Center Parcs NL のレビュー

5つ星のうち1の評価

NIET baby vriendelijk!

We keken uit naar een rustig weekend met onze 8 maanden oude baby en mijn ouders (waarvan één Alzheimer heeft), maar het werd een complete nachtmerrie. Bij aankomst hoorden we ineens dat onze baby “niet mocht verblijven” in de geboekte 2-persoons Premium Cottage — iets wat nergens duidelijk op de website staat en eerder zelfs door medewerkers anders was bevestigd. Omdat baby’s wél zijn toegestaan in andere 2‑persoonsaccommodaties, voelde dit totaal onverwacht en onlogisch.
In plaats van begrip kregen we alleen de optie om tegen extra kosten te verhuizen, ver weg van mijn ouders die onze hulp nodig hadden. Toen we dat terecht weigerden, werden we midden in de nacht, met een oververmoeide baby en mijn zieke ouder, het park uitgezet. Het voelde harteloos, vernederend en allesbehalve kindvriendelijk

2025年12月31日
自発的なレビュー

Center Parcs NL からの回答

Bedankt voor je feedback, Karien We begrijpen dat jullie weekend, waar je met je baby en ouders naar uitkeek, door deze situatie volledig is omgeslagen in een teleurstellende en stressvolle ervaring. Het onverwachte bericht dat je baby niet mocht verblijven in de geboekte 2-persoons Premium cottage, zeker nadat eerder anders was bevestigd, moet voor jou onlogisch en frustrerend zijn geweest.

We vinden het zeer vervelend dat er geen passende oplossing is geboden en dat je, met een oververmoeide baby en een zieke ouder, het park hebt moeten verlaten. We begrijpen dat dit voor jou allesbehalve kindvriendelijk heeft gevoeld.

We nemen je feedback over zowel de communicatie als de manier waarop de situatie is afgehandeld serieus en zullen dit doorgeven aan de betrokken teams. Hopelijk kunnen we je in de toekomst toch nog eens verwelkomen voor een verblijf dat wél volledig naar wens is en waarbij we de gastvrijheid bieden die je van ons mag verwachten.

Het Center Parcs Team