レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtige til at sende - og gode til at minde om mÊrkedage. Kan anbefales - specielt med de hÞje portopriser. Fint, at man også kan lave sine egne kort.

䌁業が回答したした

Sökte pÃ¥ gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort hÀr, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka ivÀg det. DÃ¥ helt plötsligt kostade det pengar, och inte en eng... もっず芋る

䌁業が回答したした

Dette er fantastisk morsomt! Min datter jublet over det herlige kortet! Tidligere har jeg sendt til min mann som ble svÊrt overrasket og likte kortet. Jeg vil bruke 123- kort mere, men mangler emailad... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har brukt 123 kort i flere Ã¥r og er mer og mer blitt glad i denne gode ideen Ã¥ gi en oppmerksomhet. Det er fantastisk ogsÃ¥ at jeg kan velge nÞyaktig tidspunkt, og at jeg kan sjekke nÃ¥r mottaker Ã¥pner... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste udvalg af elektroniske postkort, fÞdselsdagskort, invitationskort, påskekort,og julekort. 123kort.dk har over 600 sÞde, sjove og originale ekort i mere end 30 kategorier.

4.3

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

Altid hurtige til at sende

2026幎7月20日

Hej

Tusind tak for de 5 stjerner og den fine anbefaling! Vi er meget glade for at hÞre, at du nyder vores service samt muligheden for også at lave dine egne ekort.

Varme sommerhilsner,
Julie

Mange kort at vÊlge mellem

Mange kort at vÊlge mellem. Man kan selv kreere sit kort. Levering let og til tiden.

2026幎7月19日

KÊre Kresten

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er enormt glade for at hÞre, at du kan lide vores mange kortmuligheder og den nemme måde at sende kort til tiden.

Varme sommerhilsner,
Julie

"SUPER" let at sende beskeder

"SUPER" let at sende beskeder, modtageren, som fik beskeden, takkede for det fine kort 🀣🀣

Peter R.

2026幎7月14日

KÊre Peter

Hvor er det dejligt at lÊse! En nem måde at sende sÊrlige hilsner på er kernen i vores arbejde, og det er så skÞnt, at du vurderer oplevelsen som "super". Den fine tilbagemelding fra modtageren er prikken over i'et!

Tak, fordi du bruger 123kort! Vi håber at se dig tilbage igen.

Varme sommerhilsner

Bruger jer jÊvnligt :-) Jeg synes det

Bruger jer jÊvnligt :-) Jeg synes det er en dejlig måde at sende en hilsen af ,en eller anden slags, som jeg ved gÞr glÊde ved modtagelsen . Så jeg fortsÊtter :-)
Mvh.
Jytte P.

2026幎7月1日

KÊre Jytte

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at du nyder at bruge vores kort, og at dine hilsner skaber glÊde hos modtagerne!

Vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage på hjemmesiden nÊste gang, der skal sendes en sÊrlig hilsen.

Varme sommerhilsner

123K

Dejlig måde at sende kort på
Kan virkelig anbefales til andre

2026幎4月3日

Hej

Hvor er det dejligt at hÞre! Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling; det er vi rigtig glade for.

Mange varme påskehilsner
Julie

Der er mange sjove og sÞde kort til

Der er mange sjove og sÞde kort til enhver anledning ! En festlig hilsen ,det er nemt og en lidt anderledes hilsen !
Jeg har brugt det flere gange og gÞr det også fremadrettet .

2026幎3月21日

KÊre Vibeke,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du nyder vores kortudvalg og den nemme mulighed for at sende en sÊrlig hilsen til lejligheden.

Vi glÊder os til at se dig tilbage på 123kort nÊste gang.

Varme forårshilsner,
Julie

rigtig fine kort nemme at kÞbe og sende

rigtig fine kort nemme at kÞbe og sende og man modtager mail når modtager har åbent

2026幎2月16日

KÊre Niels,

Tusind tak for din bedÞmmelse. Hvor er det rart at hÞre!

Vi er så glade for, at du bruger 123kort, og vi glÊder os til at byde dig velkommen tilbage nÊste gang, en sÊrlig hilsen skal sendes.

Varme vinterhilsner,
Julie

Dejlig mÃ¥de at sende skÞnne hilsner

Dejlig måde at sende skÞnne hilsner afsted❀❀❀❀

2026幎2月14日

KÊre Ludvig

Hvor er det dejligt at hÞre! Tak fordi du bruger 123kort til at sende dine sÊrlige hilsner.

Med Þnsket om en god valentinsdag.

Varme hilsner

Flottte invitationskort

Der vare flere fine invitationskort. Har fÞr sendt mange sjove fÞdselsdagskort og andet.

2026幎1月29日

Hej Anna,

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har fundet flere flotte invitationskort – og ekstra skÞnt, at du har sendt mange sjove fÞdselsdagskort hos os fÞr. Det betyder meget for os.
Vi håber, du også fremover finder kort, der passer perfekt til dine anledninger 😊
De bedste hilsner
Sasha

Jeg vil blive trukket 468 kr for et

Jeg vil blive trukket 468 kr for et abonnement, som jeg hverken har givet tilsagn om, eller gjort brug af.
Venligst få mig slettet som abonent - og dermed undlad at trÊkke penge som sådan
m.v.h. Jytte Ovesen
Den 23.jan.2026

2026幎1月23日

KÊre Jytte

Tak for din henvendelse og for at gÞre os opmÊrksomme på din oplevelse.

Jeg er glad for, at vi efterfÞlgende har vÊret i kontakt via e-mail og fandt frem til en lÞsning, som du er tilfreds med.

Dit kÞb var et Ã¥rsabonnement, der blev oprettet i forbindelse med afsendelsen af et premiumkort. Abonnementet giver adgang til alle premiumfunktioner og kan altid opsiges via “Min side” eller ved at kontakte vores kundeservice.

Hvis der opstår spÞrgsmål, eller der er andet, vi kan hjÊlpe med, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

GlÊd andre.

Modtageren! Bliver glad for at der er tÊnkt på dem.

2026幎1月12日

KÊre Erling

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at hÞre, at vores kort hjÊlper dig med at glÊde modtagerne – det er prÊcis med dét for Þje, vi laver dem.

Vi håber at se dig tilbage på 123kort snart igen.

Mange hilsner

Firma har trukket 468 kr på min konto

Firma har trukket 468 kr på min konto, jeg har ikke givet tilladelse til et abonnement, jeg kan ikke få kontakt til firma. Bliver penge ikke tilbagefÞrt til min konto mandag, så politianmelder jeg firmaet. Jeg ved ikke hvor de har mine kontooplysninger fra.

2026幎1月2日

KÊre Nona

Det er vi kede af at hÞre, og vi forstår godt, at situationen har virket utryg.

BelÞbet er trukket i forbindelse med en automatisk fornyelse af et årsabonnement, som blev oprettet ved et tidligere kÞb, hvor betalingsoplysningerne blev indtastet. Som oplyst ved tilmeldingen fornyes abonnementet automatisk, medmindre det opsiges.

Efter fornyelsen kontaktede du os via e-mail uden for normal åbningstid. Du modtog svar inden for 14 timer, og i den forbindelse sÞrgede vi både for at opsige abonnementet og tilbagefÞre det fulde belÞb.

Vi har ikke hÞrt yderligere fra dig siden, men håber, at sagen nu er lÞst tilfredsstillende.
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen via e-mail eller HjÊlpecenteret, hvis der er noget, du Þnsker uddybet.

Julie

En kundeservice ud over det almindelige.

En kundeservice ud over det almindelige fra Julie. Blev trukket for et abonnement,jeg ikke var klar over,jeg havde. Service arbejderen,fandt fejlen,rettede og fÞrte pengene tilbage,samtidig med mine to konti blev sammenlagt til en afgiftsfri.👍🀗👍

2026幎1月2日

KÊre Elsebeth

Tak for de 5 stjerner! Vi er selvfÞlgelig altid klar til at hjÊlpe, og jeg er glad for, at vi fik lÞst mysteriet om de to emails.

Vi håber snart at byde dig velkommen tilbage på 123kort nÊste gang lejligheden byder sig til at sende et sÊrligt kort til nÊr eller fjern.

Varme hilsner

Jeg opsagde abb.!

Jeg opsagde abb. efter 3 dage! Hvilket skulle gÞre det gratis!
Jeg havde taget 1 mdr. abonnement!
3. dec. 2025 opdager jeg I har trukket et års abonnement!
Hvis I ikke tilbagefÞre mine penge omg. er der en politi anmeldelse på vej!
Det er BEDRAGERI!

2025幎12月3日

Hej Susan

Jeg er oprigtig ked af at lÊse din anmeldelse og de meget hårde udtalelser, som ikke afspejler den oplevelse, vi tilstrÊber at give vores kunder.

Da du allerede inden denne anmeldelse var i dialog med vores kundeservice, blev dit abonnement lukket for dig da, og det fulde belÞb blev refunderet. Det kan tage nogle dage inden tilbagebetaling kan ses på bankkontoen. Vi håber, at du nu kan se den.

Vi har både besvaret dig på e-mail og forsÞgt at kontakte dig telefonisk for at sikre, at din henvendelse blev håndteret tilfredsstillende.

Vores prÞveabonnement kan selvfÞlgelig opsiges uden betaling i prÞveperioden. Når et prÞveabonnement ikke opsiges, fornyes det automatisk til et årsabonnement. Automatiske fornyelser er en service, der skal sikre korrekt levering af bestilte kort. Mange af vores brugere forudbestiller kort dage, ugevis eller sågar år ud i fremtiden, der ellers ikke ville blive leveret som bestilt.

Da du ikke opsagde dit prÞveabonnement blev det automatisk fornyet, men det kan selvfÞlgelig ske, og da vi vÊrdsÊtter glade kunder fremfor alt har du fået fuld tilbagebetaling. Vi håber at du har vÊret glad for vores service og lÞsningen.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet, vi kan hjÊlpe med.

Fin levering

Alt gik godt med levering

2025幎10月29日

KÊre Jytte

Tak for din feedback. Vi håber at modtageren blev glad for sit kort.

Jeg lavede en fejl 40

Jeg lavede en fejl 40, så jeg havde valgt årlig betaling, frem for månedlig betaling. Det resulterede i at det ene kort jeg skulle lave, blev meget dyrere end forventet. Jeg skrev en ydmygende mail til deres kundeservice, hvor Julie var så sÞd at skrive, at de refunderer belÞbet til min konto. TUSINDE TAK JULIE for rigtig god service!<333 Derudover blev det til et rigtig godt kort! Mange muligheder at vÊlge, og endda med musik til. Kan anbefales!

2025幎10月20日

KÊre Sanne

Tusind tak for de 5 stjerner og sÞde ord! Vi er selvfÞlgelig altid glade for at kunne hjÊlpe og det er skÞnt at hÞre at du har nydt oplevelsen med os.

Tak fordi du bruger 123kort!

Mange hilsner
Julie

Gratis kort umuligt at finde

18.9.25. 0 stjerner, jeg har spildt min aften med at lave kort. Gratis ja en uge, og så kan firmaet håbe på, at man ikke får lukket abonnementet, og uanset hvilket kort jeg vÊlger, er det premium. Der skulle vÊre gratis basiskort lÊngere nede skriver de, meget vag formulering, jeg kan ikke finde nogen. Ingen sÞgefeltet, og ingen mulighed for kontakt med firmaet. Kan ikke anbefales.

2025幎9月18日

KÊre Ulla

Jeg er rigtig ked af at hÞre om din oplevelse, og du er mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjÊlp til at sende ekort - uanset om det er premium eller basis.

Vi har også forsÞgt at kontakte dig pr mail, men vi har desvÊrre ikke hÞrt tilbage fra dig.

Som beskrevet tilbyder vi ganske rigtigt både premium ekort og basis kort. Premium ekort er vores bedste kort, og kan sendes gratis som del af vores prÞveabonnement. PrÞveabonnementer kan selvfÞlgelig opsiges uden gebyr til enhver tid i prÞveperioden.

Vi håber bestemt ikke at vores medlemmer glemmer deres abonnement - tvÊrtimod! Vi gÞr vores bedste for at de skal elske at bruge det og sende masser af kort til venner og familie.

Ønsker man ikke et abonnement kan vores Premium ekort ogsÃ¥ kÞbes enkeltvis.

Vi har basiskort, der kan sendes gratis uden et prÞveabonnement. Gratis basis ekort kan findes nederst i de enkelte kort-kategorier og kan kendes pÃ¥ deres mindre stÞrrelse og de reklamer, der vises over dem. VÊr opmÊrksom pÃ¥ at man i de store kort-kategorier, som fx fÞdselsdagskort og julekort, skal klikke pÃ¥ knappen “Vis flere postkort” for at komme ned til de sidste kort i kategorien,

Vi står selvfÞlgelig altid til rådighed, både for vores medlemmer og for vores gratis brugere, hvis der er brug for hjÊlp.

Man kan kontakte os gennem HjÊlpecenter, hvor du i den relevante sektion vil se et link til “Kontakt os”. Vi kan ogsÃ¥ nÃ¥s ved besvarelse af enhver email, som er sendt fra os.

Med venlig hilsen,
Julie

Inte alls gratis, du blir lurad!

Sökte på gratis födelsedagskort, hittade ett fint födelsedagskort hÀr, fyllde i allting och kom till slut fram till sidan för att skicka ivÀg det. Då helt plötsligt kostade det pengar, och inte en engångsavgift utan krav på prenumeration! Vilka lurendrejare! Först påstås det att det Àr gratis, sedan ska du betala för en prenumeration, nej tack!

2025幎8月9日

Hej Barbro

Jeg er ked af at hÞre, at der er opstået en misforståelse omkring vores kort, og sÊtter pris på muligheden for at forklare.

Vi tilbyder to typer ekort:

📧Premium – vores bedste kort i stort format og uden reklamer. De kan sendes mod et engangsgebyr, via medlemskab eller gratis som en del af vores 7-dages prÞveabonnement, der kan opsiges uden gebyr i prÞveperioden.

📧Basis – kan altid sendes gratis uden tilmelding. De findes typisk i bunden af kategorierne, vises i mindre format og med reklamer over kortet.

Som en lille virksomhed kan vi desvÊrre ikke tilbyde alle kort gratis. Annoncer dÊkker ikke udgifterne til produktion af nye flotte kort, drift og kundesupport etc. – derfor findes bÃ¥de gratis og betalte kort, sÃ¥ alle har mulighed for at sende en sÊrlig hilsen.

Vi har forsÞgt at kontakte dig for at hjÊlpe med at sende et gratis kort, men har ikke hÞrt tilbage fra dig.

Du er altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – enten ved at besvare vores e-mails eller via HjÊlpecentret pÃ¥ hjemmesiden. Vi hjÊlper hjertens gerne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。