Stort udvalg af lÊkre og spÊndende varer - fornuftige priser, hurtig ekspedition - fin hjemmeside, kort sagt alt fungerer som det skal og jeg handler gerne her igen.
Jeg havde en fin oplevelse med at handle her! SkÞnne varer til rimelige priser, og god forsendelse indenfor en helt acceptabel tidsramme. Jeg satser helt sikkert pÃ¥ snart at komme tilbage for at kÞbe... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊrt kunde hos Kinsarvik i ca 2 Ã¥r og har alltid vÊrt fornÞyd med service der fra , rask respons , men denne gang sette jeg meg ned for Ã¥ sjekke bestillingslisten min og fant ut at jeg har be... ãã£ãšèŠã
Stort udvalg og hurtig levering. Jeg fik en ordrebekrÊftelse kort efter, jeg bestilte, og to dage efter kunne jeg hente pakken i pakkeshop. Gode produkter, der lever op til mine forventninger. En rigt... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De var lynhurtige, billige og gode
De var lynhurtige, billige og havde god kundeservice da jeg Þnskede en Êndring til min ordre.
Ãkologisk supermarked
Bredt udvalg af varer til rimelige priser,
Hurtig ekspedition samt forsendelse ligesÃ¥.ð
Hurtig behandling af ordren
Hurtig behandling af ordren, fine priser
Fine produkter og hurtig levering.
helt fint og hurtigt
Varen som beskrevet og yderstâŠ
Varen som beskrevet og yderst tilfredsstillende. Hurtig og sikker levering
Super hurtig respons og forsendelse
Hurtig og prÊcis levering
Meget tilfreds
Fin hjemmeside, hurtig levering, produktet var som sÊdvanlig i orden ð
Hurtig levering
Alt gik som jeg kunne Þnske det ð
Aldrig noget at klage over
Aldrig noget at klage over. Levering hÞjst 2 dage efter bestilling, fantastiskð. Produkter der lever op til forventning. Vil helt klart anbefale andre. Tak for super behandling
Hurtig og omhyggelig forsendelse
Fandt min yndlings olivenolie hos ÃS, der blev fremsendt hurtigt og omhyggeligt indpakket. Og sÃ¥ gÞr det mig glad, at handle med et firma der gÞr noget aktivt for at reducere madspild. Fik lidt ekstra med i pakken, til en meget fordelagtig pris.
Alt var i orden
Alt var i orden, nemt finde varen, hurtig levering og prisen var god, efter check på Pricerunner.
For billigt udfÞrt.
Produktet var uegnet på grund af at plastiklåget hele tiden faldt af, så batterierne lå frit, ig kunne nemt falde ud..
Helt igennem en god kÞbsoplevelse
Helt igennem en god kÞbsoplevelse. Hurtig ekspedition og en god vare jeg fik kÞbt.
Super hurtig levering.