KÞbte 3 squishy dumpling. De kom i Êske hvor lÃ¥get ikke kunne vÊre pÃ¥ og sÃ¥ stank de af benzin..𫪠Ved at nogle squishy lugter men havde ikke forventet det pÃ¥ en dansk hjemmeside sÃ¥ kunne jeg jo lige... ãã£ãšèŠã
Varen som aftalt Bestilte mandag klokken 13.00 Havde den klokken 10.15 dagen efter ð Bedste hilsner Michael
deres boxer underbukser er verdensklasse til fin pris . Eneste dÃ¥rligt ved firmaet er at de levere med PostNord . ikke sjovt at vente 3 dage pÃ¥ en pakker der skal signeres . Da den endelig kom ble... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte ved et stumpe- og loppemarked nogle bambusstrÞmper fra 123marked. StrÞmperne er udmÊrket, og sÊlgeren var sÞd og imÞdekommende. Der var problemer med betalingen, hvilket jeg har kontaktet... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
123marked er en detailvirksomhed med mere end 20 års erfaring med salg af strÞmper, boxershorts og 10-kroners marked. Vi rejser rundt på markeder og messer i hele Danmark, så der kan du altid finde os!
Viborgvej 63, 8830, Tjele, ãã³ããŒã¯
- info@123marked.dk
- 123marked.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Go vÊre til prisen
Go vÊre til prisen ,rimeligt hurtig.
Men dårlig indpakning.embalagen vat smadret.

Jeg bestilte bukserne i 4x Xl og ikkeâŠ
Jeg bestilte bukserne i 4x Xl og ikke en gang min naboâs sÞn pÃ¥ 14 Ã¥r som er slank kunne passe dem simpelthen for dÃ¥rligt sÃ¥ kan kun advarer andre om at handle hos jer
Mvh. Kim Simonsen

God pasform
Sokker med god pasform og komfort. Sidder let, ikke lÞs men fast uden at stramme.

deres boxer underbukser erâŠ
deres boxer underbukser er verdensklasse til fin pris .
Eneste dårligt ved firmaet er at de levere med PostNord .
ikke sjovt at vente 3 dage på en pakker der skal signeres . Da den endelig kom blev den bare leveret ved dÞr uden underskrift.
Vil anbefale i skifter leverandÞr , til f.eks DAO der leverer til tiden , og altid perfekt

Hurtig levering
Hurtig levering. kvalitet efter prisen. rigtig god service fik forkerte strÞmper til sendt.. fik de rigtige eftersendt uden problemer..

123marked ããã®åç
Super service super hurtig til at sendâŠ
Super service super hurtig til at send varerne og super kvalitet

123marked ããã®åç
De Sender altid rigtig hurtigt ogâŠ
De Sender altid rigtig hurtigt og kvaliteten er mere end fint til prisen.
10/10

123marked ããã®åç
Super god og hurtig oplevelse.
Super god og hurtig oplevelse.
Jeg havde bestilt en masse boksershorts og jeg modtog kun 2/3 dele af bestillingen. Jeg skriver en hurtig mail og der bliver svaret med det samme at det finder vi bare lige ud af. To dage efter står jeg med det sidste af forsendelsen, samt to ekstra par. Super god stil og hurtig respons.

123marked ããã®åç
Jeg lavede en fejl med min ordre
Jeg lavede en fejl med min ordre. Jeg skrev til dem og hÞrer hvad jeg skulle vÊre. De var så venlig at jeg skulle sende dem retur og så vil de sende de rigtige j3g skulle have haft. Dog på min egne regning men 123marked er billig i forvejen. Jeg kan godt godt anbefale dem.

Hurtig levering .nem bestilling pÃ¥âŠ
Hurtig levering .nem bestilling på hjemmesiden

123marked ããã®åç
Virkelig lÊkre boxershorts jeg fikâŠ
Virkelig lÊkre boxershorts jeg fik kÞbt, overholdt alt hvad de lovede.

123marked ããã®åç
Kvalitet hvor alle kan vÊre med på prisen Dejlig nem side at bestille på
Dejlig nem side at bestille på , og kvalitet til lave priser, og rigtig hurtig lev, takker

123marked ããã®åç
Hurtig at bestille hos Peter og hurtigâŠ
Hurtig at bestille hos Peter og hurtig levering.
Og varen er nÞjagtig hvad man ser og får.