Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mÊrkedage. Kan anbefales - specielt med de hÞje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sökte pÃ¥ gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort hÀr, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka ivÀg det. DÃ¥ helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svÊrt overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brukt 123 kort i flere Ã¥r og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen Ã¥ gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk ogsÃ¥ at jeg kan velge nÞyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke nÃ¥r mottaker Ã¥pner... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Danmarks stÞrste udvalg af elektroniske postkort, fÞdselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 sÞde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

123kort ããã®åç
Mange kort at vÊlge mellem. Man kan selv kreere sit kort. Levering let og til tiden.

123kort ããã®åç
"SUPER" let at sende beskeder, modtageren, som fik beskeden, takkede for det fine kort ð€£ð€£
Peter R.

123kort ããã®åç
Bruger jer jÊvnligt :-) Jeg synes det er en dejlig måde at sende en hilsen af ,en eller anden slags, som jeg ved gÞr glÊde ved modtagelsen . Så jeg fortsÊtter :-)
Mvh.
Jytte P.

123kort ããã®åç
Dejlig måde at sende kort på
Kan virkelig anbefales til andre

123kort ããã®åç
Der er mange sjove og sÞde kort til enhver anledning ! En festlig hilsen ,det er nemt og en lidt anderledes hilsen !
Jeg har brugt det flere gange og gÞr det også fremadrettet .

123kort ããã®åç
rigtig fine kort nemme at kÞbe og sende og man modtager mail når modtager har åbent

123kort ããã®åç
Dejlig mÃ¥de at sende skÞnne hilsner afstedâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž

123kort ããã®åç
Der vare flere fine invitationskort. Har fÞr sendt mange sjove fÞdselsdagskort og andet.

123kort ããã®åç
Jeg vil blive trukket 468 kr for et abonnement, som jeg hverken har givet tilsagn om, eller gjort brug af.
Venligst få mig slettet som abonent - og dermed undlad at trÊkke penge som sådan
m.v.h. Jytte Ovesen
Den 23.jan.2026

123kort ããã®åç
Modtageren! Bliver glad for at der er tÊnkt på dem.

123kort ããã®åç
Firma har trukket 468 kr på min konto, jeg har ikke givet tilladelse til et abonnement, jeg kan ikke få kontakt til firma. Bliver penge ikke tilbagefÞrt til min konto mandag, så politianmelder jeg firmaet. Jeg ved ikke hvor de har mine kontooplysninger fra.

123kort ããã®åç
En kundeservice ud over det almindelige fra Julie. Blev trukket for et abonnement,jeg ikke var klar over,jeg havde. Service arbejderen,fandt fejlen,rettede og fÞrte pengene tilbage,samtidig med mine to konti blev sammenlagt til en afgiftsfri.ðð€ð

123kort ããã®åç
Jeg opsagde abb. efter 3 dage! Hvilket skulle gÞre det gratis!
Jeg havde taget 1 mdr. abonnement!
3. dec. 2025 opdager jeg I har trukket et års abonnement!
Hvis I ikke tilbagefÞre mine penge omg. er der en politi anmeldelse på vej!
Det er BEDRAGERI!

123kort ããã®åç
Jeg lavede en fejl 40, så jeg havde valgt årlig betaling, frem for månedlig betaling. Det resulterede i at det ene kort jeg skulle lave, blev meget dyrere end forventet. Jeg skrev en ydmygende mail til deres kundeservice, hvor Julie var så sÞd at skrive, at de refunderer belÞbet til min konto. TUSINDE TAK JULIE for rigtig god service!<333 Derudover blev det til et rigtig godt kort! Mange muligheder at vÊlge, og endda med musik til. Kan anbefales!

123kort ããã®åç
det var bare Sà nemt og dejligt at få en reminder, tak.

123kort ããã®åç
18.9.25. 0 stjerner, jeg har spildt min aften med at lave kort. Gratis ja en uge, og så kan firmaet håbe på, at man ikke får lukket abonnementet, og uanset hvilket kort jeg vÊlger, er det premium. Der skulle vÊre gratis basiskort lÊngere nede skriver de, meget vag formulering, jeg kan ikke finde nogen. Ingen sÞgefeltet, og ingen mulighed for kontakt med firmaet. Kan ikke anbefales.

123kort ããã®åç
Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort hÀr, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka ivÀg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en engångsavgift utan krav på prenumeration! Vilka lurendrejare! Först påstås det att det Àr gratis, sedan ska du betala för en prenumeration, nej tack!