Amac | Apple Premium Reseller - Webshop のレビュー

5つ星のうち1の評価

Zaterdag 9 november bestelling gemaakt

Zaterdag 9 november bestelling gemaakt; bevestigingsmail ontvangen waarin staat aangegeven met 2 werkdagen in huis.
Donderdag 14 november gebeld; artikel was verstuurd vanuit filiaal richting centrale locatie Amac, mededeling gekregen dat het 2 weken kan duren vanaf bestelling. Donderdag 21 november gebeld voor track&tracenr. Kreeg de mededeling dat artikel net verstuurd was vanuit filiaal richting centrale locatie Amac. Woensdag 27 november mail ontvangen met factuur en mededeling dat track&tracenr volgt, tenzij brievenbuspakket dan volgende bezorgdag in huis. Inmiddels is het maandag 2 december, 4 bezorgdagen later en nog geen bestelling binnen. Geen mail ontvangen met T&Tnr. wel in postnl app. Volgens de app is het pakket nog niet ontvangen of verwerkt door postnl

2024年12月2日

Amac | Apple Premium Reseller からの回答

Goedemiddag,

We begrijpen dat het vervelend is dat je bestelling niet op tijd is verzonden, en we willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak. Helaas zijn we de afgelopen tijd tegen een aantal onverwachte problemen aangelopen, waardoor de verzending vertraging heeft opgelopen. Daarnaast is de levertijd bij de vervoerder langer dan we hadden voorzien.

We wensen je ondanks alles nog veel plezier met je bestelling!