レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ich habe zwei Armbänder für die Apple Watch Ultra bestellt. Leider passen diese nicht richtig in die Ultra-Aufnahme – sie lassen sich nur mit viel Kraft einsetzen und rasten nicht sauber ein. F... もっと見る

5つ星のうち5の評価

“Fantastische ervaring met 123watches.nl! Van begin tot eind liep alles perfect. De website is overzichtelijk, het aanbod is ruim en de prijzen zijn zeer scherp. Mijn bestelling werd snel en netjes ve... もっと見る

5つ星のうち1の評価

J'ai commandé deux bracelets le 29 décembre. J'ai reçu un message me confirmant ma commande puis un autre m'annonçant qu'elle était expédiée. Nous sommes le 9 janvier , ne recevant toujours rien j'ai... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Horlogebandjes waren makkelijk te bestellen. Ik heb eerst via whatsapp contact gehad over welk bandje geschikt zou zijn ivm met uitslag op mijn pols. Ik heb snel antwoord gekregen met suggesties welke... もっと見る

企業情報

1. 携帯電話アクセサリ店

当該企業による記述

123watches staat voor plezier, ondernemerschap en groei. Het is de basis van ons bedrijf. Met deze sterke basis binnen ons bedrijf kunnen wij jou als klant de beste kwaliteit, goede service en betaalbare prijs bieden. In september 2016 lanceerden Daniël van der Vliet en Esmée van der Vliet 123watches. De eerste bestellingen werden verstuurd vanuit de garage in Zeewolde. Daniel's vader kwam al snel bij het bedrijf om de orderafhandeling te verzorgen. Inmiddels bestaat het team uit meer dan 12 collega's die dagelijks met passie werken aan een breed scala aan accessoires voor smartwatch horloges. Ondernemen zit ons in het bloed, dus daar houdt het de komende jaren niet op.

連絡先

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Gute Qualität

Gute Qualität. Kamen auch relativ schnell an.

2026年4月3日

123Watches からの回答

Vielen Dank für Ihr positives Feedback, wir wissen das sehr zu schätzen! Wenn wir in Zukunft etwas für Sie tun können, lassen Sie es uns bitte wissen.

Erg slechte webwinkel

Erg slechte webwinkel. Ik heb 18 maart iets besteld krijg moeilijk contact met de winkel en heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik wil mijn geld terug aangezien ik nog steeds geen pakketje verwacht te zien de komende dagen.

Het pakketje is nog steeds niet aangemeld voor bezorging in de post nl app.

Kortom erg slecht.

2026年3月31日

123Watches からの回答

Wat jammer dat je ons met 1 ster hebt beantwoord Maikel. Ik zie dat je deze ochtend contact hebt gehad met onze klantenservice en dat wij jou een gepaste oplossing hebben geboden. Wij hopen jou hierna toch naar tevredenheid geholpen te hebben

snelle levering

snelle levering, goede kwaliteit

2026年3月23日

123Watches からの回答

Hartelijk dank voor jouw positieve beoordeling, veel plezier met je bestelling toegewenst en laat ons gerust weten als wij nog iets voor je kunnen betekenen.

5つ星のうち4の評価

enkele dagen te laat maar heel tevreden over de bandjes

De bandjes arriveerden enkele dagen te laat maar ze zijn prachtig zoals in de winkel maar dan veel goedkoper.

2026年3月25日

123Watches からの回答

Bedankt voor jouw 4 sterren beoordeling, vervelend dat je iets langer op de levering hebt moeten wachten (helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertragingen bij de post) Maar wij zijn blij te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Veel plezier ermee en als wij jou nog ergens mee kunnen helpen, horen wij dat graag.

Vrolijke horlogebandjes top geregeld

3 leuke horlogebandjes besteld. Klopt volgens omschrijving,
Nette levering

2026年3月19日

123Watches からの回答

Bedankt voor jouw positieve feedback, dat stellen wij zeer op prijs! Als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen, dan horen wij dat graag.

5つ星のうち1の評価

Der Retourenprozess ist aufwendig und…

Der Retourenprozess ist aufwendig und trotz eines bestätigten Defekts muss das Porto selbst gezahlt werden.

2026年3月18日

123Watches からの回答

Es tut uns leid, dass du uns nur mit einem Stern bewertet hast. Grundsätzlich musst du ein defektes Produkt nie zurücksenden, daher werden wir uns intern darum kümmern und uns noch diese Woche bei dir melden.

5つ星のうち5の評価

heb voor de eerste keet besteld

heb voor de eerste keet besteld, prima.

2026年3月14日

123Watches からの回答

Bedankt voor jouw 5 sterren review, daar worden wij blij van! Wij wensen jou veel plezier met je bestelling en zien je graag terug in onze webshop! Als wij nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice; wij staan graag voor je klaar!

De website is prima

De website is prima. De levertijd van 123W naar PTT is ook oké.
Alleen PTT is zeer traag. Nog niet geleverd.

2026年3月14日

123Watches からの回答

Hartelijk dank voor jouw enthousiasme over onze website. Dat waarderen wij enorm! Wat betreft de vertragingen, dat vinden wij erg vervelend; helaas zijn er momenteel meer vertragingen bij de post maar onze klantenservice zal vanmiddag contact met jou opnemen zodat wij hier verder naar kunnen kijken. Alvast veel plezier met jouw bestelling toegewenst!

Top!

Snel geleverd, prima prijzen en goede producten!

2026年3月5日

Goed geholpen

Goed geholpen

2026年2月27日

123Watches からの回答

Bedankt voor jouw 4 sterren beoordeling, wij wensen jou veel plezier met jouw bestelling en als wij in de toekomst nog iets voor jou kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Prima

Prima, snel verzonden. En hele mooie bandjes! Blij mee

2026年2月28日

5つ星のうち3の評価

Bandje sluit niet mooi aan

Bandje sluit niet mooi aan. Dus weg ermee helaas.

2026年2月19日

123Watches からの回答

Wat jammer dat jouw bandje niet mooi aansloot.
Graag komen wij met jou in contact om te kijken of wij hierin nog iets kunnen betekenen voor jou.

5つ星のうち1の評価

Op 18 februari besteld maar nog niks…

Op 18 februari besteld maar nog niks ontvangen.

2026年2月18日

123Watches からの回答

Wat jammer dat je ons met 1 ster hebt beoordeeld en nog op jouw bestelling zit te wachten; helaas is er momenteel wat vertraging bij de post, waar wij zelf geen invloed op hebben.
Maar onze klantenservice komt graag met jou in contact zodat wij dit voor jou op kunnen lossen en zorgen dat jij alsnog jouw bestelling ontvangt.

Inmiddels hebben wij jou een mail gestuurd hierover en hopen jou hiermee naar tevredenheid verder geholpen te hebben

Snelle levering, leuke kortingsacties

2026年2月18日

123Watches からの回答

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling, Floor! Wij doen onze best om steeds weer nieuwe, leuke kortingsacties te delen. Veel plezier met je bestelling toegewenst en als wij nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag.

Levertijd belachelijk

Levertijd belachelijk
Nog steeds niks ontvangen na 8 dagen
Waardeloos

2026年2月17日

123Watches からの回答

Wat vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas heeft de post momenteel wat vertraging opgelopen waar wij zelf geen invloed op hebben. Maar uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat jij alsnog jouw bestelling ontvangt! Onze klantenservice komt graag met jou in contact om dit voor je in orde te maken.

Inmiddels hebben wij jou een mail gestuurd met aanvullende informatie Gertie.

Zeer solide bandjes

2x horloge bandjes besteld, heel netjes en solide materiaal. Helaas deed de track&trace het niet en duurde het ook wat langer voor dat het er was. Verder zeer tevreden met de bandjes en ik zal deze webshop zeker aanbevelen aan anderen. Ook zal ik hier vaker bestellen.

2026年2月12日

123Watches からの回答

Bedankt voor jouw 4 sterren beoordeling, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bandjes. Omdat wij onze bestellingen middels brievenbuspost versturen is hier geen track en trace voor beschikbaar. Gemiddeld doet de post er 1 a 3 werkdagen over om bestellingen af te leveren. Wij wensen jou veel plezier met je bestelling toe en zien je graag terug in onze webshop!

Vertraging

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen alhoewel ze volgens de klantendienst direct verstuurd is

2026年2月5日

123Watches からの回答

Wat jammer dat je ons met 1 ster hebt beoordeeld, helaas loopt de postbezorging soms wat vertraging op waardoor de levering langer kan duren dan je van ons gewend bent. Onze klantenservice gaat jou hierover een mail sturen om ervoor te zorgen dat je alsnog jouw bestelling geleverd krijgt.

Je ne recommanderais pas

Je ne recommanderais pas
Commande passée le 19 janvier, j’ai reçue la facture le lendemain, quasiment 1 mois pour recevoir ensuite la commande
La qualité des bracelets est médiocre

2026年1月19日

123Watches からの回答

Dommage que l'envoi ait pris autant de temps, il arrive parfois que la distribution du courrier soit retardée ; malheureusement, nous n'avons aucune influence sur le délai de livraison exact.
En ce qui concerne la qualité des bandes, notre service clientèle se fera un plaisir de vous aider.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。