Niedzielny obiad zaplanowany w 105-tce przy ul. Anny Getman. Nie ma ÅŒadnego goÅcia, duÅŒo wolnych miejsc do wyboru. Siadamy i czekamy na obsÅugÄ. Po 10 minutach uznaliÅmy, ÅŒe nie bÄdziemy podsÅuchiwali... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
KilkanaÅcie razy zamawiaÅam pizzÄ, w miarÄ ok . Dzisiaj zamówiÅam przez glovo. MiaÅa byÄ pizza na tradycyjnym cieÅcie, przyjechaÅa na cienkim i mocno spalonym. Za ponad 110 zÅ. SkÅadniki stare P... ãã£ãšèŠã
Nie polecam zamówiliÅmy pizze najwiÄkszÄ w lokalu pizza byÅa zimna dodatków bardzo maÅo na niektórych kawaÅkach brakowaÅo miejscami sera na caÅoÅci dodatków typu salami albo innej wÄdliny teÅŒ byÅo maÅ... ãã£ãšèŠã
ZamówiliÅmy z dostastawa mega pizze na ulicÄ na Guderskiego 28. W trakcie skÅadania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie ÅŒe do godziny powinno zostaÄ dorÄczone zamówienie ze wgledu na... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ZamówiliÅmy z dostastawa mega pizze naâŠ
ZamówiliÅmy z dostastawa mega pizze na ulicÄ na Guderskiego 28. W trakcie skÅadania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie ÅŒe do godziny powinno zostaÄ dorÄczone zamówienie ze wgledu na duÅŒÄ
iloÅÄ skÅadanych zamówieÅ i czas dostawy moÅŒe sie wydÅuÅŒyÄ.
Sympatyczny Pan przyjechal z gorÄ
ca pizza po 20 minutach od momentu zÅoÅŒonego zamówienia. Bardzo dziÄkujemy, pizza byÅa przepyszna.
problemy zoladkowe
po zjedzeniu pizzy, dostalam zatrucia, pizza przyszla zimna
ÐœÐµÐ¿Ð»ÐŸÑ Ð°Ñ Ð¿ÐžÑÑа
ÐœÐµÐ¿Ð»ÐŸÑ Ð°Ñ Ð¿ÐžÑÑа, вÑегЎа гПÑÑÑÐ°Ñ Ðž аппеÑОÑМаÑ
Bardzo dobra pizza
Bardzo dobra pizza. ObsÅuga miÅa i pomocna.
Tragedi 105 chojny ul straÅŒackaâŠ
Tragedi 105 chojny ul straÅŒacka chciaÅem zamówiÄ PizzÄ po dodzwonieni siÄ pani do mnie mówi ÅŒe maja kocioÅ na sali i oddzwoni za 5 min po czym minoÅo 30 min i cisza zadzwoniÅem jeszcze raz zamówiÅem piza miaÅa byÄ w przeciÄ gu godziny minÄÅy 2 ponownie zadzwoniÅem co z mojÄ pizzÄ pani powiedziaÅa ze siÄ dowie i oddzwoni za 5 min znowu czekanie i zadzwoniÅem ponownie pani powiedziaÅa ze pizza bÄdzie u mnie za 40 min masakra pancia nieogarniÄcie chyba co siÄ dzieje wiec pizza która byÅa zamówiona o 20 dowiedziaÅem siÄ o 22.50 ze bÄdzie za 40 min dramat majÄ klijÄta w D nie polecam
UWAGA OSTRZEGAM jezeli chcecie PaÅstwoâŠ
UWAGA OSTRZEGAM jezeli chcecie PaÅstwo straciÄ pieniÄ dze to jest to idealne miejsce. Pizza dotarÅa w tragicznym stanie. Od spodu Åmierci spaleniznÄ prawdopodobnie brudny piec... Pizza strasznie cienka oraz ZIMNA, skÅadników oraz sosu na caÅej pizzy bardzo maÅo. Najgorsza pizza jakÄ jadlem na Bemowie. NIGDY WIÄCEJ!!!!!!
Jak ja kochaÅem tÄ pizzeriÄ do momentuâŠ
Jak ja kochaÅem tÄ pizzeriÄ do momentu gdy raz zamówiÅem pizzÄ, ale okazaÅo siÄ, ÅŒe kosztuje 90zÅ+, bo dodaÅem na niÄ
jakiÅ skÅadnik prestiÅŒowy aka rukolÄ X d
Drugi raz uznaliÅmy ze znajomymi, ÅŒe juÅŒ zamówimy po zawyÅŒonej cenie (ze skÅadnikami prestiÅŒowymi), ale ÅŒeby byÅa smaczniutka. PrzyjechaÅa bez szynki dojrzewajÄ
cej i niestety nie byÅa z tego powodu taka smaczniutka, a cena za pizzÄ still ok. 90zl
Strasznie to frustrujÄ
ce jak znajdziesz ulubionÄ
pizzeriÄ, ale z czasem nie mozesz jej ufaÄ, bo ma bajzel organizacyjny, nie informuje klientów o swoich losowych zawyÅŒeniach cenowych przez telefon z powodu jakiegoÅ skÅadnika i robi odbiorcy niespodziankÄ pod drzwiami, albo w ogóle tego skÅadnika nie wrzuci.
OdpowiadajÄ
c wÅaÅcicielowi na odpowiedź do tej opinii (bo inaczej siÄ nie da) - W ÅŒadnej innej pizzeri oprócz 105 nie jest tak, ÅŒe czÄÅÄ skÅadników wlicza siÄ do prestiÅŒowych i znaczÄ
co zawyÅŒa cenÄ pizzy xD Zawsze siÄ pÅaci za skÅadniki, to logiczne, ale dziwnym trafem nigdy nie zamówiÅem z innych lokali jednej pizzy za ponad 100 zÅotych. To wasza polityka i macie do tego prawo, ale wypadaÅoby o takich cenach informowaÄ nie przyzwyczajonych do tego klientów, którzy sÄ
zaskoczeni pod drzwiami, ÅŒe "muszÄ
" wydaÄ na jedzenie dwa razy wiÄcej niÅŒ siÄ przygotowywali.
Kierowca Sebastian
Kierowca Sebastian bardzo pomocny, miÅy, Åatwy kontakt. Pyszna pizza z ul. Racjonalizacji 7. Polecam.
105 w gdansku
Jadlam w gdansku kilkukrotnie, naprawde dobra pizza.
Åwietne miejsce, pyszne jedzenie
ostatnio bylismy z rodzinÄ na obiedzie w tej pizzerii 105 StopiÄ tka In Italia Warszawa Å»oliborz i jestem pod bardzo pozytywnym wraÅŒeniem, Åwietny klimat, bardzo miÅa kompetentni obsÅuga i co najwaÅŒniejsze bardzo dobre jedzenie, nasz senior zamówiÅ pyszny makaron z krewetkam, byÅo czuÄ ÅŒe wszystko ÅwieÅŒe, od rÄki przygotowane co jest waÅŒne a my z ÅŒona i synem wziÄliÅmy przepyszna olbrzymiÄ ale to naprawdÄ olbrzymiÄ pizze, w 3 osoby niedalismy rady jej zmieÅciÄ, a potrafimy sporo zjeÅÄ:-) w ÅŒyciu takiej pizzy nie jadÅem, pyszne cieniutkie wÅoskie ciasto znakomicie wypieczone, ale nie przypalone i pizza zrobiona tak jak lubimy czyli kaÅŒdy miaÅ swojÄ czÄÅÄ w swoich ulubionych smakach, a do tego ÅwieÅŒe piwo z beczki a wszystko za niewielkie pieniadze. NaprawdÄ milo pysznie spÄdzony czas w Åwietnym miejscu, napewno jeszcze tam wrócimy wiele razy. Z czystym sumieniem wszystkim polecam odwiedziÄ to miejsce i zjeÅÄ pyszna pizzÄ
Omijajcie z daleka
ZamówiliÅmy 2 pizze w Åodzi na DÄ
browie, feliÅskiego.
Po 2h oczekiwania pizza nie dotarÅa.
Rzekomo ktoÅ próbowaÅ dostarczyÄ pizze i rzekomo nawet dzwoniono do mnie - przedstawiajÄ
c zestaw poÅÄ
czeÅ, tyko tyle, ÅŒe nie byÅo w moim telefonie poÅÄ
czeÅ przychodzÄ
cych - co wysÅaÅem wÅaÅcicielowi lokalu. Pan wÅaÅciel z paniÄ
kierownik wykpili mnie i powiedzieli, ÅŒe âmogÅem odbirac telefonâ. Tylko jak to zrobiÄ kiedy nikt na niego nie dzwoni. Omijacie te pizzerie z daleka!
Å»enada i prostactwo i oszustwo w czystej jego formie, wÅÄ
cznie z napiwkiem.
Smaczna picka i zawsze miÅa obsÅuga.
smaczna pizza
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹