De afstandsbediening werd supersnel geleverd en doet t Rima. Fijn dat er een plek is waar je ook nog oudere afstandsbedieningen kunt kopen!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
When I received the remote control and tried to use it, it didnât work. I tried several times, but it still wasnât working, so I sent an angry email to the company. Eventually, I found out that the b... ãã£ãšèŠã
Zendertjes vlot geleverd. Er ontbrak 1 item in de levering, maar dit werd, na de klantendienst te contacteren, nog nagexonden. Bedankt voor de service.
Zeer snelle levering van een afstandsbediening voor een Sony dvd-speler van minstens 20 jaar oud. De website gaf aan welke we moesten hebben. Hij doet 't. Prima bedrijf.
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 58ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
verkeerde afstandbediening
ik heb een afstandbediening rc934r besteld en krijg de afstandbediening rc956r. dit is niet wat ik besteld heb, sommige functies zitten er niet op , en kan dus deze functies niet gebruiken. Al een mail gestuurd voor de juiste afstandbediening maar geen reactie , niet netjes , ik hoop dat die opgelost gaat worden, slechte reclame . in afwachting op jullie reactie en de juiste afstandbediening.
R van Oosten.

Retourneren
Op 15-12 een afstandbediening retour gestuurd. In de track&trace is te zien dat deze op 16-12 ontvangen is. Op 23-12 herinnering gestuurd (met foto van verzendbewijs en track&trace) dat er nog geen geld is teruggestort. Werd niet op gereageerd. Op 29-12 nogmaals gemaild. Het antwoord de volgende dag was dat men de zending nog niet had ontvangen of ik de track&trace wilde sturen. Dit maal een screenshot van Postnl gestuurd met ontvangstdatum en tijd en wederom de track&trace. Op 02-01 kreeg ik bericht dat het geld gecrediteerd was.

Perfecte service
Perfecte service. Ontvangen artikel bleek niet te functioneren. Dat kan natuurlijk een keer gebeuren maar ik kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Prima geregeld!

123afstandsbediening ããã®åç
Goed advies en snelle levering
Ik ben heel goed geadviseerd met mijn keuze welke afstandsbediening het beste was voor mijn 15 jaar oude TV en hij was snel geleverd,

Klantenservice
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze leverancier voor een afstandsbediening. Helaas bleek na enkele malen gebruik de geleverde afstandsbediening niet helemaal goed te werken. Na wat over en weer contact te hebben gehad, werd een nieuwe afstandsbediening aangeboden en direct naar de klant gezonden. Super, helemaal blij, bedankt voor de service!! Nieuwe afstandsbediening werkt goed en klant kan weer tv kijken en de digitale snelweg op!

Kapotte afstandbediening geleverdâŠ
Kapotte afstandbediening geleverd meteen na de eerste mail zeggen kunnen niets voor je doen denken totaal niet mee, Jammer dat het zo moet voor 50â¬

123afstandsbediening ããã®åç
Waarde loze communicatie !
Na de bestelde afstandbediening (met grote knoppen voor een Philips tv) te hebben ontvangen, kon onze nieuwe tv daar niet mee worden bediend, daar hij niet uit het startscherm gehaald kon worden. Dit kenbaar gemaakt en de reactie, was een retourzend sticker, zonder verdere beantwoording.
Opnieuw een bericht gestuurd, maar daar is helemaal niet op gereageerd. Dus een afstand bediening voor alle Philips tv, blijk dus niet geschikt voor alle Philips tv.

123afstandsbediening ããã®åç
Gewoon precies wat ik zocht goed teâŠ
Gewoon precies wat ik zocht goed te vinden op hun site, gelijk bevestiging van de bestelling en daarna vlot geleverd. Eigenlijk niets bijzonders gewoon goed.

123afstandsbediening ããã®åç
Snelle levering van besteld product
Snelle levering van besteld product. Afstandsbediening werkt perfect.

Beter kan het niet!
Als mantelzorger voor een familielid moest ik letterlijk 'op afstand' een vervangende afstandsbediening bestellen. Ik had het item zelf niet bij de hand, maar met behulp van ordernummer en datum van eerdere bestelling leverde 123afstandsbediening binnen 12 uur (!) de juiste gegevens en na mijn bestelling binnen 24 uur de afstandsbediening. 123afstandsbediening maakt haar beloften waar, een regelrechte aanrader!

Top service
Binnen 24 uur waren de beide garagedeur afstandsbedieningen geleverd.
2x Marantec met vieren knoppen. Batterijen zaten er zelfs al aan, waar zie je dat nog?
Daarnaast is de uitleg zeer duidelijk wat betreft het koppelen. Dat was voor beiden binnen vijf minuten geregeld.

Fijne klantgerichte service
Ik ben erg tevreden over 123afstandbediening.nl. De afstandsbediening werd snel geleverd, echt top! Helaas bleek het product tijdens het verzendproces beschadigd geraakt â dat kan natuurlijk gebeuren.
Na één kort mailtje kreeg ik de volgende dag al een nieuwe, keurig onbeschadigde afstandsbediening thuisbezorgd.
Uitstekende service en superklantvriendelijk! Absoluut een aanrader.

123afstandsbediening ããã®åç
Klantvriendelijkheid mag blijkbaar iets kosten...
Bij mijn 'nieuwe' Blu-Rayspeler van de kringloop ontbrak de afstandsbediening. Maar tot mijn genoegen, vond ik er één op de website van 123Afstandsbediening. Ik bestelde in het weekend, maar donderdag was er nog geen reactie.
Na mijn melding hiervan werd het geld onmiddellijk teruggestort door 123Afstandsbediening.
Wie schetst mijn verbazing dat de bestelde afstandsbediening een paar dagen later toch in de bus kwam!!!
Gloednieuw en hij werkt uitstekend!
Toen ik vroeg hoe ik het geld alsnog weer over kon maken, kreeg ik te horen dat dat niet hoefde. Ze beschouwen dat als compensatie voor de late levering...
Dat vind ik toch wel heel mooi!
Uiteraard omdat ik nu een goed spelende Blu-Rayspeler heb voor ⬠7,50, maar vooral ook omdat door deze vorm van klantvriendelijkheid de wereld er ineens weer een stukje mooier uitziet!

Supersnelle levering en werkt perfect
Supersnelle levering en werkt perfect
Via de website een afstandsbediening besteld voor mijn tv. De bestelling was super eenvoudig en de afstandsbediening werd de volgende dag al geleverd. Batterijen erin en hij werkte direct zonder gedoe. Helemaal top!

Altijd goed geregeld
Altijd goed geregeld
Ik heb hier nu al meerdere keren afstandsbedieningen besteld voor de tv, decoder en airco en het is elke keer in één keer goed.
Goede kwaliteit, snelle verzending en heldere communicatie.
Wat mij betreft de beste webshop voor afstandsbedieningen.
Half jaar geleden een product gekocht
Half jaar geleden een product gekocht, welke kuren begon te krijgen.
Zeer goed geholpen om het probleem naar tevredenheid op te lossen.

Erg selecht
Erg selecht, geen goede producten, geen kunnen contact opnemen, ik raad het niemand daar iets bestellen. Ik heb echt spijt gehad

Afstandsbediening
Een nieuwe afstandsbediening besteld voor mijn analoog kastje van Ziggo zondag besteld , en dinsdag binnen werkt zowel op het analoog kastje en ook op de tv
Uitstekende alternatieve handzender
Bestelde alternatieve handzender werd snel geleverd, De problemen die ik ondervond bij het programmeren van de handzender werden dmv filmpje uitstekend uitgelegd, waarna de installatie alsnog op simpele wijze uitgevoerd werd. Handzender werkt nu uitstekend

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã