Overzichtelijke website met mooie, betaalbare kleding. Snel geleverd. Ik krijg veel complimenten voor mijn leuk jasje. Zal zeker vaker bestellen. Retour sturen ging ook gemakkelijk. Wacht wel nog op e... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede communicatie mbt de bestelling. Snelle afwikkeling. Het jasje zit prima en voldoet aan de beschrijving. Wel jammer dat het in China is gemaakt.
De items die ik ontvangen heb zijn van zeer goede kwaliteit. De kleding die ik te groot vond heb ik gemakkelijk kunnen ruilen of terug kunnen sturen met een snelle cash back. Kortom, heel tevreden met... ãã£ãšèŠã
Ik bestel eens per één à twee maanden bij 16.08 en ben elke keer weer erg tevreden. De kwaliteit van de sportkleding is top en de fitting is perfect voor langere mannen. Daarnaast is de bezorg... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisch merk
Fantastisch merk! Snelle levering. Goede prijs en prachtige kleding van top kwaliteit!
Super snelle levering en echt héél veelâŠ
Super snelle levering en echt héél veel leuke items. Prijs kwaliteit is uitstekend. Erg tevreden.
Mooie kwaliteit kleding
Mooie kwaliteit kleding met een goede pasvorm. Heb 1x een defect product ontvangen maar kreeg gelijk een nieuwe opgestuurd. Service is dus ook top
Top kwaliteit
Top kwaliteit, snel geleverd. Genoeg sales momenten waardoor het voor je portemonnee ook leuk blijft. Zeker een aanrader!
Goede klantenservice!
Klantenservice reageerde supersnel en vriendelijk op mijn vraag. Er werd direct een oplossing geboden.
Mooie, betaalbare kleding
Mooie, betaalbare kleding. Snelle levering en snelle reactie op de mail
Blij met mijn nieuwe knitwear enâŠ
Blij met mijn nieuwe knitwear en shirts. Tevreden over de kwaliteit en levering
Fijne webshop
Fijne webshop, heel snelle levering en mooie kleding.
Goede kwaliteit en mooie afwisselendeâŠ
Goede kwaliteit en mooie afwisselende collecties. Groot deel van mijn kast gevuld met 1806 kleding ondertussen!
Top kleding en top service!
Top service!
Top service!
Te grote maat besteld en vervolgens erg goed geholpen door de klantenservice.
Al meerdere irrms bij 1608 wear gekochtâŠ
Al meerdere irrms bij 1608 wear gekocht ! Is topkwalitwit voor een hele acherpe prijs ! Zal er zeker vaker shoppen ga vooral zo door met deze prachtige kleding
Mooie poloâs ontvangen
Zeer vriendelijke medewerkers
Zeer vriendelijke medewerkers, begrip en hulpvol toen alles door onze fout niet helemaal goed ging ivm verkeerde maat.
Alles goed en toch op tijd geleverd.
Zeer tevreden en absoluut voor herhaling vatbaar. Dank u!
Gerda.
Verzorgde en snelle levering
Verzorgde en snelle levering, leuke items ieder seizoen
Altijd prima kleding!
Kwaliteit van de kleding is top!
Kwaliteit van de kleding is top!
Pasvorm is echt heel goed en na vaak wassen blijft de kleding goed. Ongeveer 75% van mijn kledingkast komt van 16.08.
Service is ook uitstekend, men reageert snel met een passende oplossing!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã