Pizzeria 105 レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zamówiliśmy z dostastawa mega pizze na ulicę na Guderskiego 28. W trakcie składania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie że do godziny powinno zostać doręczone zamówienie ze wgledu na... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Nie polecam zamówiliśmy pizze największą w lokalu pizza była zimna dodatków bardzo mało na niektórych kawałkach brakowało miejscami sera na całości dodatków typu salami albo innej wędliny też było mał... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 19

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Naliczanie opłaty dowozowej na fakt dokonany

Witam , zamawiam pizze 60 cm przez ich stronę. Składam zamówienie przechodzę do podsumowania i wyskakuje kwota za zamówienie potwierdzam i czekam na przyjazd ( nie ma nic wyszczególnione ze dowóz płatny 9 zl ) przyjezdza kurier i daje paragon na kwotę wyższa o 9 - naliczyli 9 zl do dojazd. Od razu wykonany tel do pizzeri , i pani w śmiechu prostackim powiedziała, ze nikt pizzy nie bedzie dowoził za darmo 😀 szkoda , ze nie doliczają od razu kwoty za dojazd do głównego rachunku . Stawiają klienta przed faktem dokonanym . Nie polecam tej pizzeri !!!

2026年8月17日
5つ星のうち1の評価

Nie polecam sos pomidorowy do makaronu…

Nie polecam sos pomidorowy do makaronu spaghetti bolognese kwasy jak cholrera wolę iść do staromiejski i tam zjeść że smakiem i zostawić napiwek więcej moja noga tam nie powstanie czuć że sos nie jest robiony na świeżo a pizza dupy nie urwa a posługa w tym lokalu to na wysokim poziomie

2026年8月10日
5つ星のうち2の評価

Moja koleżanka zamówiła z nami pizzę…

Moja koleżanka zamówiła z nami pizzę nie dostała jej a my zdążyliśmy zjeść a jej pizza nawet nie została zrobiona :( smaczne ale koleżance było nieprzyjemne . Po czym pani powiedziała że ona nie zamawiała koleżanka musiała pokazać paragon na dowód.

2026年6月26日

Niedzielny obiad

Niedzielny obiad zaplanowany w 105-tce przy ul. Anny Getman. Nie ma żadnego gościa, dużo wolnych miejsc do wyboru. Siadamy i czekamy na obsługę. Po 10 minutach uznaliśmy, że nie będziemy podsłuchiwali opowieści kelnerki i zmieniliśmy miejsce, gdzie nas szybko nakarmiono. Szkoda, bo kilka lat tu przychodziłem i byłem zadowolony.

2026年4月20日

Plac Zwycięstwa - Lokal nieprzyjazny dzieciom

105 Plac Zwycięstwa- Lokal nieprzyjazny dzieciom

Lokal reklamuje się jako miejsce przyjazne rodzinom i posiada bawialnię. Niestety nasza ostatnia wizyta była bardzo przykra. Nasz syn to jest osóbka super aktywna i trochę głośną.
Jedna z pań z obsługi najpierw zwracała uwagę naszemu 2,5-letniemu dziecku krzycząc do niego zza lady (dziecko nie umie jeszcze dobrze mówić), a następnie podeszła do mojego męża i przy wszystkich gościach kazała mu „coś zrobić z dzieckiem”. Mąż odpowiedział spokojnie, że syn ma tylko 2,5 roku i po prostu dobrze się bawi. W odpowiedzi usłyszał, że ona „nie będzie go uczyć wychowywać dzieci” wypowiedziane z szyderczym uśmiechem.
Nie wiemy, co ta pani chciała tym udowodnić. Publiczne strofowanie rodzica małego dziecka przy pełnej sali gości było po prostu nieprofesjonalne, upokarzające i zwyczajnie przykre. Trudno zrozumieć, jak dorosła osoba może uznać za właściwe podnoszenie glosu na małe dziecko i publiczne zawstydzanie rodziców w miejscu, które ma być przyjazne dzieciom. Brak taktu to mało powiedziane, mam nadzieję że jest z siebie zadowolona.
Pozostała część obsługi była miła i nie mamy do niej zastrzeżeń.

2026年2月20日

Kilkanaście razy zamawiałam pizzę

Kilkanaście razy zamawiałam pizzę, w miarę ok . Dzisiaj zamówiłam przez glovo. Miała być pizza na tradycyjnym cieście, przyjechała na cienkim i mocno spalonym. Za ponad 110 zł. Składniki stare
Pieczarki czarne, zamiast zapłaconych 2 sosów, tylko jeden. Pomidorowy to sama woda
Jednym słowem nigdy więcej już tam nic nie zamówię . PS. Pizza dojechała zimna. Dosłownie zero smaku pizzy. Smród i gorycz przypalonego ciasta

2026年1月20日

Tak jak pozostali tutaj

Tak jak pozostali tutaj, pizza zamówiona przez Glovo, dwie godziny oczekiwania. Kontakt z punktem to rozmowa z jakimś cwaniakiem, który kłamie i zapewnia że pizza już wyjeżdża. Ta firma powinna zostać zbanowana i napewno powinna zniknąć z Glovo i innych portali dowożących jedzenie.

2025年12月19日

Po pierwszym kęsie pomyślałem

Po pierwszym kęsie pomyślałem, że pizza jest pyszna, ale musiało być w niej coś nie do końca świeżego, bo po kilku następnych poczułem dziwny, zjełczały posmak, który na pewno nie jest normalny. Jedzenie było gotowe bardzo szybko, to jedyny powód dla którego daję im 2 gwiazdki. Naprawde szkoda.

2025年11月19日
5つ星のうち1の評価

Zamówienie złożone o 20:40 nigdy nie…

Zamówienie złożone o 20:40 nigdy nie dotarło, choć o 21:59 pracownik zapewniał mnie przez telefon, że „dostawca jest pod blokiem i będzie za 2 minuty”. Serio? Jeśli to była prawda, to chyba blok pomylił z innym miastem.
Przez cały czas zero telefonu, zero pukania, zero domofonu – nic. O 23:00 lokal się zamknął, a ja zostałem bez pizzy.

Najlepsze? Zignorowali moją reklamację, jakby to była najmniej istotna rzecz na świecie.
Takie podejście do klienta to absolutny żart.

Jeśli ktoś lubi być wprowadzany w błąd, czekać na fantomowego dostawcę i wysyłać reklamacje w kosmos, to śmiało – idealne miejsce.
W każdym innym przypadku: zdecydowanie odradzam zamawianie z tej pizzerii.

2025年11月19日
5つ星のうち1の評価

Pizza na wynos z odbiorem własnym

Pizza na wynos z odbiorem własnym, niestety nie mieli większości produktów oferowanych w menu, ale można wybaczyć bo niby dostawa nie dojechała. Pan całkiem miły dał extra sosy. Sama pizza? Niestety robiona na szybko , źle rozwałkowana i co najgorsze surowa, zjadłam dwa kawałki i wyrzuciłam mąż to samo. Nazajutrz bardzo bolał mnie brzuch - więc nie polecam.

2025年8月18日

Trustpilot エクスペリエンス