123afstandsbediening レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De afstandsbediening werd supersnel geleverd en doet t Rima. Fijn dat er een plek is waar je ook nog oudere afstandsbedieningen kunt kopen!

5぀星のうち4の評䟡

When I received the remote control and tried to use it, it didn’t work. I tried several times, but it still wasn’t working, so I sent an angry email to the company. Eventually, I found out that the b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zendertjes vlot geleverd. Er ontbrak 1 item in de levering, maar dit werd, na de klantendienst te contacteren, nog nagexonden. Bedankt voor de service.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer snelle levering van een afstandsbediening voor een Sony dvd-speler van minstens 20 jaar oud. De website gaf aan welke we moesten hebben. Hij doet 't. Prima bedrijf.

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 114ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Zocht mij het ongans naar de juiste AB

Zocht mij het ongans naar de juiste AB. Veel modelen van hetzelfde soort maakten het erg lastig. Mail gezonden aan 123 en volgende dag het advies en de link. Dus besteld bij 123 dus voor een scherpe prijs.

2025幎9月11日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat ons advies je heeft geholpen de juiste afstandsbediening te vinden. Veel plezier ermee!

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd, en op een vraag via mail zeer snel geantwoord en correct geholpen

2025幎9月4日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat alles snel en correct verlopen is. Graag tot een volgende keer!

goed

Ik had in eerste instantie een probleem met mijn bestelling, maar na contact met 123afstandsbediening is alles netjes opgelost. Fijn dat er zo meegedacht werd.

2025幎8月15日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je feedback! Fijn dat we het samen goed hebben kunnen oplossen. Veel plezier met je bestelling!

Fantastisch

Vrijdag besteld, zaterdag in huis. Werkt prima. Prijs goed en verzendkosten laag!

2025幎8月9日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen. Veel plezier met je aankoop!

Gewoon top!

Heele attente mensen die met je mee denken! Zeer oplossingsgericht en ze hebben ook eerlijke prijzen! Ik raad ze zeker aan!

Groetjes,

Dani (alpina lamp)

2025幎8月8日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je enthousiaste review, Dani! Goed te horen dat je tevreden bent over onze service en prijzen.

5぀星のうち4の評䟡

Behoorlijk twijfel bij bezorgen maar wel geslaagd

123 Heeft diverse divisies waarbij wij aannemen onder dezelfde voorwaarden. In dit geval was de bezorging nogal twijfelachtig omdat daar een bedrijf tussen zat met diverse Cookies. De bezorging via DHL was wel de dag erna. Plus werkte de afstandsbediening op een oudere Ziggo decoder wel.

2025幎8月6日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de afstandsbediening goed werkt op de oudere Ziggo-decoder en de levering via DHL snel was. We nemen je feedback over de bezorgervaring mee om onze service verder te verbeteren.

5぀星のうち2の評䟡

Lange levertijd

Lange levertijd, geen respons op mail
Op maandag besteld en vrijwel onmiddleijk een bericht dat mijn bestelling onderweg is vervolgens staat die dan 4 dagen op nog niet ontvangenm bij DHL. Op mails krijg ik geen antwoord.

2025幎7月28日

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Op onze website stond aangegeven dat het in de vakantieperiode iets langer kon duren met de verzending. Uw bestelling is daardoor iets later verstuurd dan gebruikelijk, maar volgens de DHL tracking inmiddels netjes geleverd.

Wat betreft de e-mails: in deze periode hebben wij vermeld dat de reactietijd 48 uur kon zijn in plaats van de gebruikelijke 24 uur. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn en doen ons best om alles zo snel mogelijk te behandelen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

5぀星のうち5の評䟡

Door een misverstand had ik niet gezien

Door een misverstand had ik niet gezien dat het bedrijf gesloten was vanwege vakantie. Ik had een afstandsbediening besteld, maar omdat hij niet op tijd aankwam, wilde ik hem retourneren. Na contact te hebben opgenomen (wat eigenlijk mijn eigen fout was), kreeg ik een supervriendelijke reactie: ik mocht het product houden én het aankoopbedrag werd teruggestort.
Echt top service – dankjewel!

2025幎7月31日

123afstandsbediening からの回答

Wat fijn om te horen dat onze service je zo goed heeft geholpen, ondanks het misverstand! Bedankt voor je positieve terugkoppeling, dat waarderen we enorm. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag voor je klaar!

Afstandsbediening gekocht

Op mijn vragen werd snel en adequaat gereageerd

2025幎7月20日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie. We streven ernaar om vragen snel en duidelijk te beantwoorden, en waarderen het dat u dit benoemt.

Snelle bediening

Snelle bediening - prima naservice

2025幎7月7日

123afstandsbediening からの回答

Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat zowel de levering als de service naar tevredenheid zijn verlopen. We staan graag weer voor u klaar.

5぀星のうち4の評䟡

Eerst waren we enigszins ongeduldig dat

Eerst waren we enigszins ongeduldig dat we het bestelde niet ontvingen. Hier kon afstandsbediening123 echter niks aan doen
.koerier in de war🀩
Na enig geduld toch ontvangen!
Dank voor het snel reageren op onze vragen!

2025幎6月23日

123afstandsbediening からの回答

Dank voor uw begrip en uw vriendelijke woorden. Jammer dat de bezorging vertraging opliep door omstandigheden buiten onze invloed, maar fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

5぀星のうち5の評䟡

Super service na een kapotte afstandsbediening

Ik had 2 nieuwe afstandsbedieningen besteld, en werden snel geleverd. Helaas begaf één van de twee afstandsbedieningen het al na enkele weken. Even contact opgenomen, en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Echt super, wat een service!

2025幎6月17日

123afstandsbediening からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve review. Vervelend dat één van de afstandsbedieningen defect raakte, maar fijn om te horen dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, en het is mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

5぀星のうち3の評䟡

beetje misleidend maar het kwam wel goed

Eerst een afstandsbediening gekocht op bol van een of ander bedrijf belife. Totaal de verkeerde geleverd gekregen. OK, dan maar naar een ander bedrijf, dacht ik. Blijkt echter hetzelfde bedrijf te zijn, belife=123afstandsbediening.

Deze keer wel de juiste gekregen.

Claim op de website, volgende werkdag bezorgd, halen ze echter niet. Bij ons was het zaterdag besteld, woensdag geleverd.

2025幎6月4日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als producten via verschillende platforms besteld worden, maar uiteindelijk van hetzelfde bedrijf afkomstig blijken te zijn. Fijn dat u dit keer het juiste product heeft ontvangen.

Wat betreft de levering: we streven ernaar om bestellingen binnen de aangegeven termijn te bezorgen, maar helaas is dat in uw geval niet gelukt. Onze excuses daarvoor. We nemen uw opmerking mee om onze processen verder te verbeteren.

Afstandsbediening werkt goed.

Afstandsbediening werkt goed.
Fijne service van dit bedrijf

2025幎5月16日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te horen dat de afstandsbediening naar wens werkt en dat u tevreden bent over onze service. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Afstandsbediening terug gestuurd

Afstandsbediening terug gestuurd genoeg gefrankeerd

Nu blijkt dat jullie het niet hebben ontvangen staat nergens dat ik het met track en trace terug moet sturen

Vind d it niet netjes nu krijgen wij ons geld niet terug gemiste kans

Ik ga hier zeker niets meer kopen

2025幎5月15日

123afstandsbediening からの回答

Dank voor uw bericht. Vervelend om te horen dat de retourzending niet is aangekomen. We begrijpen dat dit frustrerend is. Helaas kunnen wij retouren zonder track & trace helaas niet traceren en daardoor niet verwerken bij verlies.

Vriendelijk en behulpzaam

2 jaar geleden bakjes poort besteld. Omdat ik er 1 verloren had, heb ik voor de zekerheid alles gereset maar wist niet meer hoe de code opnieuw in te stellen. Na 1 mailtje de volgende dag al antwoord met de juiste instructies. Top service!

2025幎4月29日

123afstandsbediening からの回答

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat we u snel hebben kunnen helpen met het opnieuw instellen van de code. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar.

5぀星のうち5の評䟡

Ik was al een tijdje op zoek naar een

Ik was al een tijdje op zoek naar een vervangende afstandsbediening en ben uiteindelijk bij 123afstandsbediening terechtgekomen. Super blij dat ik hier besteld heb! De afstandsbediening werkt perfect, alsof het de originele is. Bestellen ging makkelijk, ik kreeg snel een bevestiging en de levering was vlot

2025幎4月3日

Beste Niels,

Hartelijk dank voor uw review en fijn te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Groeten,

123afstandsbediening.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte voorlichting en bereikbaarheid.

Slechte voorlichting via de site. De informatie op de site klopt niet. Vervolgens kun je nergens geen handleiding vinden. Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Zij reageren ook niet op de mail.
Waardeloos!

2025幎4月9日

Beste heer Albert Mulders,

Bedankt voor uw review.
Wij kunnen geen informatie vinden met uw naam of achternaam.
Vriendelijk vragen wij u een mail te sturen naar info@123afstandsebdiening.nl

Edit: U heeft het product via BOL gekocht, derhalve komen uw gegevens niet voor hebben wij zojuist van u vernomen, derhalve kome uw gegeven dan ook niet voor in ons systeem. Gaarne contact leggen via het platform waar u het product heeft gekocht. Bij voorbaat dank.

Groeten,

123afstandsbediening

5぀星のうち1の評䟡

Niet werkend product, slechte klantenservice

Afstandsbediening gekocht, werkt niet op de receiver die onder de ondersteunde producten staat. Proberen te retourneren. De klantenservice reageert zo traag, 1 reactie per dag, dat over wat een kort heen en weer gesprek zou moeten zijn 7 dagen heen zijn gegaan. Waarna de afstandsbediening niet meer onder de bedenktermijn viel en de klantenservice niet meer reageert.

De reactie hieronder wekt de indruk dat ik na de bedenktermijn pas contact heb opgezocht met de klantenservice, op de 9e dag heb ik contact gezocht en op de 14e dag heb ik aangegeven het product te willen retourneren.

2025幎4月3日

Beste Pelle de Greeuw,

Bedankt voor uw review. Graag lichten we de situatie toe.

De afstandsbediening is bij ons aangeschaft en vervolgens via Marktplaats doorverkocht aan u. U heeft ons na ongeveer twee weken benaderd met de melding dat de afstandsbediening niet werkte in combinatie met de receiver die u via Marktplaats heeft aangeschaft. Op dat moment was de bedenktermijn helaas al verstreken.

Wij reageren doordeweeks altijd binnen 24 uur op e-mails. Helaas biedt ons e-mailadres geen live-chatfunctionaliteit.

123afstandsbediening

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス