Hej Göran,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi beklagar verkligen att du upplever problem med din beställning. Hos oss kan du alltid känna dig trygg – du är självklart garanterad antingen din leverans eller pengarna tillbaka.
Vi vill gärna hjälpa dig vidare, men tyvärr kan vi inte hitta någon order kopplad till namnet i din recension, och vi har inte heller fått något mejl från dig.
För att vi ska kunna undersöka vad som hänt behöver du bara kontakta oss på info@rehabia.se
och ange ditt ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet, så hjälper vi dig direkt.
Vänligen referera till denna recension om du använder ett annat namn än det du angett här på Trustpilot.
Vi har idag levererat över 70 000 par skoinlägg i Sverige och har just nu ett genomsnittsbetyg på 4 av 5 stjärnor här på Trustpilot, vilket vi är väldigt stolta över.
Det är ofta så att de få kunder som upplever problem är mer benägna att skriva recensioner än alla de nöjda kunderna – därför är vi extra glada över att vårt betyg ändå speglar en mycket hög kundnöjdhet.
Vi uppskattar all feedback, eftersom den hjälper oss att fortsätta förbättra vår service.
Vi finns här för att hjälpa dig så snart du hör av dig.
Team Rehabia