!

Bio Tech USA proteïne eiwit shake

Wij gebruiken de Bio Tech USA proteïne eiwit shake voor na het sporten en zijn er erg blij mee.
Ook de service van de Zwemspecialist zijn uitstekend.
Goede producten, goede service en goed advies!

2018年9月24日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Margot! Bedankt voor je review, altijd mooi om te horen dat iemand baat heeft bij de sportvoeding.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders willen proberen, laat maar weten!

Accessoires

Helemaal top!!

2018年9月8日

De Zwemspecialist からの回答

Bedankt voor je review! Blij dat je tevreden bent over onze service!

5つ星のうち3の評価

slippers zien er in het echt anders uit…

slippers zien er in het echt anders uit iets bredere voorkant dan verwacht

2018年8月25日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Arjen, vervelend dat de slippers niet helemaal zijn zoals je verwacht had.
Je kunt producten die niet helemaal voldoen aan je verwachting natuurlijk altijd retourneren en een vervangend artikel vragen of we storten zo snel mogelijk je geld terug!
We hopen je natuurlijk snel weer te zien bij De ZwemSpecialist!

Zwembroek

Super service!

2018年8月6日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Gino, Goed om te horen dat je blij bent met je zwembroek! We hopen dat je er veel plezier van zal hebben. Bedankt voor je review!

Top top top

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering👍

2018年7月30日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Tjakko, Leuk dat je een review hebt geplaatst! We zijn blij dat we je snel en naar wens hebben kunnen helpen! Graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Na het bestellen van een pak bleek deze…

Na het bestellen van een pak bleek deze niet meer leverbaar, gelijk een alternatief gekregen en super snelle reacties op vragen.

2018年7月3日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Maud, bedankt voor je review! We waarderen het als je laat weten of je wel of niet tevreden bent over onze geleverde service. Super dat we je toch goed hebben kunnen helpen. We hopen je graag weer te zien bij De ZwemSpecialist!

5つ星のうち5の評価

Uitgebreide webshop met een uitstekende…

Uitgebreide webshop met een uitstekende service. Er wordt proactief meegedacht met de klant en er wordt snel geleverd.

2018年6月25日

De Zwemspecialist からの回答

Hoi Anna! Bedankt voor je review, we zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. We proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen door ze informatie te geven zodat je de beste keuze kunt maken.
Graag tot snel bij De ZwemSpecialist!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。