Aangezien ik mijn laptop nagenoeg dag en nacht gebruik voor m'n werk als internet ondernemer, heb ik deze dus altijd en overal bij me. Helaas was mijn accu volledig op waardoor ik niet meer langer dan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Pakket op vrijdag besteld zou volgens hun schema dinsdag uitelijk geleverd moeten worden. Wordt niet geleverd en de bezorger doet niet eens de moeite om een bericht te doen zoals beloofd was. Edit:... ãã£ãšèŠã
Zeer goede service ervaren na probleem, met een eerder door hun geleverde, defecte geraakte adapter. Na telefoontje met 123 Adapter (via Dennis) werd ik te woord gestaan door Gidion die na het p... ãã£ãšèŠã
We hadden 5 dagen geleden een laptop gekocht met een defecte accu, werd keurig vermeld voor de aankoop en er zat een kortingsbon van 15% voor 123adapter.nl. Blijkt dat het van dezelfde eigenaar i... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Perfecte service en kennis
Mijn adapter was stuk, eventjes gebeld en ze wisten mij zo te vertellen welke ik nodig had! Ideaal want ben niet zo handig met dat soort dingen. Ik belde na mijn werk rond 18:00 uur en had de bestelling de volgende dag al binnen! Service!
Zeer snelle service! Goed product!
Ik heb hier een accu gekocht voor mijn Medion laptop. Goede kwaliteit, gaat lang mee! Zeer tevreden en goede ondersteuning in mijn productkeuze.
nieuwe autolader en accu gekocht voor acer aspire
Moest nog even snel een autolader en een nieuwe accu voor mijn laptop hebben. Prima prijs en ontzettend goed én snel geholpen.
123adapter.nl ontzettend bedankt voor jullie hulp. Ik beveel jullie bij iedereen aan!
Nieuwe accu voor mijn acer aspire gekocht en een autolader
Maandag een accu besteld bij 123adapter.nl de prijs was goed en de levering was snel.
De batterij gaat 2,5 uur mee en doet het goed.
Vandaag ook nog een autolader voor op vakantie gekocht voor mijn acer.
Mensen van 123adapter bedankt
Toetsenbord en een hp adapter gekocht voor Compaq presario CQ60 notebook
Ik heb een glossy toetsenbord gekocht voor mijn oude compaq presario cq 60 laptop. Mijn adapter was kapot en ben toen gaan vergelijken op internet. Op de pagina voor de adapters vond ik een originele hp adapter voor een fractie van het normale bedrag (27 euro, ipv 56 euro bij de goedkoopste andere webwinkel die ik zag). Ook zag ik een toetsenbord, omdat ik ondertussen 7 toetsen van mijn oude keyboard mistte heb ik deze er ook besteld. De spullen zijn keurig verpakt de volgende dag bezord. Ik kreeg mijn oude toetsenbord niet uit de laptop en heb toen met het 123adapter team gesproken.
Ik werd keurig geholpen totdat het toetsenbord was vervangen en goed werkte. Voor alle duidelijkheid ik heb 34 euro voor het toetsenbord betaald en een medewerker heeft mij keurig ruim een uur geholpen.
Super service voor een hele goede prijs kwaliteit verhouding.
123Adapter.nl bedankt en ik zal jullie aan ieder aanbevelen.
Bart
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹