レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kilkanaście razy zamawiałam pizzę, w miarę ok . Dzisiaj zamówiłam przez glovo. Miała być pizza na tradycyjnym cieście, przyjechała na cienkim i mocno spalonym. Za ponad 110 zł. Składniki stare P... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Nie polecam zamówiliśmy pizze największą w lokalu pizza była zimna dodatków bardzo mało na niektórych kawałkach brakowało miejscami sera na całości dodatków typu salami albo innej wędliny teÅŒ było mał... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiliśmy z dostastawa mega pizze na ulicę na Guderskiego 28. W trakcie składania zamówienia uprzejma Pani przekazala telefonicznie ÅŒe do godziny powinno zostać doręczone zamówienie ze wgledu na... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Niedzielny obiad

Niedzielny obiad zaplanowany w 105-tce przy ul. Anny Getman. Nie ma ÅŒadnego gościa, duÅŒo wolnych miejsc do wyboru. Siadamy i czekamy na obsługę. Po 10 minutach uznaliśmy, ÅŒe nie będziemy podsłuchiwali opowieści kelnerki i zmieniliśmy miejsce, gdzie nas szybko nakarmiono. Szkoda, bo kilka lat tu przychodziłem i byłem zadowolony.

2026幎4月20日

Plac Zwycięstwa - Lokal nieprzyjazny dzieciom

105 Plac Zwycięstwa- Lokal nieprzyjazny dzieciom

Lokal reklamuje się jako miejsce przyjazne rodzinom i posiada bawialnię. Niestety nasza ostatnia wizyta była bardzo przykra. Nasz syn to jest osóbka super aktywna i trochę głośną.
Jedna z pań z obsługi najpierw zwracała uwagę naszemu 2,5-letniemu dziecku krzycząc do niego zza lady (dziecko nie umie jeszcze dobrze mówić), a następnie podeszła do mojego męŌa i przy wszystkich gościach kazała mu „coś zrobić z dzieckiem”. MÄ…ÅŒ odpowiedział spokojnie, ÅŒe syn ma tylko 2,5 roku i po prostu dobrze się bawi. W odpowiedzi usłyszał, ÅŒe ona „nie będzie go uczyć wychowywać dzieci” wypowiedziane z szyderczym uśmiechem.
Nie wiemy, co ta pani chciała tym udowodnić. Publiczne strofowanie rodzica małego dziecka przy pełnej sali gości było po prostu nieprofesjonalne, upokarzające i zwyczajnie przykre. Trudno zrozumieć, jak dorosła osoba moÅŒe uznać za właściwe podnoszenie glosu na małe dziecko i publiczne zawstydzanie rodziców w miejscu, które ma być przyjazne dzieciom. Brak taktu to mało powiedziane, mam nadzieję ÅŒe jest z siebie zadowolona.
Pozostała część obsługi była miła i nie mamy do niej zastrzeÅŒeń.

2026幎2月20日

Kilkanaście razy zamawiałam pizzę

Pieczarki czarne, zamiast zapłaconych 2 sosów, tylko jeden. Pomidorowy to sama woda
Jednym słowem nigdy więcej juÅŒ tam nic nie zamówię . PS. Pizza dojechała zimna. Dosłownie zero smaku pizzy. Smród i gorycz przypalonego ciasta

2026幎1月20日

Tak jak pozostali tutaj

Tak jak pozostali tutaj, pizza zamówiona przez Glovo, dwie godziny oczekiwania. Kontakt z punktem to rozmowa z jakimś cwaniakiem, który kłamie i zapewnia ÅŒe pizza juÅŒ wyjeÅŒdÅŒa. Ta firma powinna zostać zbanowana i napewno powinna zniknąć z Glovo i innych portali dowoŌących jedzenie.

2025幎12月19日
5぀星のうち2の評䟡

Po pierwszym kęsie pomyślałem

Po pierwszym kęsie pomyślałem, ÅŒe pizza jest pyszna, ale musiało być w niej coś nie do końca świeÅŒego, bo po kilku następnych poczułem dziwny, zjełczały posmak, który na pewno nie jest normalny. Jedzenie było gotowe bardzo szybko, to jedyny powód dla którego daję im 2 gwiazdki. Naprawde szkoda.

2025幎11月19日

Zamówienie złoÅŒone o 20:40 nigdy nie

Zamówienie złoÅŒone o 20:40 nigdy nie dotarło, choć o 21:59 pracownik zapewniał mnie przez telefon, ÅŒe „dostawca jest pod blokiem i będzie za 2 minuty”. Serio? Jeśli to była prawda, to chyba blok pomylił z innym miastem.
Przez cały czas zero telefonu, zero pukania, zero domofonu – nic. O 23:00 lokal się zamknął, a ja zostałem bez pizzy.

Najlepsze? Zignorowali moją reklamację, jakby to była najmniej istotna rzecz na świecie.
Takie podejście do klienta to absolutny ÅŒart.

Jeśli ktoś lubi być wprowadzany w błąd, czekać na fantomowego dostawcę i wysyłać reklamacje w kosmos, to śmiało – idealne miejsce.
W kaÅŒdym innym przypadku: zdecydowanie odradzam zamawianie z tej pizzerii.

2025幎11月19日
5぀星のうち1の評䟡

Pizza na wynos z odbiorem własnym

Pizza na wynos z odbiorem własnym, niestety nie mieli większości produktów oferowanych w menu, ale moÅŒna wybaczyć bo niby dostawa nie dojechała. Pan całkiem miły dał extra sosy. Sama pizza? Niestety robiona na szybko , źle rozwałkowana i co najgorsze surowa, zjadłam dwa kawałki i wyrzuciłam mÄ…ÅŒ to samo. Nazajutrz bardzo bolał mnie brzuch - więc nie polecam.

2025幎8月18日
5぀星のうち1の評䟡

Obsługa w tej pizzerii to totalne nieporozumienie.

Obsługa w tej pizzerii zasługuje wyłącznie na najgorszą ocenę. Przyszliśmy z dziećmi zjeść pizzę i zamówiliśmy równieÅŒ napoje, ale odmówiono nam obsługi i zabrano stolik, który zajęliśmy, tłumacząc to tym, ÅŒe zamówienie pizzy zostało złoÅŒone przez ich stronę internetową. Czyli jeszcze raz – pizza zamówiona na czas (ÅŒeby nie czekać zbyt długo), przez ich oficjalną stronę internetową, oraz napoje zakupione na miejscu – nie dają prawa do skorzystania z ich stolika. Nikomu nie polecam mieć do czynienia z tak bezczelną obsługą. My tam juÅŒ nie wrócimy, a pizzeria nie dostanie od nas ÅŒadnych kolejnych zamówień.

2025幎6月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス