Sedan flera år har jag beställt…
Sedan flera år har jag beställt produkter från Topformula och alltid varit nöjd med allt. Bra produkter, Bra priser och
ofta 'halva priset'-kampanjer. Toppen för en fattig som jag.
MEN sedan de bytte emballage har det blivit sämre och mycket dyrare!
Produkten som tidigare hette Havtorn + fungerar inte som tidigare och är dyrare.
Jag har påtalat för dem att deras tidigare Havtorn + (som numera heter Buckthorne Balance) inte kan ha samma innehåll som tidigare. Att de inte längre fungerar som de tidigare kapslarna gjorde(och de fungerade bra)
Men topformula vidhåller att det är samma innehåll i dessa nya som det var i Havtorn+ . Det kan inte vara sant! Det märktes efter några dagar med de nya att det skaver i ögonen igen som innan och är torr i huden. Till och med färgen på de nya kapslarna är ljusare.
Är grymt besviken och det är tyvärr bara att inse att det är dags att hitta ett annat ställe där Havtornprodukt fungerar. (Det märks tydligt på denna produkt, hur är det med andra produkter efter bytet av emballage. De kanske inte heller fungerar som tidigare fast det inte märks lika tydligt?)
Dessutom så finns det bara ett alternativ numera för gratis frakt . Jag har alltid valt instabox men det kostar nu. Gillar inte att paketet ska ställas utanför dörren för gratis frakt.
Att jag gett tre stjärnor istället för en beror på att dem jag pratat med i kundtjänst alltid är väldigt trevliga!