Amac | Apple Premium Reseller - Doetinchem のレビュー

5つ星のうち1の評価

Alles ging 3 weken lang mis

Alles ging over een periode van 3 weken mis. Op 5 december brachten we onze Macbook bij Amac Doetinchem met een technisch probleem. Amac boodt aan dit op te lossen, kosten ongeveer €70, duur 1 week. Telefoontje zodra het klaar is.
Op 13, 15 en 18 december hebben we herhaaldelijk gebeld om de status te krijgen. Veruit de meeste keren werd de telefoon niet opgenomen. Als de telefoon wel werd opgenomen kon men niets melden over de voortgang. Belofte dat we teruggebeld zouden worden. Dat is niet gebeurd. Als excuus verwees men naar “personeelsgebrek”. Uiteindelijk ben ik op zaterdag 27 december weer naar Doetinchem gereden om de Macbook terug te halen. Klanten in de winkel werden nauwelijks geholpen. Dame stond me vriendelijk te woord en is vervolgens ruim 35 minuten bezig geweest om eerst de laptop en daarna de bijbehorende oplader terug te vinden achter. In die tijd verlieten een stuk of vier potentiële klanten de winkel zonder te zijn geholpen. Genoeg ruimte voor verbetering bij Amac Doetinchem.

2025年12月27日
自発的なレビュー

Amac | Apple Premium Reseller からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring!

Wij nemen dit zeker mee in onze gesprekken om de bereikbaarheid en de klantervaring verder te verbeteren.